Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szlibud
tag
válasz szlibud #13487 üzenetére
Hahó, valaki ha tud segíteni, ezt kérdeztem az előbb...
"A Pandawilltól múlt hét kedden rendeltem 2 telot, persze kifizettem, és azóta is húzzák az időt, persze írtam nekik, ma épp ott tartunk hogy akarok-e inkább másik telefont ha nem akarok erre várni amit rendeltem... Szerintetek van rá esély h néhény napon belül elküldik amit rendeltem, vagy csak szórakoznak még hetekig, és forduljak a Paypalhoz már most?"
Kicsit elegem van belőlük...
-
-
KukkSteve
senior tag
válasz szlibud #14837 üzenetére
Kb 3nap szokott lenni, DE vedd fel skypra Justint, aztán írj rá csak érdeklődés képen, hogy minden rendben van-e a rendeléseddel...
Én hétfőn fizettem, tegnap lett elpostázva. Mondjuk azt mondta hogy hétfőn este el is küldik, de nem vészes az a két nap.tiko76:
Nekem 22-e óta vám elé állítva van. Tehát nem változott, de már nagyon csigáz a dolog, hogy átcsúszik-e vagy sem.A számom az adatlapomon. ;)
-
suttyoalien
újonc
válasz szlibud #14837 üzenetére
Szia, én csütörtökön rendeltem, vasárnap estére lett TN. Nem kell paráznod tőle, korrektek. Én is tegnap rendeltem telefont tőlük.
Annyi, hogy ne e-mailt írj, hanem vedd fel őket skype-on. Ott hamar szokott Justin válaszolni.
Amúgy, én beszélgettem tegnap Justinnal Skype-on és azt mondta, már oké a SingPost szállítás is. Azért Svéddel rendeltem, meglátom mi lesz.
[ Szerkesztve ]
-
KukkSteve
senior tag
válasz szlibud #15095 üzenetére
Nekem 3nap alatt postára lett adva a telóm. Amikor rendelsz valamit, másold be a rendelési számot Justinnak, és kérdezd meg hogy minden rendben van-e, van-e készleten, stbstb. Lássa hogy törődsz vele. Aztán meg egy ártatlan kérdés, hogy mikor tudjátok feladni?! Vagy pedig nekem mondta magától hogy mikor adják fel.
A számom az adatlapomon. ;)
-
kzerika
csendes tag
válasz szlibud #15095 üzenetére
Akkor még Te jobban jártál, én október 15-én adtam le a rendelésem ... 6 levelet írtam nekik és csak most sikerült Skype-on elérni őket ... elvileg azt ígérték, hogy az enyémet holnap postára adják!
Amikor rendeltem a DHL - en kívűl csak SG Post volt .... aztán eltűnt, csak Swiss Post-tal lehetett rendelni, most újra mehet SG Post-tal ...Valaki rendelt mostanában a tmall-ról? Tapasztalat?
-
vadkörte
addikt
válasz szlibud #15177 üzenetére
Aham. Akkor nemes egyszerűséggel nem volt nála (=nem tudott szerezni) na mindegy.
Én a Tmall-tól kaptam a rendelésről levelet, meg a My Orders-ben is benn volt. csak a státusz nem akart változni, meg TN-t sem foglalt/kaptam.(#15173) CineDOG1:
Igen rájuk. Túl szép áron láttam náluk pendrive-okat és nem mertem elhinni.
Csodás. Pendrive-ot és flashRAM-okat Angliából, telefonokat Kínából, túracipőt/baszkancsot/farmert/stb... Izlandról* vásárolok. Akkor mi a fenét veszünk itthon.*:
Volt amit még szállítással is majdnem feléért találtam a shopban, a méretemben.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
vadkörte
addikt
válasz szlibud #15181 üzenetére
Levelekre nem válaszolt, így feladtam a kommunikációs próbálkozást és PP dispute-tal visszakaptam a pénzem. A dollár azóta kicsit erősödött, így átváltottam PP-ban és nyertem +10$-t. Így máshol vettem meg a cuccot. Most várom, hogy beszerezze a ("raktárból") Ming és útnakindítsa.
(#15184) CineDOG1:
PÜ[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
-
west76
aktív tag
-
Palomar
csendes tag
válasz szlibud #16787 üzenetére
1 CN cuccom jött meg múlt héten október 15 rendelés/ okt 24 feladással.okt 28 repülő felszállt PEK, okt 31 repülő felszállt FRA, nov 5 bejött az országba, nov6 23:23-kor (??) kijött vámról, nov 8 helyett meg csak azért kaptam meg 9.-én, mert nem voltam otthon.
Viszont van három októberi swiss (19/26/29 feladás/aznapi indulás), ami sehol, továbbá van három CN szept6, szept8 feladású, aug 27-es rendelésű pakk, amiken utolsó státusz okt 20 és nov10, még mindig Kínában...2-re kp visszajött, 1-en még van pár napja az eladónak (valamint az okt19-es swiss is eredetileg SG volt, ami visszament az eladóhoz, így az is még szeptemberi rendelés...).
[ Szerkesztve ]
Üdv: Palomar
-
tomidny72
csendes tag
válasz szlibud #16787 üzenetére
Nekem pont ma váltott egy CN-es csomag "20131112, 到达进口互换局, 布达佩斯, 匈牙利 (azaz: the importing exchange bureau, Budapest, Hungary)" státuszra. Ezzel megelőzve egy SG-s csomagot is...
A posta.hu-n gondolom majd este fog változni a státusz...
Szóval nem állt le minden[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz szlibud #17999 üzenetére
Kaptam egy levelet, jött valami csomagom. A dolog szépséghibája, olyan csomagot nem várok aminek ez a trackje/tömege, fogalmam nincs mi az. Felhívjam őket megkérdezni mi az? Sg-s, nem látok semmi küldemény infot.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest