- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
kotibor #6530 üzenetére
Láttam a boltban a minap egy Oxelo 9-et (a Decathlonban 50 ezer forint), ez a top modell, a srác nagyon dicsérte, szerintem sem rossz, első-hátsó felfüggesztéssel.
A Boardy-t, mikor próbáltam, a 186 cm-rel kicsit alacsonynak tartottam a kormányt (elvileg 190 cm-ig jó az alap), úgyhogy a magasítottat választottam, kíváncsi vagyok, milyen lesz.
-
petipetya
nagyúr
-
Bobrooney
senior tag
válasz
kotibor #6525 üzenetére
Menő nagyon ez a Swifty one.
Örülök hogy anno nem repültem rá az Xootr-re.
Nem panaszkodom amúgy a Spartan-ra sem, mert elég jól bírta a strapát pedig túlterheltem ~120-130Kg-ot cipelt, még mindig ajánlom bárkinek aki ennyit tud rászánni.
Miket alakítanál át a Boardy-n? Markolatot én is le fogom szerintem cserélni. -
Bobrooney
senior tag
válasz
kotibor #6501 üzenetére
Eddig odáig vagyok meg vissza. Jó vele menni.
Bár először fura volt a másik után, de 2 rövid kör után meg a másik fura, hogy olyan alacsony és annyira merev. Kb 10-20km-t mentem már vele a városban.
Tartottam az első féktől, de jól használható bár még egy beállítást meg kéne ejtenem mert van rajta mit javítani.
A sárvédőt örülök, hogy megrendeltem, mert megtapostam volna a hátsó kereket már párszor a fékezés miatt
Remekül csillapítja az úthibákat, sokkal kevésbé kell figyelnem úgy az utat mint a másikkal, mert arról lepattantam ha valami úthiba volt, na erről nem kell.
Vittem már be magammal boltba is, nem szóltak érte sem az eladók sem a biztonsági őr. Barátnőm jött a Spartan-al ő is behozta, amikor jöttünk ki egy csaj szólt csak a pasijának hogy "Ide már csak rollerel engednek be?" - de vele meg nem foglalkoztunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest