Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Tavasszal azért elég sok poszt van, hogy télen kint pihent gépek mit szóltak ehhez
Hidegben sokat gyengülek, már 5 fok körül 30-50 % al kevesebbet tudnak ,de legjobb tudomásom szerint a mínusz hőmérséklet már nem csak ennyit okoz.
De lehet én vagyok túl parás, de én nem hagyom hogy akku túlhüljön. Ha más nem azért sem, mert hidegen terhelni sem jó, először melegíteni kell (illik), mínuszból meg főleg kéne.
Igaz rám a paranoiat a lipo akkuk hozták, azok nagyon gyorsan megmutatják hogy egy lítium akku mit nem szeret és tudom, hogy liion szívósabb, de ami pikk pakk agyon vágott egy lipot abban biztos vagyok benne, hogy jót nem tesz a liion nak sem."Oh my Goa'uld!"
-
DigitXT
nagyúr
+1, ha rendes tubeless gumi van rajta, esetleg önjavító zseléréteggel,
akkor annál sokkal kevésbé esélyes a defekt, így semmiképpen nem
ajánlott átalakítani belsősre (nem lehetetlen, csak értelmetlen).Ui: felni sérülés esetén lehet tovább használni belsővel, ideiglenesen,
de akkor sem ajánlott. (Egyelőre én kényszerből belsővel használom
az amúgy tubeless PMT-t, szóval működik így. De ha nem muszáj...) -
PociAti
őstag
Igazad van, sok minden kitakarja. És amikor nem, akkor is ott van az a probléma, hogy nincs mögötte egy homogén felület, ami keretet adna a lámpának, így nem tudni, hogy az a sárga fény mihez tartozik. Meg ahány roller, annyi megoldás. Nem fix helyen van, hogy az autós tudja hol keresse. Illetve kb. a rollerek 98%-án nincs is roller, de amelyiken van, azok fele se használja minden alkalommal. Szóval nem is keresik a szemükkel.
Én csak erre a modellre jellemző legnagyobb hiányosságra hívtam fel a figyelmet, nem úgy általánosságban, hogy mennyire nem megoldott illetve mennyire nem megoldható rendesen az irányjelzés.
Haszontalan látszatmegoldásokkal szerencsétlenkedni amiatt káros, mert az általában a lényeges dolgokról veszi el a figyelmet.
Itt sem szabad hamis érzetbe kergetnie a rolleresnek magát azzal, hogy valahol egy tompa borostyán led pislog, és azt biztosan meglátta az autós. A logikus és kiszámítható mozgásból a legtöbb sofőr érteni fogja mi a rolleres szándéka.
-
DigitXT
nagyúr
Gyerek alatt még nem is annyira veszedelmes, főleg lépésben haladva,
de olyan nincs, hogy egy kattintás, és akkor a felnőtt is ugyanúgy tudja
használni, és simán elmegy 20 km-t, akár csak 25 km/h sebességgel...
Egyszerűen totál más az energiaigénye. Abszolút egyet tudok érteni,
hogy ha gyereknek kell, akkor gyerek roller, abból nem lehet baj. Mellé
lehet venni egy nagyobbat, csak azzal meg ne menjen a gyerek. -
törölt tag
Nem tudom.
"Nyugodtan használhatod hidegben boltba járni."
Arra pont nem alkalmas (nem azt mondom, hogy nem voltam vele, ha 1-2 kisebb dolog kell ami elfér táskában oké, de komolyabb dolgokra már esélytelen... Egyébként mással összefűzve szoktam ilyen dolgokat inkább megejteni, akár roller akár nem. Inkább ismerőshöz elugrani ilyesmi. de annyira nem szeretném kint tartani hidegben...10-15 perc... az elég kevés, sok mindenre... ennek többszörösével kellene min számolni.
"Nyáron ugyanez, "
oké, értem. azt én is gondoltam, hogy a tűző nap nem tesz jót neki (általában másnak sem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs