Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-11-19 06:49:10

LOGOUT.hu

Parfüm topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25066) bbdzyx válasza tibbike01 (#25055) üzenetére


bbdzyx
senior tag

Az eddigi designer ajánlásokhoz csatlakozva nekem a személyes kedvencem a Chanel Chance. Sógornőm hordja sajnos, de a legjobb női pacsuli illat ever. Bőr és évszak függő, mindig más arcát mutatja. Imádom.

Olcsóbban Perle de Lalique, ami egy elegáns, enyhén édeskés (kicsit cukrozott popcorn szerű) rózsás pacsuli, potom pénzért. Ajánlom.

Párom signature illata az MFK Amyris Femme :))
Már a második gravírozott üveget rendeltem neki. Mindig ezt hordja, alig tudom új decantokra rábeszélni. Erős jázmin hatású négyévszakos fehér virágillat. elvileg több jegyből áll, de nagyon homogénre van keverve, hasonlóan a férfi párjához. Felfújás után keveset változik, de brutál mód tartós és projektál. Ne ezt vedd párodnak, ez a miénk sry.

Parfümőrnél maradva: télire MFK Oud Satin Mood. Lemoshatatlan rózsás oud, atombomba projekcióval. Egy fújás kikerget a világból, akárhova belépve tekintélyt parancsol magának. (cserélhetjük a gyári ~1.8 mintát, ha gondolod, párom nem tudom rábeszélni hogy elhordja.)
Tavaszra MFK Aqua Vitae. Nagyon kellemes, enyhén édes citrusos ylang-ylang illat. Ebből már alig van.

Női illatok terén én ezzel kifújtam, voltak próbálkozásaim, de szar ügy, ha az asszony orra konzervatív. A Chloe Nomade ajánlatokat köszi a többieknek, azért kipróbálom őket alkalom adtán, legalább családon belül lesz ajándékötletem.

[ Szerkesztve ]

“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.