- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Floyd80 #16889 üzenetére
Igen, csak ez a fajta jövő teremt közlekedési és parkolási káoszt. Illetve csak súlyosabbá teszi, mert eddig sem volt túl jó a helyzet.
Somogyi Béla környéke sem túl jó ebből a szempontból. Szoktam oda járni a Game City Corner -be retro játékokért. Az egyik kedvenc boltom.
aelod:
Zuglói voltam 16 évig.Kicsit távolabbra költöztem a centrumtól, de így is gondban vagyok, ha például 5 után érek haza. Alig van már parkoló. Este meg az is előfordul, hogy már csak 1 kilométerrel odébb tudok megállni.
Én sem hiszem, hogy lesz erre mindenki számára elfogadható megoldás.
Nem csak a szimpla autósok, de az áruszállítás is elég körülményes több kerületben. Hiába van néhány árurakodási hely. Abból sincs elég, nem hogy parkolóból.
-
válasz
Floyd80 #16854 üzenetére
Szted van rá esély, h a fidesz 12 éve tartó (gazdasági) ámokfutása után "normalizálódik" a Forint árfolyama az Eurohoz képest?
Pont, h most "normalizálódott". Ennyit ér a "nemzeti aranyforint"...
Mondtam már korábban, h aki eddig nem vett rollert, az már bánhatja. Most nem éri meg, iszonyúan elszálltak az árak. :/
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Floyd80 #16854 üzenetére
Ilyen erős dollár, valamint gyengélkedő és bizonytalan forint mellett nem nagyon.
Ezek mellett a téli időszak még kérdéses, de miután a kereslet meghatározó, így az sem biztos, hogy vásárlói szempontból pozitív változást hoz. Pl. enyhe tél, gyártási kapacitás, komponens ellátás, üzemanyagok ára, fenntartható hatósági ár...stb.
Nehéz lenne előre megmondani, de alapvetően nem a jobbik forgatókönyvre érdemes készülni.
-
sagesz93
addikt
válasz
Floyd80 #6813 üzenetére
Valamiért úgy érzem az említett eszközökből egyet sem tulajdonol itt senki a fórumon...
Miért nem a népszerűbb típusokat tesztelik? Ezek elég noname-nek tűnnek.
(#6810) Fishor: veszélyes áru, elvileg a GLS ilyen csomagokkal nem foglalkozik, de nagyon érdekes, hogy rengeteg embernek kiszállították gond nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest