Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tasunkó

senior tag

válasz prsq #42150 üzenetére

Egyértelmű hogy a nyári. Nyáron is fél 10-kor sötét van legkésőbb, télen meg a 4 óra helyett 5 kor. Ígyis főleg sötétben kelek, mert 6 ra bent kell lennem, nincs jelentősége. Az igazi szopás az lenne ha nyáron fél9 kor sötét, és reggel már 3 tól világosban aludni, pláne hétvégén még lényegében maradna 2-3 óra sötétben alvás. Kevés dolog miatt mennénk az utcára, a polgárijogaikat önként tálcán nyújtom, a szomszédomat álnéven jelentem fel, de ha téli lenne, akkor viszem a transzparenseket, még tán politikai fogoly is lennék.Igazi szabadság és méltó EU kérdés, ami elsápasztja a főtéri macskaköveket, végre egy nagy eszme az euroéper gondolkodás krémjének a kivonata, Varga Miklós énekelj.
    Az Addiesdive automata pilóta rekordot döntött. Olyan összhangba került a metabolizmusommal, hogy 27 nap alatt 1 másodperc lett az eltérés, úgyhogy azt sem tudtam hogy rajtam van. Hébe-hóba ha valahol várakoztam és eszembe jutott, akkor levettem és megráztam, de nem emlékszem mikor, ritka alkalom lehetett.

[ Szerkesztve ]

Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés