Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Castell
aktív tag
Üdv mki!
Exodusnál eltűnt a film előzetes opció. Tudja valaki miért? Vagy esetleg valahol be lehet kapcsolni ezt az opciót?
-
Castell
aktív tag
-
Castell
aktív tag
-
Castell
aktív tag
Üdv,
Esetleg Exodus+-nál, nincs tervben hogy visszakerül a főmenübe, hogy el lehessen érni a trailert a filmeknél?
A másik az, hogy nem lehetne valahogy kikapcsolni az extended info script jelzését, hiszen mindig felugrik, hogy le kell tölteni, de egyébként a trailerek a script letöltése nélkül is elindulnak, a youtube elég hozzá...
Köszönöm!
-
Castell
aktív tag
válasz junkpod #11793 üzenetére
És szerinted ezek után (még ha nem is reklámozzák) nem fogják rátenni vagy ajánlani az usereknek az MS-t? Sokkal "komolyabb" dolgok is folynak a háttérben ebben a szakmában mint, hogy feltelepítenek előre valamit. Nem pártolom őket, sőt ultragáz, hogy reklámozzák a dolgokat... De ez csak egy a sok közül. Dolgoztam konkrétan ilyen helyen, és amire van kereslet, azt az élelmes kereskedő/eladó/szerelő nem hagyja ki. Tisztelet a kivételnek, mert vannak olyanok is, akik ügyelnek a jó hírnevükre és nem bonyolódnak bele bizonyos dolgokba. Szóval az MS kb. csak a fa egyik ága, de ez nem az a hely, ahol az ilyeneknek hírt adjunk, úgyhogy nem is folytatom tovább...
-
Castell
aktív tag
válasz loosht #13792 üzenetére
Érdekes E+ működése nálam, adott menüpontra rábökve, szinte semmit sem listáz az adott kategóriában, ha manuál rákeresek, akkor meg általában megtalálja, viszont nincs borítókép, se tartalom. Trakt fiókban tárolt tartalmak szintén bejönnek, de itt sincs borítókép meg tartalom.
[ Szerkesztve ]
-
Castell
aktív tag
Laikusként annyit láttam, hogy a repo nyilvánossági szintje talán kritikus volt, kezdve ott, hogy pl. hirdették egy termékhez meg, hogy kismiska a világba kürtöli különböző fórumokon és videós portálokon, és ez szerintem nem járható út mind a fejlesztőknek, mind a normális felhasználóknak...
-
Castell
aktív tag
válasz Vektor77 #24688 üzenetére
Nem találni infót, hogy milyen hardverrel szerelt a TV, de gyaníthatóan 4 magos, 2/16-os kivitel. Azt, hogy simán menjen tudni kéne a felhasználás jellegét. Alapesetben jól futhat rajta, viszont én személy szerint írtózóm a droidos Koditól. Inkább egy 10 ezer Ft-os TV boxot ajánlanék és arra rátolni a LibreElec-et, ami gördülékenyebb és a megjeleníthetőségben is mérföldekkel jobb.
A másik, hogy 1 éve vettünk mi is egy Thomson 4K-s TV, de nagyon nagy csalódás volt:
- Nem HD tartalomnál borzalmas képminőség (a képjavító áramkör silánysága)
- Ultra gagyi doboz hangzású hangszóró
- Szoftveres bughalmazokMár készültünk visszavinni a TV-t, amikor másnap beadta a kulcsot szoftveresen, megduplázódott a kép, pedig PIP funkció nem volt benne, a hard reset sem segített.
Persze, ez egy 2019-es modell, de én egy jó ideig elkerülöm a TCL-t, mint gyártót.
[ Szerkesztve ]
-
Castell
aktív tag
válasz brazos #24693 üzenetére
Amennyiben igaz a felvetésed, hogy 6436-os Thomsonnak a megfelelője a TCL P64-es széria, akkor nagy blama, ergo erősen visszafejlődés ment végbe, hiszen ebben csak Dual Core proci van, így semmikép sem ajánlott Kodira.
A vitához kapcsolódóan, a TV téma valóban off lenne, azonban ennek kitárgyalása kapcsolódott a Kodihoz. Véleményem szerint tehát nem lenne off, de vitázni ezen felesleges. Tehát én nem értek vele egyet, de berakom off-ba, hogy ne képezze vita tárgyát.
(#24701) Vektor77: Rendben, reméljük nem lesz vele probléma. Bár 2019-es modell a megvásárolt Thomson TV, de ha brazos kollégának van igaza, akkor a dual core proci szívás lesz a droidos kodinak. Nálam 4 magos 2/16-os box, LE/CE-n tapasztalata, hogy amikor tölt a rendszer vagy frissít a háttérben egy addon és eközben valami mást akarsz csinálni, akkor nagyon lelassítja a boxot vagy ki is fekteti (lefagy). Drodinál pedig ez hatványozottan rosszabb. Sőt alapból droid alatt a kodi (amikor a kezdetekben ezt használtam) az addonok reakcióideje olykor katasztrofálisan hosszú volt.
-
Castell
aktív tag
Üdv,
Tapasztalt valaki hasonlót?
Exodus és Exodus Redux kiegészítőknél kifagy a kodi, amikor rákattintok egy filmre és elkezdi keresni a forrásokat (remaining providers).
Megszakításra sem reagál, csupán a box kikapcsolása működik.
Exoshark nem csinál ilyet ill van egy Exodus klón, a Numbers, ami szintén tökéletesen megy.
Próbáltam alaphelyzetbe való állítást ill. mindent töröltem, ami tudtam, de semmi.
-
Castell
aktív tag
Sziasztok,
Tud valaki segíteni:
Kodi Rtl most appban vmi nem stimmel vagy ámeneti hiba?
27 és 28-i Barátok közt megy
27, 28 és 29-i Híradó nem indul
De a 27, 28-i Fókusz semMegköszön, ha valaki más is tesztelné.
-
Castell
aktív tag
Még mindig nem megy. Pedig már kétszer letöröltem és újraraktam az RTL MOST addont.
Az előzmények egyébként ezek voltak:
Eddig bejelentkezés nélkül használtam az addont.
Ahogy (#28829) BullZeye írja "pár napja RTL Híradóra azt írja lejátszás sikertelen, DRM védett videó"
Volt RTL MOST reg-em és beírtam az addon beállításaiban, illetve a coreelec repo-ból feltelepítettem az inputstream adaptive kiegészítőt. Most már nem írja, hogy DRM védettség miatt nem lejátszható, hanem a bal alsó sarokban megjelenik a kis homokóra, pár másodpercig tölt, aztán nem csinál semmit.
Azt sem értem, hogy a Barátok közt vagy az ÉNB legfrissebb részei elindulnak. A Híradóból az utolsó 3 nap nem indul, az az előttiek meg elindulnak. A Reggeli-ből pedig csak a legutolsó nem indul el. A Fókuszból meg a legutolsó kettő.
Valakinek esetleg valamilyen ötlete? Esetleg gyorsítótár ürítés megoldhatja a problémát? De ilyen opciót nem találtam.
-
Castell
aktív tag
"Tedd fel az inputstream helper-t is, és a beállításaiban kérj egy reinstall widevine cdm library-t."
Köszönet, megoldotta a problémát, most már rendesen megy az RTL MOST addon!
És továbbá mindenkinek köszönöm, aki még segített!
(#28832) blakey
A kérdést nem nagyon értem bocs, de nálam ez volt, hogy a reg. beírása után sem változtak a státusz ikonok.
-
Castell
aktív tag
Sziasztok!
Tapasztalt hiba:
Telefonon: fent van nálam a droidos youtube vanced app meg a gyári yt app
A CE-n: A Tubecast kodi addon
összepárodik a telefon meg a CE, jelzi is a képernyőn, de a videókat nem játsza le.
Yatse-n keresztül pl. minden ok.Tehát ha a yt appból indítom a megosztást Yatse-n keresztül,akkor megy a videó.
Valaki tapasztalt esetleg hasonlót, igazából nekem azóta nem működik, mióta saját api key-t használok, ez lehet az oka?
UPDATE:
Közben meglett a hiba oka, be kell jelentkezni a droidos youtube appba, amivel az api kulcs lett generálva. Csak így megy a Ce-n a közvetlen lejátszás.
[ Szerkesztve ]
-
Castell
aktív tag
Üdv,
Megint az RTL most addon hibádzik:
Nemrég a Kodis-s eszközön account temporarily locked out hibát dobott, ami átcsapott most Invalid LoginID hibára.
Regisztráltam egy másik fiókot, de ugyanezt a hibát dobja.
Webes felületen beenged, viszont a profilomnál, az e-mail címnél egy piros x van, hogy az e-mail címem nincs megerősítve, kattintsak az aktíváló e-mailben kiküldött linkre. De hiába kattintok az aktíváló linkre, a piros x nem tűnik el.
Másnak működik a kodis rtl most addon?
-
Castell
aktív tag
Sziasztok,
Mióta saját api kulcsot használok a youtube-hoz, MovieShark addonban nem megy az előzetes funkció, tehát nem indítja el a videót. Más is tapasztalja ezt a hibát?
-
Castell
aktív tag
Üdv.,
Korábban már írták, hogy az új ExoShark csak magyar kiszolgálók találatait tölti be. Nekem is ez a problémám. Próbálkoztam: újraindítani, újratelepíteni, "megtisztítani" de semmi eredménye.
Kiszolgálok nyelve: magyar+angolra van állítva, vagyis minden alapbeállításon van.
-
Castell
aktív tag
válasz ORCA58 #30546 üzenetére
Szia, úgy látom, h válaszoltak neked githubon. Szerintem a hiba logot egy linkben feltöltve kérik tőled vagy zip-ben. Nálam a hiba a Netflix addonnál: KeyError üzenet a profil kiválasztás után, ha jó látom ezt a hibát is jelezték.
Remélem a hiba minél hamarabb megoldódik, mert sajnos pc-n nálunk nem kivetelezhető a netflix nézése és smart tv-nk sincsen...
-
Castell
aktív tag
Üdv,
Vki esetleg rá tudna nézni a Netflix addon-ra, hogy csak sd-ben jásza le a tartalmakat?
Hiába állítok bármot is, csak sd van
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Castell
aktív tag
válasz ORCA58 #30881 üzenetére
Nekem a minap lett elegem ebből. Nem a Netflix addonból vagy a készítőjéből, hanem a Netflix-ből. Nem mindegy nekik, hogy min nézem, ha már egyszer fizetek érte? Szóval a logikát nem értem, hogy minek kavar be vagy korlátoz. Ha lejár az ehavim, nem hosszabítok. Maradnak az exodus alternatívák...
-
-
Castell
aktív tag
válasz M_AND_Ms #30888 üzenetére
Értem, de ha a noname kategóriás tv-kre is rá van hegesztve a netflix (pl, dyras), akkor ott a lefrisebb program már elbukik, ergo az valszeg sohasem fog frissülni és a noname smart tv-n is meg van az esély rá, hogy egy idő után nem fog működni a dedikált addon. De láttam már olyat is, hogy vadiúj androidos smart tv-n a legfrisebb play-ből telepített apk sem ment... Mindenesetre érdekes a Netflix hozzáállása etéren, de ők tudják, ezzel a felhasználókat fogják csak feldűhíteni.
-
Castell
aktív tag
Sziasztok,
Vki tapasztalt hasonlót rtl most addonnál?
Hang elmegy
Kép megfagy
Vagy kilép a videóbólEzek random jönnem elő, pl. tegnap az esti hiradónál 2 perc után, a mainál 36 perc után "lépett ki"
-
Castell
aktív tag
válasz tcsaba007 #31108 üzenetére
A másopercre pontosan megállt hibát velem is eljátszotta tegnap. Én átugrottam 1 percet és utána ment. Ma elindult, de 36 perc után kilépett. Sztem ha nem addon hiba, akkor kis idő és reméljük helyreáll a rend. Ha jól emlékszem korábban volt már hasonló szerver oldali hiba az rtl-nél.
-
Castell
aktív tag
Sziasztok,
Vmi nem stimmel az opensubtitles addonnal, sem a gyári nem megy rendesen, sem a github-os.
Pl. ezekhez a filmekhez nem találja meg feliratot, pedig az oldalon fent van magyar nyelven:
2067
The Hater
Alone 2020Valaki hasonlókat tapasztal?
Köszönöm!
-
Castell
aktív tag
Sziasztok,
Widevine telepítése sikertelen nálam. Felraktam a legujabb stabil matrix-ot, Mini M8 SII boxra (S905x). Az rtl addonból feljánlja a telepítést, elkezdi tölteni, majd 70%-nál megáll, megfagy a box, majd újraindul. Inpuntstream helper-ből is próbáltam telepíteni, de ugyanez a helyzet.
Előre is köszönöm, aki tud segíteni
-
Castell
aktív tag
válasz blakey #35036 üzenetére
Elvileg igen, 16 gigás sd kártyáról fut a CE. Pár addon van csak fent, tehát a rendszer abszolút nincs megterhelve. De most próbáltam azt is, hogy a helperben az ideiglenes letöltés helye egy bedugott pendrive, szintén 16gb és full üres, az eredmény most az, hogy hamarabb kifagy a box, kb. 40% letöltöttségnél.
[ Szerkesztve ]
-
Castell
aktív tag
válasz krisi08 #35043 üzenetére
Nálad is Matrix van? Szerintem még sok a bug, azért nem megy. Coreelec fórumon találtam egy 5 napos bejegyzést, akinek ugyanez a problémája, hogy a chrome os (widevine) letöltése közben kifagy a rendszer. Egyébként más problémám nincs.
Esetleg vki tudja, hogy van-e parancssoros telepítési mód ssh-n keresztül widevine-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest