Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
senior tag
Egyértelmű hogy a nyári. Nyáron is fél 10-kor sötét van legkésőbb, télen meg a 4 óra helyett 5 kor. Ígyis főleg sötétben kelek, mert 6 ra bent kell lennem, nincs jelentősége. Az igazi szopás az lenne ha nyáron fél9 kor sötét, és reggel már 3 tól világosban aludni, pláne hétvégén még lényegében maradna 2-3 óra sötétben alvás. Kevés dolog miatt mennénk az utcára, a polgárijogaikat önként tálcán nyújtom, a szomszédomat álnéven jelentem fel, de ha téli lenne, akkor viszem a transzparenseket, még tán politikai fogoly is lennék.Igazi szabadság és méltó EU kérdés, ami elsápasztja a főtéri macskaköveket, végre egy nagy eszme az euroéper gondolkodás krémjének a kivonata, Varga Miklós énekelj.
Az Addiesdive automata pilóta rekordot döntött. Olyan összhangba került a metabolizmusommal, hogy 27 nap alatt 1 másodperc lett az eltérés, úgyhogy azt sem tudtam hogy rajtam van. Hébe-hóba ha valahol várakoztam és eszembe jutott, akkor levettem és megráztam, de nem emlékszem mikor, ritka alkalom lehetett.[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok