Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokaym
csendes tag
válasz
FattyDove
üzenetére
Erősen OFF
gondolom akkor az összes kigyúrt kosaras meg vizilabdás stb. erősen elhízott, ha 190cm körül vannak majd' 100 kilósak. Ne vicceljünk, a hájnak és az izomnak más a fajtérfogata, 1kg izom jóval kevesebb helyen elfér.maradjon szeeintem ez a hely rolleres topic, ne életmód-tanácsadás.
-
PociAti
őstag
válasz
FattyDove
üzenetére
Pont így jártam én is egy hét után. Rohadt idegesítő! Egy lépcsőn nem sikerült elég körültekintően leemelni, és a sárvédőt nekiütöttem a lépcső szélének. Emiatt a felfelé irányuló ütés miatt meglazult a baloldali sárvédő rögzítő csavar. Úgy néztem csak kerék kiszerelése után lehetne meghúzni. De nincs kedvem szétszedni, így fogpiszkálóval kiékeltem. (Most 3/4-éig lehet rajt az anya, de legalább feszül, és most már nem zörög.)
-
Skynet258
veterán
válasz
FattyDove
üzenetére
Csengőt sok helyen láttam, Google első 3 találata közül az egyik de hasonló árban van máshol is. Vagy Ali ha ráér...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest