Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Dudu67
tag
-
Garold
senior tag
embe-nek kérek piros pontot, ventilátort vettem tőle.
Korrekt, pontos eladót ismertem meg a személyében.
-
lnemeth
csendes tag
Egy szép nagy pirosat kérek Hard-gamer kollégának ezért a vásárlásért.
Korrekt és megbízható vevő, csak ajánlani tudom.
-
ricogsm
őstag
Egy hatalmas pirosat kérek Ezért ,emerico2004-nek, pluszt a rugalmasságáért is! Köszönöm és megfelelően működik.
-
Kftt39
csendes tag
Kérnék egy Pirosat Mephisto#001-nek!
Ezért az üzletért: [link]
Gyors, pontos, megbízható és korrekt vásárló! Ajánlom mindenkinek, remélem lesz még közös bizniszünk.
-
Opa
tag
Piros pont jár Gabo0905 -nek ezért a videókártyáért.
Korrekt eladó! -
duc
aktív tag
Kérnék egy pirosat BigBlackDog-nak az üzletért.
-
Petike1007
tag
Kérnék egy pirospontot torobumburi-nak ezért az üzletért...
-
-
barnassters
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni spy140 kollegának ezért a nagyon szuper kis gépért. Köszönöm a bizalmat!
-
Drizzt01
őstag
Egy pirosat kérnék alidzsí fórumtársnak , ez volt az üzlet tárgya.
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok Vibjuniornak kérnék egy nagy pisosat a PS2 bizniszért másodszora üzleteltem velle korrekt tag ajánlom mindenkinek
-
anvigh84
csendes tag
Egy piros pont LiPi006 kollégának, mert korrekt és gyors volt. Az AM3-as gyári hűtést vette meg tőlem.
-
barisj
aktív tag
válasz
vikingsanyi #46369 üzenetére
vikingsanyi-nak kérnék egy pirosat,ezért az üzletért
pontos megbízható!
-
atos19881101
senior tag
h1ght3chzor kollégának jár a piros ezért a vételért. Minden a legnagyobb rendben ment. Előre utalt.
-
Maestro85
tag
Szeretnék kérni egy piros pontot merlinclub fórumtársnak ezért az üzletért.
-
crus90
tag
Küldenék egy pirosat pizzu fórumtársnak, ezért a kerékpárért, cserélt velem egy nagyon jó és remek laptopot.! Teljesen korrekt és kapcsolat tartó volt végig az üzlet le bonyolításáig.
Személyesen ment a csere, így mindenki látta a másik termékét hogy se ő, sem pedig én nem csalódtunk a egymás termékeiben!
-
SHC Bazár
csendes tag
Nagy Piros Pontot kérnék morientes75 kollegának a Kodak EasyShare C190 fényképezőgépért.
-
romi77
tag
sziasztok!
egy pirosat szeretnék kérni feri555 fórum társnak
üzlet:
[link]üdv romi77
-
sampe
aktív tag
FullGas kollégának kérnék egy nagy pirosat a Dell u2311h moncsiért. Minden rendben lezajlott a személyes találkozó alkalmával!
Köszönöm szépen az üzletet, és a korrektséget!
-
kmisi99
addikt
Vettem egy BF3 premium kódot originre robcsii tól minden kiválóan zajlott ajánlom másnak is a legjobb árakkal dolgozik nagyon jó eladó
-
alufelni
tag
Nagy pirosat kérnék ismételten kicsitrash kollégának,sokmindent vettem tőle.
(ezért nincs közvetlen hirdetés,mert rögtön hozzá fordulok)
Alaplap,zalmann hűtő,és sorolhatnám még.
Nagyon megbízható partner,mindenkinek ajánlani tudom csak. -
Dr.Adonisz
tag
mehet gianni_82 kollega részére egy piros pontezért az üzletért!
-
zolo0525
tag
Pirosat kérek fumofuka kollégának ezért a termékért : Ati Radeon 9600XT Személyes átvételkor minden a megbeszéltek szerint zajlott,korrekt eladó ajánlani tudom.
-
D-Roy
tag
Piros csokispuding-nak az elemekért.
-
dReFiX
senior tag
Küldenék egy pirosat petermattek fórumtársnak, ezért az üzletért. Korrekt, gyors, pontos, mindenkinek ajánlom.
-
Goatman
aktív tag
-
Garold
senior tag
paat-nak kérek piros pontot, tisztítószereket vettem tőle.
-
Petyyyyy
addikt
Bár meg kellett küzdeni érte, de egy nagy pirosat kérnék oregremete03 fórumtársnak a tip-top mobilért!
Rendkívül rugalmas üzlettárs.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
papper20 #46331 üzenetére
Fekete pontot itt tudsz osztani: Jelentsd a csalókat és a rossz üzletfeleket (csak érintettek írjanak, lásd 1. hsz!).
HGyu
-
Bjørgersson
félisten
válasz
rocknrolla1 #46329 üzenetére
Viszont is jár a piros rocknrolla1-nek. Előreutalással fizetett, minden simán ment a megbeszéltek szerint. Bátran ajánlom!
-
papper20
csendes tag
mmm13-nak egy rohadt nagy FEKETE pont ezért az üzletért..
Átvert, 62000 Forintot dobtam ki az ablakon (végén azt álltotta, hogy 30000-ért vettem), új alaplapot és billentyűzetet kellett vennem, mivel semmi nem működött rajta..
Rendőrségen, bíróságon bejelentve, bann-t kérek erre a szemétre..A hazugságaival megélhetésem, családi hátterem tette teljesen tönkre, több mint 200.000 forinttól estem el, mivel nem tudtam végezni a munkám..
-
rocknrolla1
újonc
Hali! Óriási piros pontot kovy29 homlokára! Legutóbb vásároltam tőle és minden rendben ment, megbízható a tag!
-
Niceman
csendes tag
ZozzHUN fórumtársnak egy piros PLS!
-
N_A_S
veterán
Nem tudom észrevette e már a kedves staff, de ha nem akkor jelezném hogy nem működik a megbízhatósági oldal!
-
abydos
aktív tag
Pirospontot kérnék geronimo911-nek ezért az üzletért
-
Dr. Romano
veterán
válasz
maxxenergie #46309 üzenetére
maxxenergie fórumtársnak is mehet nyugodtan egy gigantikus piros a többi közé, megérdemli, kiváló üzletpartner /bár minden biznisz ilyen lenne/
Itt történt a lényeg. -
don dante
aktív tag
Kérnék egy pirosat SUNIHungary részére ezért az üzletért... Megbízható üzletfél...
Köszönöm!
-
N_A_S
veterán
Smani-nak lógtam még egy pirossal, a 2600K-ért.
És egyefene Tirexi is kapjon egyet, ezért: Asrock Fatal1ty P67 Professional, csak legközelebb ne az apukáját küldje a postára!
-
glspeter1
őstag
Egy hatalmas pirosat kérnék Shkiz0 kollégának, egy Battlefield 3 Premiumot vásároltam tőle. Korrekt, gyors és megbízható. Bátran ajánlom másoknak is!
-
maxxenergie
senior tag
Dr. Romano kollégának egy Nagy Piros pont ezért az üzletért,. rugalmas gyors megbízható partner, csak ajánlani tudom az üzletelést vele.
-
kbence97
csendes tag
Jár a piros naga kollégának, xbox-ot vettem tőle, minden rendben volt.
-
jaja09
csendes tag
Egy pirosat kérnék Psychonaut kollégának memóriakártyát vásárolt tőlem. Csak ajánlani tudom nagyon korrekt vevő
-
DrKable
csendes tag
Szeretnék egy pirosat Konzoltanya kollégának ezért az üzletért PS3 nagyon megbízható rendes vevő csak ajánlani tudom
-
politomi
tag
Pirosat szeretnék kérni M@rdel fórumtársnak a zökkenőmentesen lebonyolított üzletért. Ajánlom mindenkinek.
-
herczegmiki
újonc
Óriás piros pont slimshady-nak gyors, korrekt, segítőkész
-
walrus29
csendes tag
Kérnék egy pirosat slimshady tagnak, egy 32GB-os microSD-t vettem tőle.
Megbízható, korrekt, pontos, bátran ajánlom mindenkinek! -
Bandeee
tag
Kérnék egy Phirossat Matsushita fórumtársunknak a sikeres boltért!!! Korrekt és még rendes!!!
Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest