Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
almale.cK
csendes tag
gyulaszu kolleganak kernek egy pirosat. egy SONY Memory Stick-et kerestem, es postakoltseg aron elkuldte nekem!
-
Begi
senior tag
Turboszoszi-nek jár a piros pont. 2x1GB Geil DDR2-es memóriát vett tőlem.
-
GardaY
tag
pirosat perfegor17-nek a megbízhatóságáért
-
Varga Bálint
csendes tag
Szeretnék egy piros pontot kérni Animatrix11-nek, mert 2db 1gb-os DDR2-es 800mHz-es notebook memóriát vettem tőle kiváló áron!
Köszi!!!
-
Spd89
csendes tag
Piros pontot kérnék peto.istvan-nak, ezt a rampárt vásárolta tőlem, az üzletet pedig villámgyorsan lebonyolítottuk.
Korrekt, a megbeszéltek szerint zajlott minden, 100%-osan ajánlom mindenkinek!
-
perfegor17
senior tag
Kérnék egy pirosat GardaY kollégának az új VGA hűtő üzletért.
-
alfaman512
tag
Üdvözlet.
Kérnék egy pirosat szigeti0509 társunknak, ezért az üzletért! Gyors korrekt üzletfél! -
Kundera
csendes tag
2db Piri pont jár Nomad_ kollégának Ezért a fülesért, és egy Steelseries Xai egér miatt is annak nem taláom már a link-ét. Korrekt a megbeszéltekhez tartotta magát érdemes vele üzletelni!
-
banduk
csendes tag
csabbba1991 nek piros pontot adnék megfelelő időben átvedte a csomagot ajánlom mindenkinek a kolegát
-
todor5
csendes tag
Kérek egy nagy piros pontot ezért az üzletért meonic fórumtársnak!
-
horgasz5
csendes tag
PIROSat érdemel fricz19 a gyors processzorhűtő bizniszért!
Igazán korrekt, megbízható, pontos, rendes eladó!!!
Mindenkinek szívből ajánlom!!! -
olta
aktív tag
Ezert az uzletert szinten jar a piros Wrathrash forumtarsnak
-
zosza
csendes tag
Szeretnék piros pontot kérni kkata részére.
Ezt vásárolta tőlem, és az üzlet megkötése és lebonyolítása alatt végig nagyon rugalmasan, megbízhatóan és korrektül járt el párjával együtt.
Csak ajánlani tudom mindenkinek! -
Jár a piros pont a következő kollégáknak:
joysefke fórumtársnak, ezt vásárolta tőlem
.:Vision:. fórumtársnak, 10db procihűtőt vett tőlem.
Tibcso fórumtársnak, aki 2db procihűtőt vett tőlem.
Az említett kollégákkal ajánlott üzletelni, minden korrektül zajlott!
-
REIDEN
csendes tag
Kérnék 1 piros pontot vidaila kollégának ezért az üzletér .http://hardverapro.hu/apro/intel_celeron_d_326_hardverapro_legolcsobb_alkukep/hsz_1-50.html
-
Janos1020
csendes tag
válasz
sumermen88 #48373 üzenetére
Vissza is jár a piros pont [sumermen88] az asus CPU hűtőért! Minden a megbeszéltek szerint zajlott. Gyors, megbízható partner, ajánlom mindenkinek.
-
sumermen88
tag
Pirospontot érdemel Janos1020
egy Asus hütőt vásárolt tőlem, nagyon korrekt, megbízható srác, mindenkinek ajánlom! -
Tengri
senior tag
Kérek egy pirosat fortune kollégának, egy a remek USB 3.0 Flash Drive 32 Gb SILICON POWER Marvel M01 Ice Blue pendrive-ért
Gyors, megbízható! És elnézést a késésért FORTUNE -
Nagy pirosat kérek gozso mesternek, az alábbi hirdetésben szereplő doboz és alkatrész, gyors és pontos postázásáért. Köszönöm neki még egyszer!
-
rigalendo
csendes tag
Piros pont lista_x kollégának,hd 6870-et vettem töle.
-
qssoi
csendes tag
Egy piros emerico02004nek is!
-
qssoi
csendes tag
Egy piros geezernek: ezért!
-
aveos
tag
Kérnék egy piros pontot [zoltan6] kollégának, ezért az [üzletért], gyors, korrekt, megbízható!
-
robertho
tag
[Lasy] fórumtársunknak egy PIROSPONTOT szeretnék kérni a korrekt üzletért.
KöszönömLG optimus Pro C660 volt az üzlet tárgya.[LG OPTIMUS PRO]
Ui.: Második telefont vettem Lasytól, és biztos hogy nem utoljára! Maximálisan segítőkész, minden a megbeszéltek szerint vagy még annál is jobban zajlott. Sokkal korrektebb mint eddig bármelyik telefonboltos eladó akivel 33 év alatt telefonboltban találkoztam. Minden tisztelet Neki!
-
icon
senior tag
Ayo-kollégának nagy piros pont üzletünkért, Batman Arkham City című játékhoz jutottam általa hozzá.
-
Butthead83
csendes tag
-
Venemo
tag
Piros pont jár Karambolának, rendkívül korrekt módon járt el az üzletünk során. (Vett tőlem egy lumiát.)
Gyors, rugalmas, és megbízható partner!
Mindenkinek csak ajánlani tudom. -
zoltan6
addikt
kérnék egy pirospontot aveos kollegának,processzort vett tölem,korrekt hrdveraprós,ajánlom.
-
Virág et.
senior tag
válasz
mackopajtas #48279 üzenetére
mackopajtas korrekt, pontos vevőek bizonyult az előzményben található esetben, így jár neki is egy piros.
-
linkoln001
tag
válasz
yamoussouk #48346 üzenetére
-
yamoussouk
csendes tag
-
caliban0
újonc
egy pirospontot kérnék kiki22-nek a nagyon gyors, és korrekt üzletért!
-
sfeco79
csendes tag
Sziasztok
Szeretnék kérni egy pirosat swordfish85 kollegának ezért az üzletért. -
orion1025
őstag
Mz/ts250@300 nevű felhasználónak jár a piros az itt hirdetett töltő megvételéért.Korrekt vevő, ajánlom mindenkinek!
-
sandró60
addikt
Kérnék szépen egy"NAGY" piros pontot "szilikrisz"kollégának az üzlet lebonyolitásához és a segitőkész hozzáállásához ezért az üzletért [link]
-
KG.
tag
Ezért a VGA-ért jár a piros hobbiletolto-nek kis fennakadások ellenére, nagyszerű kártyát vehettem kézhez!
-
kzolee216
senior tag
Nagy piros pont a gyors rendelkezésre állás és a kiváló vásárlás miatt Peti_-nek
Legközelebb is tőled fogok vásárolni
-
janihunk
senior tag
Szeretnék kérni egy nagy pirosat szaszabee kollégának ezt vettem tőle Sandy Bridge - G850 Nagyon korrekt eladó csak ajánlani tudom.
-
gmanus
csendes tag
Szentes fórum társunknak a Sapphire Vapor-X Radeon HD 4890 Üzletben megbízható vásárlónak bizonyult, ezért jár neki a PIROS azaz
pont.
-
cse0zso
csendes tag
Kérnék én is egy nagy PIROSAT [IMI91] kollégának ezért a remek üzletért :[P4/2.8/512/400]
Üdv : cse0zso -
agisanci
csendes tag
Kicsit megkésve, de a pirospontot mindenféleképp szeretném odaadni egy kedves fórumtársnak, nevezetesen vikingsanyinak, mert nagyon korrekt volt az üzletünk lebonyolításánál!
Köszönettel:
Kiss Sándor -
zundapp
tag
válasz
vikingsanyi #48321 üzenetére
Nagy piros pont vikingsanyi kollégának a ZTE telefon vételért!
-
jaja1981
addikt
Sziasztok!
Szeretnék 2 pirosat adni Divi27 kollégának, aki tőlem, ezt a gépházat illetve ezt a ventilátor szabályzót vásárolta.
Gyors, korrekt, megbízható ajánlom mindenkinek! -
Szentes
tag
Jár a nagy
gmanus kollégának a korrektségéért, becsületességéért. Mindenkinek ajánlom, nagyon korrekt üzleti partner!
-
don dante
aktív tag
válasz
lacika1990 #48311 üzenetére
Hy. Kérnék egy pirosat lacika1990 részére ezért az üzletért... Megbízható korrekt üzletfél...
Köszönöm!
-
Attila_26 fórumtársnak szeretnék egy piros pontot kérni. Az alábbi terméket vásárolta meg tőlem:
Gyors, pontos, korrekt volt.
-
syl5
őstag
muffin1989: fórumtársnak kérnék egy piros pontot a korrekt üzletért.
-
albiosz
őstag
KSparrow kollégának kérnék egy pirosat, ezt a pakkot vitte el.
-
ThaBoss
senior tag
xbox 360 pro-nak kérek egy pirosat a korrekt és gyors üzletünkért!
-
Franky2Ster
senior tag
Nagyon megjártam diller1987-el elküldtem neki ezt az xbox játékot se a postadíjat se a játékot nem fizettek ki már két hete várom a pénzt!Kérnék neki egy FEKETE pontot és ezuton is szeretném bejelenteni,hogy vigyázzanak vele mert csaló!
-
lacika1990
csendes tag
kérnék egy pirosat don dante kollégának nagyon korrekt segítőkész csak ajánlani tudom ezért az üzletért
-
zoli94
csendes tag
Hatalmas pirosat kérnék adi mester fórumtársnak. Egy Alpenföhn Brocken cpu hűtőt vettem tőle és beszámította a régi hűtőt.
Nagyon korrekt eladó, bátran merem ajánlani mindenkinek!
-
Alu
senior tag
M1k133 fórumtársnak kérnék bevésni egy piros pontot az üzletünkért. Korrekt, megbízható fórumtárs, ajánlom mindenkinek!
-
cbr688
senior tag
totga@ kollégának kérnék egy pirosat, rugalmas, megbízható eladó,csak ajánlani tudom,egy transcend storejet hdd tokot vettem tőle!
-
LeCsui
csendes tag
Aktív témák
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest