- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- PICO PSU kérdések
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokaym
csendes tag
válasz
FattyDove #9320 üzenetére
Erősen OFF
gondolom akkor az összes kigyúrt kosaras meg vizilabdás stb. erősen elhízott, ha 190cm körül vannak majd' 100 kilósak. Ne vicceljünk, a hájnak és az izomnak más a fajtérfogata, 1kg izom jóval kevesebb helyen elfér.maradjon szeeintem ez a hely rolleres topic, ne életmód-tanácsadás.
-
PociAti
őstag
válasz
FattyDove #8801 üzenetére
Pont így jártam én is egy hét után. Rohadt idegesítő! Egy lépcsőn nem sikerült elég körültekintően leemelni, és a sárvédőt nekiütöttem a lépcső szélének. Emiatt a felfelé irányuló ütés miatt meglazult a baloldali sárvédő rögzítő csavar. Úgy néztem csak kerék kiszerelése után lehetne meghúzni. De nincs kedvem szétszedni, így fogpiszkálóval kiékeltem. (Most 3/4-éig lehet rajt az anya, de legalább feszül, és most már nem zörög.)
-
Skynet258
veterán
válasz
FattyDove #7475 üzenetére
Csengőt sok helyen láttam, Google első 3 találata közül az egyik de hasonló árban van máshol is. Vagy Ali ha ráér...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest