- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Maradona
csendes tag
Sziasztok!
Ezzel a csomaggal ilyenkor mi a túró van???
2014.05.06
19:22
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted2014.05.07
16:15
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2014.05.07
22:01
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2014.05.08
22:01
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadIlletve még egy kérdés. .. van egy másik csomagom amire 8án kaptam TNt de még sehol sem látszik belőle semmi. Gondolom erre mehet a dispute nem ?
-
válasz
potrohosjoco #34098 üzenetére
az oldal, amely nem ajánlott :/
-
El_Diablo
tag
válasz
potrohosjoco #34096 üzenetére
Melyik oldalon vásároltál?
-
Na bakker, ma reggelre írja, hogy a postán átvehető... Gondolom már tegnap lusta volt a postás ...
-
El_Diablo
tag
válasz
potrohosjoco #34091 üzenetére
Teljesen átlagos a sebessége. Hol sikerült kifogni?
Itthon a sima postás fogja kivinni.
-
RVR400
veterán
válasz
#36244992 #34084 üzenetére
Nekem a 12-én érkezett cuccaim már így állnak:
2014-05-15 11:54, Item information : Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
2014-05-13 15:16, Item information : Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2014-05-13 15:16, Item information : Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure
2014-05-13 11:25, Item information : Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2014-05-12 13:24, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014-05-12 09:09, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2 pakkom is van. Engem szeretnek, mert tudják, hogy jól fizető vendég vagyok...
-
potrohosjoco
csendes tag
Bpost (belgium post) tud valaki mondani valami? Lassu-gyors , ki hozza hogy hozza stb. Köszi.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Gépötty #34083 üzenetére
Az is lehet bár erről nincs biztos infóm (korábban valami olyasmit írt itt valaki, hogy arrafele ki lehet kérni a ragszámokat előre, és ha jobban belegondolok ilyenre nálunk is van példa; MPL /vaterafutár pl/ küldésnél a feladóvevényt ELŐRE otthon kell kinyomtatni, onnantól van ragszámod, de ha a csomagot csak 5 nap múlva adod fel, akkor élni is csak onnan fog).
A másik eshetőség hogy a futárszolgálat nem ért még a reptére vele, RQxxxxxxxxxSG ragszám esetén pl. a Quantium solutions oldalán lehet informálódni, nekem kb 1 hétig csak itt látszott a csomagom, a többi tracker azt írta amit idéztél (... Information Received.. bla-bla)
-
bbkbarbar
csendes tag
-
pasig
csendes tag
Sziasztok
Ez lenne az első komolyabb értékű rendelésem Kínából.
2014.05.12
09:44
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryIlyenkor mi van?Mire várnak?Egész héten ez jelent meg.Gondolom szombaton és vasárnap sem lesz semmi változás.
-
törölt tag
Sziasztok!
Előttem olvastam, valaki kérdezte, hogy van-e valaki aki szintén "parkolóállásba" van téve.
Hát elmondhatom, hogy én is.
Én innen rendeltem. " lt-box.com" Valaki ismeri őket? Sőt, egy 8.4V-os akksit is rendeltem tőlük, remélem az is jött a csomagban.Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/05/16 21:26:17
2014-05-12 09:01, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014-05-07 14:24, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-05-07 00:30, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroadOrigin Country - Sweden:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/05/16 21:26:17
2014-05-12 09:01, Order received into final destination country
2014-05-12 00:00, Budapest 1005,Ungern, Arrival at inward office of exchange
2014-05-07 14:24, Order departed from sorting hub
2014-05-07 00:00, Posten, Direct Link, Singapore, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad.
2014-04-28 07:56, Order departed on flight from origin
2014-04-25 15:00, Order dispatchedKöszönet.
-
Gépötty
senior tag
válasz
maj-viktor #34082 üzenetére
Én is újonc vagyok, míg a PayPal dombornyomott kártyához volt kötve, egy jóbarátomon keresztül vásárolgattam, és csak a közelmúltban jöttem rá, hogy már nincs ilyen korlátozás.
Más:
Mit akar nekem üzenni ez a szöveg? Tracking ezt köpi ki.
"Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)"
Már kikérték a számot, de a küldeményt még nem vette át a posta? Azt hogy? -
maj-viktor
őstag
válasz
Gépötty #34081 üzenetére
Tudom - tudom, most kivételesen nem panaszkodásból írtam... csak hogy tudakoljam, más is így van (mármint én, hogy hétfőn bejött - azóta semmi)
Amúgy az utóbbi fél - 1évbe megdupla - triplázódott a külföldről rendelő emberkék, így képbe vagyok, hogy ezért lassabb az "ügyintézés".... Persze "állomány bővítés nem votl", így ugyanannyi embernek kell végeznie "több melót"...
-
Gépötty
senior tag
válasz
maj-viktor #34069 üzenetére
Nekem 14-én hoztak ki olyan cuccot, ami 8-án már itt figyelt. Elsőre úgy tűnik, nem törték össze magukat a nagy igyekezetben, de az érkezés másnapja péntek, majd ugye hétvége, és szerdán ért ide vidékre. Csak nekünk tűnik hosszúnak szerintem, ha nekem kellene másik párezer csomaggal is foglalkoznom, kitartanám a középső ujjam annak, aki felhánytorgatná ezt nekem
Mondjuk neked nem volt közben hétvége. De majd most lesz -
pomphl
csendes tag
válasz
maj-viktor #34075 üzenetére
5-én fizettem ki. A 17track-kel szoktam nézni.
-
El_Diablo
tag
válasz
Ez USPS lesz. USA. Már utazott is 113 mérföldet.
-
>Deego..
senior tag
válasz
USPS mint írtam, tehát amerkiából.
Ilyenkor minden nem eu-s tagországból rendelt csomagot vámolnak vagy van ami átcsúszik?
-
maj-viktor
őstag
válasz
>Deego.. #34070 üzenetére
Mármint UPS, nem!?
A UPS (United Parcel Service) a futárszolgálat
A USPS (United States Postal Service) meg az amerikai posta (mint nálunk a Magyar Posta)...Kérdés hol vetted vagy is az áru helye!?
USPS csak akkor lesz, ha amerikából jön, de ezt végül a Magyar Posta veszi át és kézbesíti, viszont a UPS-nek van magyar "leányvállalata", így az UPS-es futárkocsi viszi....(#34074) pomphl
Kinek nincs!?
Mikori rendelésed / kifizetésed!?
Illetve ezt mely nyomkövetővel hoztad ki!? -
pomphl
csendes tag
Kinek van maláj postás cucca?
Nekem megint Svájcba megy a csomagom..Destination Country - Switzerland:Tracking Consuming:10842 Millisecond
2014-05-14 13:07, Departure from border point of origin country, MYKULA
Origin Country - Malaysia:Tracking Consuming:1482 Millisecond
2014-05-14 13:07, Item sent to ZURICH 1, MPC PMIH (KLIA)
2014-05-13 11:03, Item posted over the counter, MPC PMIH (KLIA)
2014-05-09 15:56, Dispatch Pre-Alert 08/05/2014, MPC PMIH (KLIA) -
>Deego..
senior tag
Volt egy eBay-es rendelésem.
USPS-el lett külve, melyhez kaptam trackinget is.
Eddig ezek szerepelnek a nyomonkövetésben.
14.05.2014 21:57 Tuscumbia Arrived at postal office
14.05.2014 23:12 Birmingham Sorting
14.05.2014 23:26 Tuscumbia Electronic notification of shipment Delivery Confirmation International Hungary
15.05.2014 04:53 Birmingham Left sorting centerEzután átinvitál a magyar posta oldalára és az itteni nyomkövetés szerint Felvéve szerepel.
Ezek szerint már a vámon van?
-
maj-viktor
őstag
Akksitémához hsz.:
Most rendeltem 3db akksit (csak akksi), és CH-s (svájci - Swiss Post) ragszámot kaptam... meglátjuk mi sül majd ki belőle... -
janek69
senior tag
válasz
cliath #34066 üzenetére
Hát szerencsére a pénzed visszakapod,de azért érdekes ez a svéd posta is.Na és akkor egy történet. Egy kollega 1 vagy 2 éve rendelt egy telefont DHL szállítás,traking ment rendben odáig,hogy vámolják és eltűnt.Össze-vissza hebegtek habogtak neki,jegyzőkönyv.....,aztán a kínai küldött neki egy másik telót.
Szóval ez a biztonság.Ja naná,hogy itt tűnt el nem kínában. -
cliath
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek mire számíthatok?
Ali-telefon-svéd posta-50 napja rendeltem...
05.02.-ig svéd TN élt,azóta sehol nem látom... -
toboz
tag
válasz
El_Diablo #34064 üzenetére
Nem érkezett meg az árú. A nyomkövetés már élt, sőt be is érkezett az országba de nem tudom, hogy nekem küldte-e és hogy mit, a protection viszont lejár. Kértem tőle hosszabbítást amikor már látszott nem ér ide időben, arra válaszolt de nem módosított semmit, utána indítottam a dispute-ot.
-
janaman01
addikt
na ja a kis yorkinak , nem viccelek, van már egy piros adidogos pulcsikája
a nagyobb hám, a k9 koppintás az már a másiknak kell, a német dognak.....viszont olvastam, hogy a k9 is perli már a kinai gyártókat, viszont azok nagy ivben tojnak rájuk
-
Gépötty
senior tag
válasz
RVR400 #34059 üzenetére
Terjeszd elő az osztályvezetőnél! Ha bejön, Sanyi személyesen léptet elő - bár a két hétből már kicsúszott
Tényleg hülyét kapok, ha az autószerelőnél jön valaki, aki azért alkudna a munkadíjból (de még az alkatrészekből is), mert neki régi, olcsó autója van. Vagy a burkolóval alkuszik, mert "csak" a garázst kell padlólapozni. Tessék tudomásul venni, hogy ha az embernek ugyanannyi egy olcsóbb és egy drágább tárgyon elvégezni ugyanazt a munkát, és tessék ezt a költséget előre bekalkulálni a vásárláskor!
-
RVR400
veterán
válasz
Gépötty #34058 üzenetére
Mi is gondolkodtunk már a cégnél, hogy ha jön egy bejelentés, akkor kiszállási díjat kellene beszedni, ha hülyeség miatt kell kimenni, akkor külön eljárási díjat számláznánk, feljelentés megtétele szigorúan csak illetékbélyeg mellett, online is csak paypalos fizetés után. Vagy kiderülne, hogy lehet nyereséges a rendőrség, vagy kiderülne, hogy két hét alatt tényleg lehet rendet csinálni....
-
Gépötty
senior tag
válasz
#78232832 #34006 üzenetére
"- 1.500- forintos egységes kezelési költség helyett, a vámeljáráshoz szükséges hatósági, postai költségek a csomag értékével arányosan legyen kiszabva és egy felső határral maximalizálva."
Gondolom, te is örülnél neki, ha valaki azt javasolná, hogy ha kisebb értékű tárggyal kell foglalkoznod, akkor kevesebb legyen az órabéred is. Egyetlen formában lehetne elfogadható munkavállalói szemmel: ha a minimum lenne a mostani ezerötszáz, és ahogy nő az érték, úgy emelkedik a munkadíj. Megfelel így, mert akkor szólok, hogy mehet!
Ezen az alapon jogosabb elvárás lehetne, hogy a befolyt vámból fizessék az embereket (bár szerintem ez visszalépés lenne mindenkinek a mostani rendszerhez képest). -
janek69
senior tag
Na én még így nem jártam és nem is láttam ilyet.
Ezt a trackinget most csináltam:
2014.05.08
00:30
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.05.08
12:08
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.05.12
09:08
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryEbben nincs semmi érdekes,csak annyi,hogy a cucc itt van nálam és bedobták a ládába. Semmit nem kellett aláírnom.
Ja és egy sd kártya + 1db li-ion aksi jött benne svéd postával. :-)
Persze 04.29-én vette fel a svéd posta. Lehet,hogy azóta tiltották le az aksikat???? -
Na úgy tűnik nem igazán voltak aktívak...
2 napja kész a vámhatározat, eddig mindig sikeresen jött is... Ma nem...
-
Laza...
addikt
válasz
maj-viktor #34051 üzenetére
A kis ganyé kínyai, azért nem sokat kockáztat.
US $10.11 / piece 14 days left
Bulk Price
Shipping:
US $24.11Azaz ha megfogják mint hamisított terméket, az árát visszatéríti, a posta ktsgbe meg belefér a haszon
De rühellem az ilyen ebayes emberkéket is. Adják occsón, bazi nagy pk költséggel
-
El_Diablo
tag
válasz
maj-viktor #34051 üzenetére
Haggyad má' abba!
Egyébként az elírás vagy ilyen néven hirdeti a rizsszemű?
-
toboz
tag
Helló,
aliexpress-en hogyan működik a Purchase Protection hosszabbítás, ha megadja az eladó akkor hozzáadódik a visszaszámlálóhoz? -
RVR400
veterán
válasz
maj-viktor #34047 üzenetére
Ha lennél olyan hülye, hogy csivád legyen, akkor az már nem lenne nagyobb hülyeség, hogy öltöztesd is.
-
maj-viktor
őstag
válasz
RVR400 #34046 üzenetére
Multkor láttam Adidas (Adidog) kutyaruhát, ez vajon minek minősülne!? Mármint a logóhasonlóság miatt rámondanák, hogy hamis!?
Szerintem tök vicces, ha lenne valami kis csivavám vagy mittudomén, amit öltöztetni szoktak, venném is instant! (meg persze ha lennék olyan hülye, hogy öltöztetném a kutyámat)
-
XtremLor
őstag
válasz
maj-viktor #34044 üzenetére
Itt legalabb kapol valamit
1eve kb csinaltak par webshopot 2-3db volt egymas utan ahol az arak a bolti fele volt kb, csak azt elfelejtettek oda irni, miutan te kifizetted a termeket csak jogusolt lettel hogy kisorsoljanak a kalapbol
persze par nap utan potoltak a hianyossagot, es kiegeszitettek, amikor beugrott par ember toroltek az egeszet, es johetett az uj!
STOP-LINEA TRANS Kft. volt jo par ember megszivta!
-
maj-viktor
őstag
válasz
janaman01 #34042 üzenetére
Most mondjam, hogy így működik a kereskedelem!?
Van egy gyár - gyártó az eladja nagykernek, a nagyker eladja kiskernek a kisker meg a vásárlónak!
És persze mindenki rárakja a kis hasznát, csak kérdés hogy az 5-10-20 vagy 50%...
(csak itt is kérdés, ugye hogy hány kézen megy át az adott termék, ha közvetlenül a "gyárból rendeled" olcsóbban megúszod, ahogy pl. mi, aki közvetlenül "Kínából rendel", hanem is a gyártól, de egy ottani kereskedőtől...)Nekem nem ezzel van a bajom, ahogy írtam is, hanem, hogy az "apróbetűs" részbe van csak feltüntetve az esetleges +ÁFA-vám-vámkezelési költség, amire egy egyszerű rendelő nem számít (az nem olvassa ez a ÁSZF-t)
-
janaman01
addikt
nem ég a pofájukról a bőr ? .....mondjuk az s920 ( lenovot ) adják 55 ért.....megrendeli a tag, kijön neki hogy áfázzák...namost kellenének a papirok....akkor a muszaki elküldi neki? és ő továbbitja...csak azon a kifizetett összeg , nem 250 dodo hanem mondjuk 170...mert már annyiért is kapni...ehehe, és akkor szembesül a tag hogy lehúzták...
ja...és ha ő rendeli magának 55 alatt megussza áfával....
-
gyenge47
aktív tag
válasz
maj-viktor #34036 üzenetére
-
maj-viktor
őstag
válasz
#78232832 #34006 üzenetére
Ez mind szép és jó, de egy e-mailel, de még 100-al sem fogsz világot megváltani vele... Ez így megy, attól hogy lennének jó ötleteid hogy mennének olajozottabban a dolgok, nem fogják a "tanácsodat" megfogadni!
(#34021) zsiga007
(#34022) gyenge47
Már boccs, de hol látod te ezt, hogy vámraktárba van 10napja!?
mert én konkrétan a TN-re keresve utolsó dátumnak ezt látom:
06.05.2014 11:25 Nán昌 International Left sorting centerEgyszóval nalám - az én olvasatomba ez még úton van...
-
janaman01
addikt
kutyahám:
(vagy ezt meg sem kapom már ?)2014-05-14 12:40, 北京国际, 出口总包互封开拆, 匈牙利, Opening, HU
2014-05-14 09:53, 北京国际, 出口总包直封封发, 匈牙利, Departure from outward office of exchange, HU
2014-05-09 11:14, 福州国际, 出口总包互封封发, 匈牙利, Dispatching, HU
2014-05-08 17:20, 福州国际, 出口总包互封开拆, 匈牙利, Opening, HU
2014-05-07 15:07, 福州际包, 收寄局收寄, 匈牙利, Collection, HUkijelző telóhoz:
2014-05-08 20:14, CAN, 交航, 匈牙利, HU
2014-05-07 13:09, 广州国际, 出口总包直封封发, 匈牙利, Departure from outward office of exchange, HU
2014-05-07 08:42, 广州国际, 出口总包互封开拆, 匈牙利, Opening, HU
2014-05-06 11:19, 佛山函集局, 收寄局收寄, 匈牙利, Collection, HUmost mindent beraknak vámraktárba?
-
Azert kivancsi lennek hogy dontik el a ciporol hogy hamis-e.
-
zsiga007
csendes tag
Akkor ez ugrott ? :/ Mert egyszer már írta hogy Open, Dispatching aztán megint Open, Dispatching ... Akkor ennek a csomagnak szia van ?
-
zsiga007
csendes tag
Arról az eladó kap valamit nem ?! Mert az eladó csak annyit ír nekem hogy türelem ... De azért ma 38 napja hogy megrendeltem azért ez már elég sok szerintem. Megpróbálok egy PayPal-os Disputot szerintem mert már az iOfferen Disputetól kezdve minden volt ... :/
-
zsiga007
csendes tag
Valaki megnézné nekem , hogy ezzel a csomaggal mizujság ?
RC633047072CN
Várjam még vagy Refound , Dispute vagy ez nem az eladó hibája , mert ő feladta :/ Vagy tényleg ennyire gázosan lassú a posta ?
-
Hintalow
senior tag
Na én is hozzáteszek valalmit a jelenlegi határidőkről:
- Ebay kína, (kis értékű bőr cucc), 04.23 fizetés 05.12 megérkezett
- Ebay kína több kisebb értékű cucc (ruha, óra) 04.29 fizetés, még jönnek
- Ebay anglia, (telefontokok) 05.01 fizetés, 05.13 érkezett
- Bricklink.com (lego alkatrészek) Svájc 05.01 fizetés valamikor 8-9-e körül megérkezett
- Beautybay.com (sminkkészletek) Anglia 05.05 fizetés 05.14-én megérkezett
- Ebay kína, kisebb-nagyobb értékű ecsetek, 05.11 fizetés még jönnek (az egyiknek van tr. száma is, de még nem néztem)
- Bookdepository.co.uk, anglia (könyv) 05.15 fizetés, jön, itt 1-1,5 hét szokott lenni
- Abeebooks.com, amerika (könyv) 05.15 fizetés, jön (1-2 hét szokott lenni)Nem szoktam rendszeresen ekkora forgalmat bonyolítani, de most összejöttek (magamnak és családnak is) ezért összeírtam.
-
vapega
tag
Ha EUN belülről kapok küldeményt és az alábbiakat látom:
Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:2543 Millisecond
2014-05-14 19:05, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014-05-13 09:25, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-05-13 02:07, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-05-12 17:57, Item information : Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange
2014-05-06 05:25, Item information : Küldemény felvéve / Item accepted
Origin Country - Belgium:Tracking Consuming:2433 Millisecond
2014-05-14 19:05, Arrival at international office of exchange, HUBUDA
2014-05-13 02:07, Departure office of exchange, BEBRUAMikor számíthatok a kézhezvételre?
-
bbkbarbar
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.
Eddig ez történt:
2014.05.06 15:19: Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.05.09 00:25: Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.05.12 11:51: Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.05.12 13:43: Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014.05.14 09:45: Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2014.05.14 13:28: Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure
2014.05.14 13:28: Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contactedPlusz tegnap (tehát 15.-én) kb 11-kor küldtem neki emailt a tracking számra hivatkozva (a fentiek alapján) amihez csatoltam a paypal-os számlát és a paypal-os, pandawill-es rendelés visszaigazoló emaileket.
Kédésem, hogy tapasztalataitok alapján kb mikorra várhatom az adatbekérő levelet?
Illetve jól gondolom, hogy a tegnap küldött e-mail "elkerülte a figyelmüket"?Köszi a segítséget!
-
MuzikJunkie
aktív tag
Új szintidő!
2 hét alatt itt volt a Pandawillről a cuccom sima, ingyenes NL (holland)postával.
Mellesleg két Antelife-os, SG cuccom két hete dekkol a vámon. Ma hívtam a postát, azt mondta az asszony, hogy jövő hét közepe, pedig már 3 napja kiadták a vámhatározatot. :S Elég WTF!
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
kisgyerek85 #34002 üzenetére
Na pont most szólt, hogy megérkezett a csomagja. Gondolom akkor semmi gond nem volt belőle, hogy Paypal-on más a szállítási cím.
-
zzola
titán
válasz
aytukabozs #33993 üzenetére
Írtam egy levelet a megadott címre...kíváncsi vagyok, jön-e rá válasz...
-
pomphl
csendes tag
Az akku mizériánál vegyük figyelembe, hogy mire vonatkozik. Pl.: külső akkumulátorok, napelemes akkuk, telefonakksik (külön, teló nélkül) -> ezeket nem szállítja néhány posta, de telefont, tabletet amikben "beépített" akku van azt igen.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
bajaki #33983 üzenetére
2napja kérte be itt is DHL a dokumentumokat. Én leírtam nekik, hogy azért szerepel a PayPal számán más cím, mert egy ismerős rendelte. Ha ugyanazzal a gyorsasággal hozzák akkor elvileg ma viszi ki a futár a csomagot egy ismerősömhöz. Válasz biztos nem jött a DHL -től, mert akkor szólt volna már nekem.
-
MrChef
aktív tag
válasz
janek69 #33997 üzenetére
A "fegyvernek látszó tárgy" esete.
Ha kapcsolnak a kínaiak, végre azt írhatnák a minikamerás cuccokra, hogy JÁTÉK, aztán le van intézve.Amikor a BMW be akarta perelni vmelyik kínai autógyártót, mondván, az egyik modelljük egy BMW terepjáró koppintása, a kínaiak azt válaszolták, hogy "nem, ez nem az."
Perelj, Jürgen, ha van hozzá kedved.
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Google Chromecast topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Proxmox VE
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Linux kezdőknek
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- További aktív témák...
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest