- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokeny20
csendes tag
válasz Ixion77 #87747 üzenetére
Na csak a megértés kedvéért!!!
Természetesen nem voltam elég körültekintő a vásárlásnál! ez így van ! de az okoskodó irónikus kommentekre néhány mondattal azért válaszolnék.
"Egyetlen kínai sem fogja azt válaszolni hogy egy "lenni tied igaziságos adnivaló?" (angolul) kérdésre hogy "Bár rengeteg időt belefektettem hogy meghirdessem az hamis árumat, most hogy rákérdeztél elszégyelltem magam, ezért visszatérítem minden károdat, és bónuszként a terméket is megtarthatod..."
Pedig pontosan így történt !!! Elhiheted!!
Na márpedig ha ilyen okosok vagytok akkor tudatom hogy vissza kaptam a pénzem
A magyar karakán emberek többsége ilyen. Nem elég hogy az ember ideges és segítséget kér "minek" még te bele is rúgsz egyet mert te okos vagyHogy is mondtad!? majviktor
ugye " hogy.. hogy is fogalmazzak finoman? na jó nem tudom, sztem nem neked való ez a rendelősdi "
Először is Hagyjuk már ezt a rendelősdi dumát, őszintén te szerinted minden egyes Magyar ember aki rendel a Wish-ről Aliról Ebay-ről az Perfect angol!? .. a f**t Ez egy nagy marhaság!
Nagyon sok ember van akik nem tudnak idegen nyelvet mégis rendelnek ezekről az oldalakról.
Az hogy az ember belefut egy két csalóba az benne van a pakliban de mindenre van megoldás!
Nagyon jó ha valaki tud Angolul de mint látod elég hozzá egy Angol nyelven tudó ismerős barát aki segít ebben és a probléma megoldva .Tehát összefoglalva és nagyon finoman nem kell okoskodva a másikat b***gatni ha nem tudsz segíteni akkor görgess tovább!! és Ne okoskodj..
Akinek nem inge. akinek pedig az. Az vegye fel és hordja el !!!
Szép estét!
Ui: Na ide se jövök többet
[ Szerkesztve ]
-
kokeny20
csendes tag
válasz Ixion77 #87747 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Igen azzal kezdtem hogy nem igazán, vagyok jártas ezekben a dolgokban.
Elvileg ez a cím ahová a levelet is írtam, Magyar customerhelp.
Viszont ha kell megreklamálom segítséggel angol customerhelp-en is nekik.Az rendben van ha én bebukom az árát a terméknek, ez "tanulópénz" de! azért másokat hagy ne tudjon már becsapni ez a nyomorék, aljas féreg, ezt azért az Ebay sem engedheti meg neki, mivel eredeti terméket adott el nekem amita a vásárlás után szándékosan módosított, ugye van róla "screenshoot" az item egyezik és minden más.Egyedül a Behringer márka nevet és az UCA 222-es tipust törölte a kérdésem után...
Ha van igazság a földön, illetve az Ebay-en semmiképp sem úszhatja meg következmények nélkül.Szép estét mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
kokeny20
csendes tag
Sziasztok!
Évek óta nem rendeltem külföldről semmit.. ez az első Ebay rendelésem de lehet hogy az utolsó is.
Nem voltam elég körültekintő, a vásárlás előtt, jogosan lehet sárral dobálni, de én most a segítségeteket szeretném kérni, hátha járt itt valaki hasonló cipőben. Mit tanácsoltok!?Erre az elvileg működő magyar címre : customerhelp_hu@ebay.com írtam egy levelet.
Amit veletek is megosztanék: ha másra nem is de arra hogy más okuljon a hibámból már megérte ide írni.Tisztelt Ebay Magyar Ügyfélszolgálat!
A segítségüket szeretném kérni. Ez a legelső rendelésem az oldalon.
időközben rájöttem hogy átverés áldozata lennék.2018.07.26-án rendeltem egy Behringer UCA 222 típusú hangkártyát bizonyos Seller: xwc2688 eladótól. Amit a mai napon megis kaptam. 2018.08.15. A becsült szállítási idő Estimated delivery Aug 13, 2018 - Sep 17, 2018
A termék megrendelése után, érdeklődtem az eladótól hogy a termék eredeti e vagy fake!?
Ezt Google fordító segítségével írtam meg neki , mivel angol nyelv tudással nem rendelkezem.
A kérdésemre nem kaptam választ az eladótól, gondoltam nem eggyértelmű a kérdés és nem tudja értelmezni,ezért megkértem egy ismerősömet hogy pontosan fogalmazza meg a kérdést. ( ezeket a beszélgetéseket screenshoot formájában csatolom önöknek. Választ továbbra sem kaptam a kérdésemre, csak kitérő választ hogy majd küldi legyek nyugodt a rendelésem időben meg fog érkezni.Erre másnap szembesültem azzal a ténnyel, hogy az eladó modosította a termék nevét HOT Red U-CONTROL USB-Audio Interface Adapter in Box newT -re.
illetve, átmenetileg nem rendelhetőre, készlethiányosra modosította az elérhetőségét.
Az eredeti email rendelésben és kifizetésben ( Ebay és a Paypal ) " HOT Red Behringer U-CONTROL UCA222 USB-Audio Interface Adapter in Box newT néven szerepel.Arra viszont nem gondolt a kedves eladó, hogy a rendelésnél az Ebay és a Paypal eredeti névvel rögzíti a rendelést, kifizetést ráadásul a beszélgetési screenshotokon is látszik ahogyan az ismételten feltett kérdésemre semleges kitérő választ adott, és ahogyan a termék nevét modosította, viszont a rendelési azonosító eggyezik: Item# 273283138173
Összegezve eredeti néven adott el hamis terméket nekem.
Azért rendeltem tőle mert az eredeti ár feléért kínálta a terméket. itthon hangszerboltban, átlagosan 12 ezer ft- ért lehet hozzá jutni .
Az eladó 98,5%-os. így gondoltam megbízható és jó vétel lesz , de nem így lett és mélységesen csalódottnak érzem magam hogy olyas valamiért fizettem pénzt ami nem felel meg a leírásnak,szeretném vissza kapni a pénzem.
Mert ahogyan azt sejtettem, később az oldalon megtaláltam hogy árulnak ilyen fake termékeket. én is pontosan azt kaptam. A hátoldalán nem található, termékkód, a csavar színe nem fekete hanem fém a led piros helyett zöld stb.
https://community.ebay.com.au/t5/Buying/WARNING-Fake-Behringer-U-CONTROL-UCA222-2-channel-USB-Audio/td-p/2126520Mint a levél elején említettem a rendelésem megérkezett. Ezt természetesen videóra is vettem , amin jól látható hogy a termék hamis.
Elnézést kérek hogy ilyen hosszúra sikerült a mondanivalóm , de sajnos nem tudom hogyan lépjek tovább ez ügyben, ehhez kérem a segítségüket.
Köszönöm megértésüket, és várom mielőbbi válaszukat:
-
kokeny20
csendes tag
Sziasztok!
Általában, meddig tart egy Vita az Aliexpressen? Dispute escalated -et már nyomtam!
Lásd :
Azóta már eltelt bő 2 hét, lassan ideje lenne lépnie az Alinak az ügyben hogy kivizsgálja, nem?
[ Szerkesztve ]
-
kokeny20
csendes tag
válasz maj-viktor #21214 üzenetére
Bocsi nem láttam hogy írtál, valószínű hogy ma sem jön a postás
Igén vidékre lesz a csomag.
Ebből hétfő kedd lesz.. JÓ ESTBEN ! de nem tartom kizártnak hogy a két ünnep között jöjjön meg ahoz képest hogy szerdán fél 12 kor vámkezelték
Országon belül, elég szomorú hogy eddig tart kiszállítani -.-[ Szerkesztve ]
-
kokeny20
csendes tag
Nos tegnap valóban vámkezelték a csomagom, ám a postás még sehol..
Mindegy is ez már a finish ma még talán megjöhet, de holnapra itt kell hogy legyen2013.12.18
10:50Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.12.18
10:52Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.12.18
11:28Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure -
kokeny20
csendes tag
válasz CoolBoy323 #21200 üzenetére
Ha minden jól megy holnap már kézhez kapom, de reggel rákukkantok a postás úgyis 10 felé jön
" ha jön "
[ Szerkesztve ]
-
kokeny20
csendes tag
válasz Stanley-B. #21069 üzenetére
Sziasztok!
Igazad volt!!!! illetve igazatok, ma érkezett meg az országba
Már ha minden igaz Szerintetek?
A http://www.trackitonline.ru/ oldalon
ezt írja: "Left international place of exchange" ez azt jelenti hogy máris, vámkezelve?
Akkor holnapra itt kell hogy legyen
A Magyar Posta oldala egyenlőre,nem mutat változást.
[ Szerkesztve ]
-
kokeny20
csendes tag
válasz Stanley-B. #21063 üzenetére
Azét mert nem hiszem hogy megjön
Pont azt szerettem volna kérdezni hogy mikor nyissam?
Köszi a tanácsod úgy lesz!!! -
kokeny20
csendes tag
válasz pettyes #21011 üzenetére
Sya!
Úgy látom egy cipőben járunk...
Te mit rendeltél? én egy replika kabátot Ralph Lauren.. érdekes hogy az én csomagom is pont 23-ika óta nem mozdul... és ugyanonnanNos páran írjátok hogy valójában, a csomagunk még el sem indult kínából..
Nekem még 25 napom van a Dispute indításig..:S gondolom hamarabb nem lehet vitát nyitnia dologról..
Valakinek valami ötlet??
[ Szerkesztve ]
-
kokeny20
csendes tag
Rendben srácok, ha már ennyien ezt mondjátok akkor elhiszem hogy megjön, türelmes leszek
-
kokeny20
csendes tag
Hát gyerekek nincs változás.. November 16-ikai feladású CN-es csomagommal kapcs. (Aliexpress)
Még mindig moldova veche környékén írja a google térkép a trackingkit oldalon pontosan 11.23-ika óta a csomag helyét.
Úgyhogy.... nem igazán fűzök reményeket hozzá, hogy valaha is megkapjam.Lassú a CN "tudjuk" de ennyire nem!!! látom a fórumot olvasom, már mindenki megkapta 16-ika óta.
Személy szerint ezzel az akcióval be is fejezem a külföldi rendelést.
Még van 30 nap... h megjöjjön de nem fog úgy se
Úgyhogy már csak abban reménykedem h a pénzem visszakapom majd bár., ahogy olvasom nem könnyű visszaszerezni
Tanultam belőle.. ez van!
[ Szerkesztve ]
-
kokeny20
csendes tag
Üdv Srácok!
Nekem semmi változás a CN-es csomaggal 2 hete vergődik a "kitudja hol" 11.23-ika óta semmi info nincs a csomagomról.
Sztem lassan kezdhetem tervezni a pénz vissza kérést..
-
kokeny20
csendes tag
-
kokeny20
csendes tag
CN-es csomagoknál vmi változás ?? 16-ikai feladás még vki?
Nálam nem mozdul semmi, ezt sztem vki lenyúlhatta..
Nem hiszem el hogy 23.ika óta nem ért be az országba kivan zárva..
[ Szerkesztve ]
-
kokeny20
csendes tag
válasz Sennalacy #19382 üzenetére
Akárcsak az enyém de egy fos ez a CN Post... Ha megjön ha nem, én itt befejeztem a kínai postát.
Jelenlegi csomagom ugyanúgy áll 23-ika óta mint neked Google térképen meg sem mozdul..
Sat 11/23/2013 9:52 am PEK NULL
Thu 11/21/2013 12:00 pm 北京国际 10010200 Departure from outward office of exchange
Sun 11/17/2013 10:36 am 杭州国际 31002400 Dispatching
Sat 11/16/2013 5:30 pm 绍兴市商函局 31203100 CollectionNekem múlthónap 16-án is adták fel csomagom, akkor 5-én érkezett be a célországba.
Fri 11/8/2013 10:43 am 匈牙利 HU Final delivery
Fri 11/8/2013 8:40 am 匈牙利 HU Arrival at delivery office
Thu 11/7/2013 7:26 am 布达佩斯 HUBUDA Dispatching
Tue 11/5/2013 4:36 pm 布达佩斯 HUBUDA Arrival at inward office of exchange
Sun 10/27/2013 3:30 am PEK NULL
Sat 10/26/2013 9:14 am 北京国际 10010200 Departure from outward office of exchange
Fri 10/18/2013 1:10 pm 福州国际 35004900 Dispatching
Fri 10/18/2013 1:04 pm 福州国际 35004900 Opening
Wed 10/16/2013 10:19 am 高楼邮政支局 35110007 CollectionNa most ha ehhez a rendeléshez akarnám hasonlítani akkor egyértelműen látszik hogy , 8 nap alatt beért a csomagom az országba.
Jelenleg 23-ika óta eltelt 10 nap és nincs változás.Nem nagyon hiszem hogy megérkeznek a csomagjaink idén, már ha egyáltalán megérkeznek.
-
kokeny20
csendes tag
válasz Endura69 #19205 üzenetére
Üdvözlet mindenkinek!
Az nagyon.. jó.. biztosan hasonlít egy aksira..
Akkor az én replika kabátomat, minek nézhették?? talán egy [link] ilyennek?
Nos a csomagomat illetően semmi változás, legalábbis nyomkövetési oldalakon, mert látom, van akinek megjött annak ellenére is hogy azt nem jelzik sehol.
Egyenlőre várunk a csodára..
-
kokeny20
csendes tag
Az szép srácok.. akkor kezdhetek aggódni a csomag miatt..?
-
kokeny20
csendes tag
válasz szili.tamas1 #19098 üzenetére
Enyémbe 32 dodós ruha, egy replika kabát.. azért bízom benne hogy akkus konténerbe nem került, mivel ruhanemű, érdekes lenne Bár a mai világba.. csak nem...
-
kokeny20
csendes tag
-
kokeny20
csendes tag
Sziasztok!
CN-es csomag 16-án adták fel 23-ika óta nem frissül a tracking " célországba elküldve" státusszal.
Szerintetek még megjöhet?Borzasztó lassan haladnak a csomagok...
-
kokeny20
csendes tag
CN-es csomag vkinek? frissült a trackingje 22-ike óta?
[ Szerkesztve ]
-
kokeny20
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg vkinek CN-es csomagot ír, ezen az oldalon [link] moldova veche romania közelébe?
Már 23-ika óta, ez az utolsó fejlemény a csomagomról, az oldalon a térkép szerint.
Magyarországhoz már igazán nem messze, nem is értem.. 3-400 km kb
Azért azt kétlem hogy elsüllyedt volna a hajó..Ha csak ki nem dobták útközbe a csomagot ..
DE CSAK NEM!?
MP szerint: 2013.11.16
17:30Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted2013.11.22
00:23Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadNagyon érdekesnek találom, hogy hozzávetőlegesen, 400 km-ről még nem érkezett meg a csomagom.. már lassan vámkezelve státuszt kellene hogy írjon..
[ Szerkesztve ]
-
kokeny20
csendes tag
-
kokeny20
csendes tag
Sziasztok!
Ez a második vásárlásom, Aliról ,ezúttal egy replika kabát
Páran Írjátok hogy lassú a CN ahhoz képest Nekem meglepően gyorsnak bizonyul "idáig".2013.11.16 Ekkor adták fel.
17:3022-én elküldték.
Tegnap reggel 2013.11.23-án ha jól emlékszem 9:50-kor, Szerbia pontosan Veliko Gradiste, Деспотовац-ban ( ahonnan azóta talán már ide is ért ) járt a csomagom.
Akkor 400-500 km távolságot írt a térkép, Magyarországhoz számítva.
Egyébként ha valaki esetleg nem tudná ez hasznos infó lehet számára, ezen az oldalon a térképre zoomolva derítettem ki a csomagom hozzávetőleges, hollétét.
[link]Jelenleg valami nem oké az oldallal, a verification code Loading..-ot ír.
Lehet csak nekem tűnik gyorsnak, de ahhoz képest...
Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
kokeny20
csendes tag
Na kérem.. ugye első meggondolatlan vásárlásom de ..Siker!
2013.11.05 16:39
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs2013.11.07 07:26
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureA csomagom összesen 2 napot pihent a vámon.
Legnagyobb meglepetésemre már, tegnap reggel vámkezelték
Mivel naponta többször is ránéztem a csomagomra, tanúsíthatom hogy valóban napjában csak 1xer frissül a Magyar Posta nyomkövető rendszere.
Péntek van nem hiszem hogy kézhez kapom a csomagom.De azért remélem már, hétfő keddre várhatom ugye??
-
kokeny20
csendes tag
válasz KurtCobain #16291 üzenetére
Jó hogy írod... már kezdtem megijedni, az előző hsz láttán, hogy ha 2 munkanap eltelik és nem történik semmi akkor küldeni kell vmit emailben mit is?
Gondolom már volt erről szó ha dobnál egy hsz linket a témával kapcs azt megköszönném.A csomagom jelenlegi státusza:
2013.11.05 16:39
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsEgyenlőre megnyugodtam.
[ Szerkesztve ]
-
kokeny20
csendes tag
Sziasztok Srácok!!!
2013.10.16
10:19Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.10.27
00:10Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.11.05
16:36Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryÖrömhír... legalábbis egyenlőre.. Mégis megérkezett a csomagom
A múltkor írtam hogy nem tudtam eldönteni hogy visszaküldték e PEK-ingbe vagy most mégis mi van a csomaggal, de ezek szerint már ideért..
Várhatom a Vám elé állítás/kezelést. Na igen itt van egy kis bibi -.-
Leírom a sztorim gondolom mások is jártak ebben a cipőben és ha ezzel valakinek segíteni tudok, már megérte leírnom.Tehát:
Mivel meggondolatlan voltam, életemben soha nem rendeltem semmit külföldről jelen esetben, Aliexpress
és igazából nem is olvastam utána a dolgoknak részletesen, csak rendelést követően, egy pár szarvashibát elkövettem amit nem kellett volna.Igazából csak tetszésre mentem és nem értékelésre, mert akkor még nem tudtam mit is jelent ez, Kitől érdemes vásárolni stb..
Lényeg a lényeg:
Olyan eladótól vettem akinek az adott termékének, én voltam az első vásárlója ( 1 Order ) ami nem túl bizalomgerjesztő.. de az összes más termék értékélesei megnyugtattak 98.2%-os pozitív visszajelzés, ami lehetne jobb! de ez már mindegy.
Nem vettem számításba a vámolással kapcsolatos dolgokat, és még mindig nem tudom hogy kell e Áfát fizetnem, vagy sem, mert ezt ugye vásárlás előtt le kell beszélni az eladóval, hogyan adja fel a csomagot!
Gift-jelölés stb.Nyelvismeret hiányában, és meg gondolatlanságból mindenféle utánajárás nélkül rendeltem.
Fogalmam nincs hogy Magánszemélyek között (GIFT jelölésű): csomagot kaptam e avagy
Cég - magánszemély közötti küldeményt. amit azért nem mindegy mert, megvannak a díjszabásaik.Egyébként a rendelt árum US $28.75-ba került ami átszámítva ,még ha Cég - magánszemély közötti küldeményt takar is, "elvileg" éppen hogy csak súrolja, a vám határ értékét. € 21,66. nincs 22
De ha, Gift jelölésű a csomag akkor ilyen probléma miatt nem kellene hogy fájjon a fejem.1 Kérdés a tapasztaltakhoz: Szerintetek, Kell 27%-os Áfát fizetnem a csomag után? Remélem nem..
Bocsánat ha kicsit hosszúra sikeredtem, de remélem mások tanulnak belőle.
[ Szerkesztve ]
-
kokeny20
csendes tag
válasz Palomar #15877 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Bízom benne hogy így van.. de azért érdekes hogy, nincs új hír a csomag hol létéről egy hét elteltével legalább valami NULL-t írna de semmi.. mellesleg, tegnap óta http://intmail.183.com.cn/icc-itemstatusen.jsp
oldalon nem találok infót a csomagomról, sőt, Load.. után meg sem mozdul.. eddig írta hogy :
"Departure from outward office of exchange"
Aztán ugye a NULL-os státuszokat.
Másnak sem műkszik az oldal? vagy a csomaggal lessz a bibi!?
Egyébként Aliexpressz-ről rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
kokeny20
csendes tag
Sziasztok!
Valaki segítene? értelmezni ezt a dolgot!? sima CN-es csomagommal kapcsolatban tanácstalan vagyok. trackingit.com-on ellenőriztem a csomagom jelenlegi állapotát, mert a Posta.hu-n még mindig Célországba elküldve, státusz szerepel 26-ika óta.
Tehát :
Date/Time Location Activity
Wed 10/30/2013 12:00 am PEK NULL
Tue 10/29/2013 12:00 am FRA NULL
Sun 10/27/2013 3:30 am PEK NULL
Sun 10/27/2013 12:00 am PEK NULL
Sat 10/26/2013 9:14 am 北京国际 10010200 Departure from outward office of exchangeNos mint látható, 10/26/2013-kor Célországba küldték a csomagom.
Aztán 29-én, indult volna tovább FRA ( gondolom Frankfurtba ) ezt követően rögtön másnap 30-án sejtéseim szerint visszaküldték PEK ( Pekingbe )...???
Ha igen miért,küldték vissza!?.
Én arra gondoltam, hogy esetleg már nem fért fel a csomagom a repülőre vagy a hajóra, mert nem tudom mivel szállítják Magyarországra a CN-es csomagokat..Elnézést a tudatlanságomért...
A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
kokeny20
csendes tag
Srácok ezzel mivan? jól gondolom hogy visszaküldték Pekingbe???
Departure from outward office of exchange 10010200 HU 20131026 0914
NULL PEK HU 20131027 0000
NULL PEK HU 20131027 0330
NULL FRA HU 20131029 0000
NULL PEK HU 20131030 0000[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix X570-E Gaming
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest