Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilga
tag
Nálam is behalt, új API-val most a bejelentkezésre, " invalid client_ type" hibaüzivel regál az első bejelentkező kódsorra a YT addon, ezt leszámítva működik
-
Imi1981
veterán
Nekem egyelőre még működik a youtube addon coreelec-en három Tv boxon is . Remélem így is marad.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskopika
senior tag
Valaki tud segiteni hol a hiba a netflixxel? Ez a log bejegyzes a netflixre vonatkozoan.
2020-02-29 10:11:11.897 T:4880 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <type 'exceptions.UnicodeDecodeError'>
Error Contents: 'ascii' codec can't decode byte 0xc3 in position 11: ordinal not in range(128)
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\Kopp�ny\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.netflix\addon.py", line 15, in <module>
run(sys.argv)
File "C:\Users\Kopp�ny\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.netflix\resources\lib\run_addon.py", line 143, in run
g.init_globals(argv)
File "C:\Users\Kopp�ny\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.netflix\resources\lib\globals.py", line 212, in init_globals
os.path.join(self.ADDON_DATA_PATH, 'modules', 'mysql-connector-python')
File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\ntpath.py", line 85, in join
result_path = result_path + p_path
UnicodeDecodeError: 'ascii' codec can't decode byte 0xc3 in position 11: ordinal not in range(128)
-->End of Python script error report<--
2020-02-29 10:11:11.937 T:6524 ERROR: XFILE:Directory::GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.netflix/ -
-
xtend
senior tag
Sziasztok!
Félig OFF félig nem, nem is tudom, szóval
Próbálta már vki a Kodi 19.0 HDR Windows API verziót Intel UHD 600 vga alatt?
A májkroszoft asszongya hogy windows alatt HDR-hez miniumum ez a vga kell: [link]
De itt meg már minimum Intel UHD 620-t ír: [link] WTF??? -
Kiskopika
senior tag
-
dugesz77
őstag
Üdv. Rákerestem de nem találtam ilyen hibát másnál az mitől lehet,hogy a HBOGO addon-nál (Coreelec 9.2.1 S905x2 és egy S912 box) nem működik a keresés funkció. Régebben mintha ment volna. A lejátszás problémamentes.
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz Csicsóka #28820 üzenetére
Igazad van ott jó a kereső. Viszont valamiért az meg nem indítja el a filmeket/hibával kilép. Nem tudom mi lehet,mert az imputstream/widevine csak jó , ha a Netflix meg a hGO Eu elindít mindent. Logint is próbáltam párszor hátha ott írtam el ,de nem. Köszönöm a segítséget.
-
haze81
csendes tag
Mi van a mediaklikkel, nem müködik másnak se? Hogy tudok életed lehelni bele
-
Castell
aktív tag
Sziasztok,
Tud valaki segíteni:
Kodi Rtl most appban vmi nem stimmel vagy ámeneti hiba?
27 és 28-i Barátok közt megy
27, 28 és 29-i Híradó nem indul
De a 27, 28-i Fókusz semMegköszön, ha valaki más is tesztelné.
-
BullZeye
veterán
(#28826) Castell
Az utóbbi pár nap RTL Híradóra azt írja lejátszás sikertelen, DRM védett videó.Gondolom ez azt jelenti, hogy bekerült a fizetősbe ez is, vagy csak be kellene állítanom valamit?
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Castell
aktív tag
Még mindig nem megy. Pedig már kétszer letöröltem és újraraktam az RTL MOST addont.
Az előzmények egyébként ezek voltak:
Eddig bejelentkezés nélkül használtam az addont.
Ahogy (#28829) BullZeye írja "pár napja RTL Híradóra azt írja lejátszás sikertelen, DRM védett videó"
Volt RTL MOST reg-em és beírtam az addon beállításaiban, illetve a coreelec repo-ból feltelepítettem az inputstream adaptive kiegészítőt. Most már nem írja, hogy DRM védettség miatt nem lejátszható, hanem a bal alsó sarokban megjelenik a kis homokóra, pár másodpercig tölt, aztán nem csinál semmit.
Azt sem értem, hogy a Barátok közt vagy az ÉNB legfrissebb részei elindulnak. A Híradóból az utolsó 3 nap nem indul, az az előttiek meg elindulnak. A Reggeli-ből pedig csak a legutolsó nem indul el. A Fókuszból meg a legutolsó kettő.
Valakinek esetleg valamilyen ötlete? Esetleg gyorsítótár ürítés megoldhatja a problémát? De ilyen opciót nem találtam.
-
blakey
titán
válasz Castell #28830 üzenetére
Ha DRM-védett akkor reg-től független, oda mindenképp kell a widevine. Nálam mindegyik megy, bár hétvégén eléggé akadozik a lejátszás. Ha csak reg-hez kötött akkor csak aktiválni kell, ha van.
Egyébként ha már itt tartunk, egy olyan kérdésem lenne, hogy ha valamit megnéztem és nem volt reghez kötött de később azzá vált akkor ugye nem]látottként mutatja, megoldható, hogy az maradjon nézett videónak?ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
BullZeye
veterán
Köszi, reggeltem és beírtam én is, mpeg-dash bekapcs és működik nálam is.
(#28831) vargalex
Nem, ez attól független. Híradó sose szokott piros lenni (előfizetéses), ezért lepődtem meg rajta, hogy nem megy. Mpeg-Dash és inputstream adaptive segített, de ehhez meg kellett RTL klub reg is.[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
cof
veterán
Most ránéztem az RTLMost oldalán, csak DRM forrás érhető el már. Tedd fel az inputstream helper-t is, és a beállításaiban kérj egy reinstall widevine cdm library-t.
Természetesen az RTLMost kiegészítőben is engedélyezni kell az MPEG-DASH használatát.
Saját: Nekem mondjuk sehogy sem sikerül 420p-nél nagyobb felbontást kicsikarni, akármit állítok az inputstream beállításokban, másnak? Pedig a tegnapi híradóból is van HD stream.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
vargalex
Topikgazda
Mert pl. a 2020.02.29-i híradóból ezek az elérhető források:
#EXT-X-STREAM-INF:BANDWIDTH=420000,CODECS="mp4a.40.2,avc1.42C01E",RESOLUTION=400x224,FRAME-RATE=25,AUDIO="audio-aacl-96",CLOSED-CAPTIONS=NONE
Hirado_c12590659_RTL-Hirado-2020-02-2_drmnp-audio1=96000-video=300004.m3u8
#EXT-X-STREAM-INF:BANDWIDTH=950000,CODECS="mp4a.40.2,avc1.42C01E",RESOLUTION=640x360,FRAME-RATE=25,AUDIO="audio-aacl-96",CLOSED-CAPTIONS=NONE
Hirado_c12590659_RTL-Hirado-2020-02-2_drmnp-audio1=96000-video=800086.m3u8
#EXT-X-STREAM-INF:BANDWIDTH=1692000,CODECS="mp4a.40.2,avc1.42C01E",RESOLUTION=720x404,FRAME-RATE=25,AUDIO="audio-aacl-96",CLOSED-CAPTIONS=NONE
Hirado_c12590659_RTL-Hirado-2020-02-2_drmnp-audio1=96000-video=1500039.m3u8
Alex
-
Castell
aktív tag
"Tedd fel az inputstream helper-t is, és a beállításaiban kérj egy reinstall widevine cdm library-t."
Köszönet, megoldotta a problémát, most már rendesen megy az RTL MOST addon!
És továbbá mindenkinek köszönöm, aki még segített!
(#28832) blakey
A kérdést nem nagyon értem bocs, de nálam ez volt, hogy a reg. beírása után sem változtak a státusz ikonok.
-
vargalex
Topikgazda
Tudom, hogy arra gondolsz, de egyszerűbb volt ezt bemásolni. A manifest.mpd-ben sincs ez másképp.
Alex
-
blakey
titán
válasz Csicsóka #28842 üzenetére
Ez 480p. Jelenleg kevés anyag érhető el HD-ban.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
LEON_01
tag
Hali!
A CE nightly alatt a SACD iso support megszűnt, mert a vfs alatt nem találom.
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
A Netmozi nem listázza a film linkeket, illetve a soriknál üres listát dob jó felh.név-jelszó kombó mellett.
Regisztációt hiányol....
Böngészőből beenged az oldalra.
Csak nálam a hiba?[ Szerkesztve ]
Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
Zimmermanus
friss újonc
Sziasztok!
A hiba nálam is jelentkezik azt irja ki, "hogy drv kódolás hiba" ezzel lehet valamit kezdeni vagy engedjük el, azt RTL Most innentől kuka?
Köszi a választ!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest