Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
törölt tag
[paat] kollégának szeretnék egy piros pontot kérni. Korrekt, gyors vásárló. Ezeket vette tőlem: [2gb ddr2-800], [2gb ddr2-667]
-
Hoorus
őstag
ice cube87 kollégának kérnék egy nagy piros pontot a korrekt, gyors ügyintézésért.
Ezt vettem tőle:
[link]Köszönöm
-
törölt tag
[lajtika] kollégának szeretnék egy nagy pirospontot kérni, ezt vásároltam tőle: [WD 640GB]
-
Sanzaa
senior tag
válasz
powergoku #49984 üzenetére
Visszafelé is [powergoku] fórumtársnak.
-
Stonecold
csendes tag
Egy piros pontot kérnék Czky nevű felhasználónak, Q9550-es core 2 Quad proci gyors, könnyed üzletkötéséhez, és szintén gyors postázásához.
-
Ramzy
csendes tag
hernor02-nek kérnék egy pirosat, vettem tőle egy 478 keretet, előre utalással és postával.
Megbízható, csak ajánlani tudom vele az üzletelést! -
vinibali
őstag
jár a piros vbpcx-nek a 3620-as APUért
-
bazsyka
tag
Pirosat kérnék vikingsanyi kollégának ezért az üzletért egy kijelzőt vettem tőle
Korrekt partner ajánlom! -
Cz.A
csendes tag
Egy nagyon nagy piros pontot szeretnék kérni amihaliknak ezt vásárolta tőlem!
-
mongoose123
aktív tag
Szeretnék pirosat kérni, kaszas19-neklap+ramokért , utánvétellel jött meg, minden rendben volt.
-
hülyegyerek
addikt
Szeretnék egy pirospontot kérni ÁDÁMKÁD-nak ezért a Giga lapért.
-
n97vevo
csendes tag
Hi!
Kérnék egy piros pontot Micuir_M kollégának.
Korrekt üzleti partner!
Üdv: T7 -
DARIUSZ1
csendes tag
Kérnék egy pirosat [link] ezért a tápegységért
McRae81 kollégának.Gyors,pontos,korrekt.Köszönöm. -
tomyt
csendes tag
-
kaszas19
senior tag
Pirosat érdemelßrainiac
kollégaezt a hűtőtvette meg tőlem.
mongoose123kolléga is pirosat érdemela lapot és a ramokatvette meg tőlem. -
PeetR
aktív tag
Jár a piros: ivan drago kollégának ezért a házért korrekt, pontos, rugalmas eladó
.
-
balu72
tag
suttogotibi részére kérnék egy pirosat ezért az üzletért.
Korrekt úriember! -
halfgod
tag
Szeretnék egy hatalmas FEKETE pontot adni Lotusz nevű fanatikus tagnak, aki a megbeszélt VGA kártyát ( előre utalás után ) 2 hét folyamatos hazugság után , rendőrségi feljelentés megfenyegetésekkor postázta csak el , ezzel nem könnyítette meg az életemet.
Ez abszolúte nem PH tagra vall, remélem beírjátok neki minél hamarabb a feketét, a privát üzeneteinket amiből minden kiderül szívesen rendelkezésre adom bárkinek. -
petyametyo
aktív tag
Kérnék egy piros pontot ezért az üzletért HTC a korrekt fórum társnak [sarageri72].Köszönöm
-
7300
csendes tag
Béke fórumtársnak kérnék egy pirosat W595 üzletért.
-
molnarpeter
nagyúr
Egy pirosat kérek Mikeee86-nak, ezt vette tőlem.
mp
-
chilli2
csendes tag
-
djcool
tag
Szeretnék egy nagy pirospontot adni marcelldeak-nak a gyors és korrekt üzletkötésért!
-
Diablo18
senior tag
knapci-nak jár 1 hatalmas piros
1 Heavenly Sword-ot vettem tőle ps3 ra
Házhoz hoztanagyon korrekt eladó
a termék makulátlan -
Hatvan9
senior tag
Elmaradt pirosat pótlok Aduasz számára, egy mobil Q9100 processzort adtam el neki, korrekt, pontos vevő volt.
Valamint Land -nek is jár egy hatalmas piros, egy Xears fülest vettem tőle, mindenkinek bátran ajánlom, maximálisan korrekt.
-
Getnow
újonc
Szeretnék kérni egy piros pontot [vdpcx]kollegának ezért az [AMD A6-3620] prociért.Ajánlom mindenkinek, azt kaptam amit vártam, korrekt pontos eladó
-
Nick no.1
aktív tag
Szép napot mindenkinek!
metti társunknak mehet a,mert megérdemli korrekt gyors.
-
Nagy piros kaller1 fórumtársnak. Megbízható, korrekt eladó.
Az üzletünk: mobil készülékház
-
szalai56
senior tag
bocs
-
embe
nagyúr
Kérek egy PHiros pont beírást DaveJr részére. 2 db. Coolink pasztát vettem tőle innen. Minden rendben ment, megbízható üzletfél.
-
ToMmY_hun
senior tag
Egy nagyon nagy piros pontot szeretnék kérni Attila8006 kollégának az eladott szuper állapotban lévő Nokia N95 8GB-ért. Mindenkinek bátran ajánlom, kedves, barátságos és nagyon korrekt eladó. Öröm vele üzletelni.
-
Majkee84
aktív tag
Piros pontot szeretnék kérni .:Vision:. fórumtárs számára a Core I5 2300 -as prociért. Korrekt, megbízható tag. Tegnap befizettem a számlájára a pénzt, a postás ma 11-kor már kopogtatott a procival a kezében!
-
maxxenergie
senior tag
markito16 részére egy nagy piros pont, minden a megbeszéltek szerint zajlott, megadott időben helyen ezt az üzletet kötöttük, csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
pc gamer
tag
Szeretnék kérni egy piros pontot ezért az üzletért
ennek a felhasználónak:salanet
Nagyon korrekt eladó! -
macer19
csendes tag
Kérnék egy
Duliee fórumtársnak ezért az üzletért[link] korrekt és megbízható!
-
.:Vision:.
aktív tag
kimaradt a link [link] bads1 pisrosához.
-
Drizzt01
őstag
Kérnék 1 pirosat kozsy18 társunknak , ezért a plexiért . Korrekt és pontos volt .
-
Csomag01
tag
Petyametyo kollégának egy hatalmas pirospontot kérnék az üzletért!
Gyors,pontos,teljes mértékben korrekt! -
Latency
senior tag
runner 125-nek jár az óriási piros pont ezért a laptopért. Előre utaltam a vételárat, végig korrekt és segítőkész volt.
-
akyyy
senior tag
Gaben66 -nak megy a nagy piros pont, remek ár, remek termék, főleg hogy ő keresett meg vele!
-
.:Vision:.
aktív tag
Viszont pirosat kérnék bads1 fórumtársnak, Samsung S830 SSD-t vásárol tőlem, korrekt megbizható parner.
-
bads1
aktív tag
.:Vision:.-nek kérnék egy pirosat, SSD-t vásároltam tőle, korrekt, megbízható partner.
-
embe
nagyúr
Kérek egy nagy
beírást goyo206 úrnak! Ezt a Fujitsu monitort vette meg tőlem. Nagyon ajánlott üzletfél!
-
ANERMO
újonc
Szeretnék piros pontot kérni danih kollégának ezért az üzletért : MW3 DLC 1&2 kulcsok
Gyors, pontos, becsületes! Mindenkinek csak ajánlani tudom! -
dzsumpika
tag
Szeretnék kérni egy nagy pirosat zsizmy fórumtársnak az usb wifi-ért ami hibátlanul megérkezett!!!
Csak ajánlani tudom mindenkinek! Korrekt pontos és végtelenül kedves eladó! -
MarcZ
senior tag
Szeretnék danih fűrumtársnak egy pirospontot kérni, nagyon megbízható és korrekt!
-
kraki
tag
somasz kollégánknak kérek egy pirospontot ezért: http://hardverapro.hu/apro/elado_samsung_s22a300n/hsz_1-200.html
-
jolti05
őstag
Piros pontot Permet Eleknek egy Phenom II-ért. Késtem, megvárt, és addig, ameddig korrektül össze nem raktam a gépem, folyamatosan segített.
-
politomi
tag
Kérnék egy nagy pirosat jozef973 emberkének a zökkenőmentesen lebonyolított ház vételért.
Gyors és pontos.
Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest