- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzőkeKapitán: Katasztrófa túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
-
V.M.A.
újonc
Szép, nagy, piros pontot kérek sipőőőc -nek!
Gyors, pontos, korrekt üzlettárs. -
Eddig frissítve
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re is -
Thermaltake
tag
Egy szép nagy piros pontot kérnék Yagami Light kollégának a Ritka OldSchhol SHARP Music Center megvételéért.
Oly sok idő után, végre jó gazdára talált a 'Monster'. YagamLight (névrokon) pedig nagyszerű, szavát álló, pontos, megbízható Ph- üzlettárs.
Ajánlani tudom. -
Qru
MODERÁTOR
KvardAlien-nek jár a piros, gazdagabb lett egy GTX480-al.
-
bull84ghia
őstag
Piros pont ClaydovE felhasználónak, korrekt és gyors üzleti partner.
-
Drizzt01
őstag
Szeretnék kérni egy pirosat Gubu0101 fórumtársnak , a sok vizes cuccért. Sajna hirdetést nem tudom linkelni mert levette már.
Minden a legnagyobb rendben zajlott, a helyembe hozta gyakorlatilag. Korrekt üzleti partner. -
ecsedizoltan
csendes tag
Sziasztok nagyon nagy pirosat szeretnék kérni gardener83 kollégának korrekt és megbízható, csak ajánlani tudom ezért az üzletért
-
erghef
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros pontot
nemmind1_85-nek ezért az üzletért. Korrekt vásárló! -
malac012ko
csendes tag
Piros pontot szeretnék adni Teasütinek ezt vásároltam tőle
-
badmad
senior tag
Nagy piros pontot szeretnék kérni gyilok85-nek.Egy HTC desire hd botoltunk 100%-megbizható abszolúlt korek srác!!!!!
-
anksoft
csendes tag
Piros pont jár bbking kollégának az 1,5TB-os WD lemezért. Megbízható, korrekt eladó.
-
zozo2121
csendes tag
Kérnék egy pirospontot ricsi8800gt felhasználónak, aki ezt vette tőlem. Minden a megbeszéltek szerint történt. Csak ajánlani tudom.
-
lack8
csendes tag
Piros pontot kérnék infomobil-nak.[link]
Hibátlan kijelzőt vettem tőleCsak ajánlani tudom.
-
xbox1337
újonc
Mehet neki a pirospont, korrekt, megbízható ügyfél ! ady1993
-
DARIUSZ1
csendes tag
Kérnék egy nagy pirosat ezért az i7 processzorért [link] Kingpin73fórumtársak,gyors,pontos,korrekt.Köszönöm.
-
xbox1337
újonc
Szeretnék egy Pirosat ady1993 nak akitől egy laptopot vettem. Gyors, korrekt...
-
--HARDCORE--
senior tag
Darkdead piros pontot érdemel! Polírozott néhány alkatrészemet, de közben mennem kellett máshová is, még oda sem értem már hívott hogy kész van!
Maximálisan megbízhatónak bizonyult!
-
lajtika
aktív tag
Szeretnék egy pirosat Hard-gamer nek. Egy alaplapot vett tőlem utánvétellel ezt [link] és minden a megbeszéltek szerint történt.
-
rob83
aktív tag
Piros pontot kérek wiggen123 fórumtársnak ezt a tápot vettem tőle!
Ajánlom mindenkinek!
-
chooky
tag
Szeretnék egy Pirosat ady1993 nak akitől egy laptopot vettem. Gyors, korrekt...
-
bunfi
őstag
hála smani fórumtársnak ma elég olcsón gazdagodtam egy Alpenföhn hűlővel. még a műanyag alátéteket is megkaptam hozzá, nagy piros neki
-
unrealnoise
senior tag
Pirosat kérnék Volminator kollégának, akit mindenkinek szívből ajánlok. A logitech DF GT-met vette meg.
-
mandark94
csendes tag
kambino -tól vettem két ps3-as játékot, gyors volt, segítőkész, piros pontot neki
-
liveact
csendes tag
Kérek szépen egy pirosat rEnk fórumtársnak,ezt a kártyát vette tőlem,gyors,korrekt,megbízható!
Ajánlom mindenkinek az üzletelést Vele!Köszönöm! -
Au-Laci
csendes tag
Sziasztok!
Piros pontot szeretnék kérni Fricz19 részére Ezért a videókártyáért. Simán ment minden
Továbbá Merlinclub-nak is Ezért a hűtőért. Szintén simán ment minden. -
paralla
csendes tag
Kérek egy piros pontot molka kollégának ezért az üzletért
Remélem sok sikeres vásárlása lesz még tőlem!!! -
molka
csendes tag
Kérek egy nagy piros pontot paralla kollégának akitöl pár klassz retro alaplapot vettem. Az áru postai úton gondosan becsomagolva hamar meg is érkezett.
-
Alyens
aktív tag
Korrekt üzlet volt, szóval pirospont JR.CSé-nek, a headsetért
-
971feri
csendes tag
Sziasztok! Sonye nevű felhasználónak szeretnék kiosztani egy PIROSAT a türelméért.
Egy nagyszerű autórádiót vásároltam tőle. KÖSZÖNÖM!!!!!! -
::Trunks::
senior tag
Piros pont gyikok85nek az Xperia ARCért
-
mackrisz
csendes tag
válasz
muki_kutya #43837 üzenetére
Megy vissza is a piros muki_kutya kollegának ezért az üzletért.
. Megbízható, időben ott volt (mindig
).
-
volminator
csendes tag
válasz
Szabacs #44001 üzenetére
Egy hatalmas piros pontot kérek unrealnoise kollégának Logitech DF GT kormánnyért ismét egy megbízható segítőkész embert ismertem meg mindenkinek csak ajánlani tudom
-
thomas791
tag
piros pontot kérnék MDanny kollégának az üzletért! Procit vásároltam tőle!
Korrekt eladó minden tekintetben! -
PETTJ
tag
Dzsikonzols kollégának jár a piros pont, ezt a játékot vásárolta tőlem, zökkenőmentes volt az üzlet.
-
zozo1990
csendes tag
Szeretnék piros pontot ajánlani [Victoryus] -nak a remekül működő [JVC autós rádióért] és a gyors "ügyintézésért "
-
_Gábor
csendes tag
Egy nagy piros pont jár gyuri81-nek.
Bátran ajánlom mindenkinek! -
Avela40
csendes tag
MontyCrew-nak kérnék egy pirosat a 4db ventilátorért, amit vettem tőle. Gondosan csomagolva, gyorsan érkezett meg. Korrekt eladó.
-
HUNPSP
aktív tag
Üdv! Kérnék egy nagy pirospontot ftx iPhone-os, boltos kollégának a mai átvételért!
Igaz, késett (nem vészesen, nem órákat), de nem szándékosan, hanem önhibáján kívül, és ezen a hibán felül is nagyon korrekt vásárló, és megbízható, ott volt a megbeszélt helyen - időben. Link a felvásárlós hirdetéséhez. -
GRAY MISKOLC
csendes tag
Kérnék egy pirosat trek84 -nek az üzletünkért , jó vásárló volt , megbízható.
-
geri306
tag
Pirospontot kérnék vidda1603-nak, ezt a számítógépet vette meg tőlem. Korrekt, kedves minden rendben volt, ajánlom
-
GabN73
addikt
Pirosat zsolti1902 fórumtársnak a vidkari vásárlásáért!
Gyors, és megbízható vásárló, ajánlott!
Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24