- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Aktív témák
-
Dillon
tag
Piros pont hxcforlife fórumtársnak [ezért] az üzletért.
-
kisgeee
tag
Pirosat
érdemel Balee_boy akitől ezt a remek vinyót vettem, gyors segítőkész kolléga!
-
Gigabyga
aktív tag
Ismét egy Pirospontot leütnék Randraskollégának DX Rendelésért
-
sombrio
tag
Hali!
Egy nagy piros pontot szeretnék kérni zka79-nek.
Ezért az üzletkötésért, http://hardverapro.hu/apro/acer_aspire_5002_wlmi/hsz_1-200.html.Meg azért, mert nagyon megkönnyitette a találkozást!!
Köszönöm. -
pirate29
tag
Cole86 kollégának kérnék egy nagy piros pontot, ezért az üzletért! Megbízható, ezért ajánlom mindenkinek!
-
andrasko
senior tag
bebeago kollégának hatalmas piros pont, WD Caviar WD1600BB termékért.
Maximálisan korrekt, megbízható partner.
Mindenkinek szívből ajánlom! -
andrasko
senior tag
sagvary kollégának hatalmas piros pont, Samsung HD400LD termékért.
Maximálisan korrekt, megbízható partner.
Mindenkinek szívből ajánlom! -
maci74
tag
fordosgyula kollégának kérnék a korrektségéért és ezért az üzletért Kari hatalmas pirospontot.
Pontos,szavatartó,korrekt üzleti partner!
-
Isaac360HUN
újonc
Piros pontot kérnék randras-nak,egy eBayes rendelést rendezett le.
-
Windex
tag
Pirosat kérnék themebuilder-nek, Xears fülest vettem tőle, gyors és korrekt.
Illetve kérnék LeC-nek is, noti ramot vettem tőle korábban, szintén korrekt eladó.
-
torrente777_
aktív tag
tgb nek szeretnék egy pirospontot a kitűnő gyors üzletért:[Galaxy Note]
-
akaido
addikt
vinibali kollégának "savazok" egy big red point díjat
, az alaplapi "CsipesFeri" hűtőkért.
Pontosan küldte a cumót (én meg a zsét), minden O.K. volt a "biznyissz" során.
-
janosicsongo
csendes tag
szeretnék kérni egy pirosat gabika88 részére ,mert megvett tőlem egy q6600 ot
-
zsori_peter
tag
Szereték kérni martinez111 komának egy nagy pirosat [link] egy ilyen videókártyáért,sajnos az eredeti linket nem találtam,de korrekt és gyors eladó volt
-
tgb
senior tag
torrente777 kollégának kérnék egy piros pontot a gyors,pontos üzletért,minden a megbeszéltek alapján történt!
-
G.sysko
csendes tag
válasz
petrelli86 #36046 üzenetére
Viszont pirospont [petrelli86] fórumtársnak.
Korrekt pontos eladó! -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Pirosat kérek továbbá:
Úrnak is, akivel nevével ellentétben igenis egyszerű és kellemes az ügyintézés, ráadásul segítőkész is.
Az ügylet tárgya pedig ez volt:
http://hardverapro.hu/apro/wd_200gb_sata1_hdd_8mb_7200_wd2000jd_60klb0_elado/hsz_1-200.html
-
gabika88
csendes tag
Szeretnék egy piros pontot kérni janosicsongo kollégának ezért az üzletért. Nagyon korrekt, megbízható, segítőkész. Ajánlom mindenkinek!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Pirospont jár:
kollégának, korrekt és pontos eladó.
Ezért az üzletért:
http://hardverapro.hu/apro/sapphire_hd_6770_1gb_gddr5-kisker-garis/hsz_1-200.html
-
enginev3.0
félisten
Frissítve!
-
Sziszifeca
őstag
Kérnék 1 Pirospöttyöt Zé777kollégának, ezt vette tőlem.
-
zmikaczo
csendes tag
Piros pont illeti Playstation1 kollégát a pontos, gyors és korrekt hozzáállásáért az üzletben. Ramot és videókártyát vett.
-
randras
veterán
Piros pontokat szeretnék kérni eBay-es üzletfeleimnek!
Visszatérő üzletfeleim:
latyak17 3x rendelt, 3 piros pont
macko18 2x rendelt, 2 piros pont(Eddig) egyszeri vásárlóim:
Az_Istikee, djsnail, domesz, happy555, moro67, lacko99
Vannak még, de amíg nem kapok pirosat, ők sem!
-
André
tag
Sziasztok!
cut fórumtársnak szeretnék kérni egy kövér pirosat a ramokért. Minden rendben ment, ahogy megbeszéltük, köszönöm neki.
És köszi Nektek is az adminisztrációért. -
latyak17
tag
Szeretnék nagy pirosat adni randras tagnak adni, megbízható és korrekt és a hirdetése
-
petrelli86
aktív tag
G.sysko fórumtársunknak kérnék egy pirosat immár sokadik sikeres üzletünkért, mindig pontos korrekt és megbízható!
-
MP4-23
csendes tag
Piros pont [http://hardverapro.hu/tag/clown_2.html]fórumtársunknak a gyors, pontos kiszolgálásért , tájékoztatásért és ennek a terméknek a megbízható eladásáért [link]
-
MP4-23
csendes tag
Piros pont ^Clown fórumtársunknak a gyors, pontos kiszolgálásért , tájékoztatásért és ennek a terméknek a megbízható eladásáért ZTE Skate tok - Nillkin Tough Shield
[ Módosította: philoxenia ]
-
petrelli86
aktív tag
Senator.hu fórumtársunknak kérnék egy pirosat a pontos és gyors memóriaüzletért..
-
vlcsko82
senior tag
Kérnék egy nagy pirosat s51user kollégának ezért az üzletért. Nagyon korrekt és megbízható tag csak ajánlani tudom
-
kilincs89
tag
Piros pontot kérek nokiander-nek, ezért az üzletért! Korrekt üzletember, csak ajánlani tudom
-
endre_F
csendes tag
Nagy PIROS-AT szeretnék kérni maradok111-tagnak 939-poci,hütés-ért.
r
A hirdetés már azota lekerült. -
Deni001
csendes tag
nagy piros pont neki borsi
-
Füge007
senior tag
oszi99 kollégának a LED kijelzőért jár a hatalmas piros! Ismét gyors és és maximálisan korrekt volt
-
gabor1984
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Szeretnék kérni egy piros pontot adam576 nak az SDRAM-ért.
Korrekt megbízható ember
köszönettel:Gábor
-
lacika18
csendes tag
Devil Smile fórumtársnak kérnék egy pirosat. Ezt az egeret vette tőlem. Korrekt, pontos, rugalmas vevő csak ajánlani tudom.
-
Lafayet
csendes tag
Kissé megkésve, de jár a pirospont Dominó85 kollegának ezért a Sharkoon ventiért, nagyon előzékeny és korrekt volt az áru jegelésekor, az utolsó betűig állta szavát. Az átadás rugalmas és gyors volt, csak ajánlani tudom!
-
lacko99
tag
Szeretnék kérni egy hatalmas piros pontot [randras]-nak. Ezért:
[Ebay rendelés].
Gyors, pontos,korrekt, ajánlom mindenkinek -
istván 99
csendes tag
Pitőr kolléga házhoz hozta a videókártyát
jár neki a piros -
FRENK1988
veterán
_Oscar kollégának is egy pirosat meg a tőle megvett Wayteq PNA-ja korrekten megérkezett hozzám
-
Devil Smile
őstag
lacika18 kolégának kérnék egy pirosat, a tőle vásárolt rágcsálóért és padért...
Este megbeszéltük reggel átvettem.. pontos, megbízható minden úgy volt ahogy a hirdetésben szerepelt.. -
maxxenergie
senior tag
peto.istvan kollégának egy piros, minden a megbeszéltek szerint, zajlott, még garanciát is adott a vásárolt tápra, meylet kifogástalan állapotban adott át
-
FRENK1988
veterán
GAI kollégának egy pirosat a Manli 7200GS-ért. Korrekt partner
-
PeetR
aktív tag
Jár a piros Ł-IceRocK-Ł kollégának a sikeres üzletért.
-
zka79
tag
Egy nagy pirosat kérnék sombrio kollégának bejegyezni a gyors és pontos vásárlásért! Ezt vette tőlem!
-
FRENK1988
veterán
Na akkor pótoljuk az elmaradást
LacaWRC kollégának egy pirosat mert hamar le tudtunk bonyolítani a HDD-m megvásárlását
Psychonaut kollégának is egy pirosat mivel telefonom megvásárlásakor gyors és korrekt volt. -
megaraid
csendes tag
Szeretnék egy nagyon nagy piros pontot [coulthard] felhasználónak az üzletért és a rugalmasságért[Külső 3,5" HDD ház SATA USB 2.0]
Aktív témák
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari