Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
kotibor
üzenetére
Láttam a boltban a minap egy Oxelo 9-et (a Decathlonban 50 ezer forint), ez a top modell, a srác nagyon dicsérte, szerintem sem rossz, első-hátsó felfüggesztéssel.
A Boardy-t, mikor próbáltam, a 186 cm-rel kicsit alacsonynak tartottam a kormányt (elvileg 190 cm-ig jó az alap), úgyhogy a magasítottat választottam, kíváncsi vagyok, milyen lesz.

-
petipetya
nagyúr
-
Bobrooney
senior tag
válasz
kotibor
üzenetére
Menő nagyon ez a Swifty one.
Örülök hogy anno nem repültem rá az Xootr-re.
Nem panaszkodom amúgy a Spartan-ra sem, mert elég jól bírta a strapát pedig túlterheltem ~120-130Kg-ot cipelt, még mindig ajánlom bárkinek aki ennyit tud rászánni.
Miket alakítanál át a Boardy-n? Markolatot én is le fogom szerintem cserélni. -
Bobrooney
senior tag
válasz
kotibor
üzenetére
Eddig odáig vagyok meg vissza. Jó vele menni.
Bár először fura volt a másik után, de 2 rövid kör után meg a másik fura, hogy olyan alacsony és annyira merev. Kb 10-20km-t mentem már vele a városban.
Tartottam az első féktől, de jól használható bár még egy beállítást meg kéne ejtenem mert van rajta mit javítani.
A sárvédőt örülök, hogy megrendeltem, mert megtapostam volna a hátsó kereket már párszor a fékezés miatt
Remekül csillapítja az úthibákat, sokkal kevésbé kell figyelnem úgy az utat mint a másikkal, mert arról lepattantam ha valami úthiba volt, na erről nem kell.
Vittem már be magammal boltba is, nem szóltak érte sem az eladók sem a biztonsági őr. Barátnőm jött a Spartan-al ő is behozta, amikor jöttünk ki egy csaj szólt csak a pasijának hogy "Ide már csak rollerel engednek be?" - de vele meg nem foglalkoztunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest