Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
totyak
aktív tag
Piros pont jár orichalcos tagnak, aki gyorsan és korrekten intézte velem a következő üzletet.
-
MDanny
senior tag
Jár egy piros pont dozzer társunknak, egy Phenom II X4 965-ös processzort vett tőlem.
-
huskyboy02
csendes tag
Sziasztok!
PIROSPONT Calf PH tagnak!
Egy szobai Sony erősítőt vásároltam tőle,teljes megelégedéssel!
Minden pontosan úgy történt ahogy annak kellett,a készülék a leírtak szerinti állapotban volt,csak ajánlani tudom mindenkinek! -
todor5
csendes tag
Kérek egy nagy piros pontot liveact fórumtársnak, sikeresen lezajlott üzletért,ami egy nagyon jó sata III-s vincsesztert vettem Tőle!
-
tarej
tag
Kérnék egy piros pontot fagyallo -nak ezárt.
6233 -
grrpowa
aktív tag
KisCobiii-nak kérnék egy pirosat ezért a pendrivért korrek eladó
-
CrepOne
csendes tag
dvdbackuper Felhasználónak szeretnék kérni egy Pirosat [ezért] az üzletért.
A megbeszéltek szerint találkoztunk , majd átvette a készüléket.
Gyors, Korrekt, Ajánlom mindenkinek !
-
REIDEN
csendes tag
Kérnék 1 nagy piros pontot whiteman0524 kollégának ezért az üzletért.Eladó újszerű LG W2053TQ-PF LCD widescreen 20" monitor[link]
-
edward007
csendes tag
Darkslayer95 kolégának egy nagy pirosat kérnék korrekt megbízható
ajánlom mindenkinek"meghívócsere" -
arimoka
csendes tag
Mehet 1 piros Neoquinx forumtársnak.Ezt a remek lapot vásároltam töle.
-
Grind
tag
Szeretnék kérni egy pirosat Digitalboy kollégának, ezért az üzletért. Korrekt, pontos vevő, ajánlom mindenkinek
-
rob83
aktív tag
Merlinclub-kollégának mehet a nagy piros a kiváló árúért és árakért!
Ventit vettem tőle!
Bátran ajánlom mindenkinek!
-
alufelni
tag
Az előbb nem írtam http://hardverapro.hu/apro/samsung_champ_duos_e2652w_mobiltelefon_elado/hsz_1-50.html,az üzletért kérnék pirosat
http://hardverapro.hu/tag/mercenaire.html kollégának. -
nokiander
tag
Pirosat kérnék Felhő kollégának egyrészt arcpirító bókjáért másrészt ezért a gyönyörű telefonért! Megbízható,korrekt,gyors eladó bátran ajánlom mindenkinek!
-
ecsedizoltan
csendes tag
Hatalmas pirosat kérnék Fateful kollégának gyors korrekt és megbízható igazi ph-ás csak ajánlani tudom
-
alufelni
tag
Helló egy pirosat szeretnék mercenaire kollégának.
samsung champ duos e2652w mobiltelefon üzletért.
Megbízható.korrekt eladó-vásárló. -
s3toraph
senior tag
Pirosat kérek Totti101991-nak, ezért az üzletért, megbízható, korrekt vásárló!
Valamint pirosat kérek DaveJr-nak, vettem tőle remek porszűrőt, meg gyártott nekem több hasznos elosztó és átalakító kábelt, stb. Ezen hirdetéseim (egyik másik) nyomán találkoztunk. Nagyon segítőkész, türelmes, korrekt eladó, és teljesen rendben van minden amit kértem!
-
valaki654
tag
pirospont kérnék rascalyjo-nak a creative audigy 2 zs-ért
-
kilincs89
tag
Kérnék pirosat coll3ctornak, ezért az üzletért!
-
törölt tag
Kérnék egy pirosat thomasvold-nak ezért a processzor vásárlásért. Példaértékű vásárló, nem ígérgetett, azonnal fizetett. Így kell ezt csinálni.
-
törölt tag
[katamimike] felhasználónak jár
ezért az üzletért: [link]
Nagyon korrekt eladó, bárkinek ajánlom! -
Yutani
nagyúr
Kérnék egy piros pontot Egzee fórumtársnak ezért az üzletért!
-
LazaPasi
tag
Hello!
Pirosat kérek Caesarion kollégának
ezért a hirdetésért!
Korrekt szimpatikus eladó! -
N_A_S
veterán
dobobazsy kollégának küldenék egy pirosat, ezt vette tőlem: FSP Bluestorm 500W
Korrekt vevő!
-
.:Vision:.
aktív tag
Viszont pirosat kérnék InVino86 fórumtársnak, processzor üzletért ami tőlem vásárolt. Korrekt megbízható partner.
-
Csiga56
csendes tag
Egy nagy piros pontot kérnék Tisza05-nek a korrekt ügymenetért.Vettem tőle egy vinyót [link] ,és minden rendben ment.Korrekt partner.Ájánlom.
-
ClaydovE
aktív tag
Piros pont jár szimszonos fórumtársnak, megbízható, pontos vásárló egy xbox360 konzolt vásárolt tőlem.
-
NaLiN
csendes tag
Kérnék szépen egy hatalmas piros pontot geda.tamas kollégának, ezért az üzletért. Rendkívül egyenes és korrekt üzletfél, egy élmény vele boltolni.
-
joc77
csendes tag
Pirospont ezért a hűtőért, [NaLiNnak]
-
RohamDroid
aktív tag
szeretnék pirosat kérni karesz180 kollégának
ezért a csereberés dologért Korrekt eladó/vevő -
ses!
csendes tag
Kérnék egy nagy feketét attila930205 -nek, ezért: katt
A megbeszélt helyen és időben nem jelent meg. Mikor hívtam, akkor már eladta a terméket útközben.
Tisztelettel,
ses -
Nippon
őstag
Szabacs kollégának kérnék egy pirosat az üzletért, ezt a processzort vásárolta tőlem. Korrekt, pontos, megbízható.
-
Csiga56
csendes tag
Bazi nagy piros pontot kérnék Tisza05-nek a korrekt ügymenetért.Egy 100G-s vinyót vettem tőle.Csak ajánlani tudom.
-
Au-Laci
csendes tag
Szeretnék piros pontot kérni a következő személyek részére.
-
dpmon
csendes tag
Szeretnék kérni Phonetti fórumtársnak három hatalmas piros pontot a három portékáért. Korrekt segítőkész partner.
-
dpmon
csendes tag
Szeretnék kérni jani1973 fórumtársnak egy hatalmas pirosat! Megbizható és korrekt PH-s tag!!
-
dpmon
csendes tag
Szeretnék kérni Cristofel-nek egy hatalmas piros pontot. Korrekt segítőkész partner.
-
tajcsi
őstag
jocojoe feketepont> egy hétig etetett a macskáival, megbeszéltük, lefoglaltam, aztán mégis eljaándékozta...no comment...
-
Paja36
újonc
pirosat kérnék ndorcsi kollégának!
megbizható és korrekt PH-s tag!! -
Fateful
csendes tag
ndorcsi fórumtársnak kérnék egy hatalmas pirosat! korrekt és megbízható tag!
-
ndorcsi
újonc
Szeretnék kérni paja36-nak egy hatalmas piros pontot. Abszolút megbízható tag, bátran ajánlom mindenkinek!!!
-
Fateful
csendes tag
paja36 kollégának kérnék egy hatalmas nagy pirosat! Korrekt és pontos eladó ajánlom bárkinek aki vele szeretne üzletelni!!
-
Fateful
csendes tag
Szeretném ha dobnátok ecsedizoltan kollégának egy örült hatalmas pirosat igazi PH-s tag csak ajánlani tudom!!!
-
*Ropi*
félisten
válasz
animatrix11 #48506 üzenetére
-
animatrix11
őstag
válasz
Varga Bálint #48397 üzenetére
Piros pont jár Varga Bálint -nak
ezért az üzletért -
tittoka
csendes tag
kérnék egy pirosat [asus alaplap ] ezért nyozo kollégának korrekt megbízható eladó
Aktív témák
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy S7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest