- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
Azt hiszem végignéztem az összes Jaragar órát. Találtam is pár értelmes darabot.
A lenti diver nagyon jó lenne, festhető mutatókkal és indexekkel este is jól látható lenne de sajnos 43mm kn.
7000Ft alin, ugyan az kétszer annyiértUnszimpatikus diver ugyancsak 43mm kn.
Még csúnyább diver 46mm kn. Ezt nem is ragoznám tovább.
Aztán itt van az első hozzászólás Jaragarja nyitott szívű változata. Viszont akárhogy mérem nekem erre 38-39mm kn jön ki ami pont jó lenne. Az alap változat pont a 42-43mm miatt nem szimpatikus pedig nagyon szép lenne. ENnek a klasszikus dizájnnak meg különösen jól áll a látható billegő.
Ugyan az széles pilótás mutatókkal. Csak a fekete számlap + fekete mutató kombót nem értem.De talán ez a legpraktikusabb. 38-39mm kn, nagy felületű lumézható mutatók és indexek. Nekem fehérben és feketében is tetszik csak ennek meg a tok formája nem szimpatikus annyira.
És végül ugyan ennek a zárt változata.
rolio: mekiben láttam egyszer egy pasast akin ilyen volt. 1 méterről nem tudtam megállapítani, hogy kínai vagy valami százezres márka. Másodperc mutató nálam kötelező
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest