Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15990) ρσгτσ válasza Gallmix (#15986) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Természetesen nem sajátot, hanem másét pakolja be. Úgy értettem. Azért itt több 100 ezres, vagy akár milliós értékekről beszélünk, ami sokkal kisebb helyet foglal mint például egy bringa.

Egyébként nem sok mindennel foglalkoznak az emberek. Meg nyilván egy nagydarab, rossz külsejű emberhez nem szívesen megy oda a többség. Tök mindegy hogy mennyire egyértelmű a helyzet.

Hátizsákot úgy értettem, hogy abba nekem minden belefér. Így szükségtelen például egy rollerre felszerelhető táska. Abból meg egész különböző méretek és típusok vannak. Akár teljesen vízálló kisebb verziók is. Persze nem mindenki szereti, és inkább vesz egy rollerre rögzíthető fajtát.

Felénk nem igazán szokott lenni garázdaság vagy lopás. Vagyis mindenhol van, de nálunk nem igazán jellemző. Viszont néhány évvel ezelőtt egy üvöltöző, részeg ember több autót is megrongált. Legtöbb esetben az ablaktörlőt törte le az autókról.

Bizonyára te is tudod, hogy vannak olyan autók, aminél nem tudod kihajlítani az ablaktörlőt, csak ha felnyitod a motorháztetőt. Az én autóm is ilyen, és természetesen azt is megrongálta. Azzal együtt tehát a motorháztető is sérült.

Természetesen(?) egy lakó sem hívta ki a rendőrséget a környéken, hogy egy gyökér autókat károsít és üvöltözik az éjszaka közepén. Pedig több utcában is rongált több mint 10 autót.

Kamera pedig hiába volt több helyen is. Mivel baseball sapka és maszk volt rajta, esélytelen volt az azonosítás. Akkor kültéren is kötelező volt. Ezért írtam, hogy mióta van a COVID azóta nem kirívó dolog maszkot hordani (még most sem), amitől a legtöbb esetben nehéz azonosítani az elkövetőt.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.