Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Garasoskodás
- Mindent a StreamSharkról!
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Gringo
senior tag
válasz #04331520 #15897 üzenetére
a betiltás nemcsak azért történik meg, mert rákot okoz, hanem mert szimplán potenciális allergén.
[ Szerkesztve ]
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Mercutio_
félisten
válasz #04331520 #15897 üzenetére
Mióta van forgalomban?
Ha ilyen gond lenne vele fragnatica-n már lenne nyoma, nem?Btw pesten talaltatok olyan dm üzletet ahol még van belőle?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
válasz rayoliviero #15894 üzenetére
Lehet, hogy bőrproblémát okozott egy összetevője. Médiavisszhangja nem volt, még azelőtt sunyi módon szépen csendben mitha nem történt volna semmi beszüntették a terméket. Mi meg sírunk, hogy miért miközben lógniuk kéne azért amit másokkal tettek.
-
El Gringo
senior tag
válasz rayoliviero #15894 üzenetére
valószínű betiltották valamelyik összetevőjét
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
ToBeY
nagyúr
válasz rayoliviero #15886 üzenetére
DM-ben éppen szórják kifele az 50ml.et 5999-ért. Ha tényleg megszűnik és szereted,akkor lehet érdemes feltankolni belőle.
-
Jhonny06
veterán
válasz rayoliviero #15889 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyi volt amúgy az eredeti ára, de 50ml-eset még most is lehet kapni, ha nagyon kell. eBay-en van 100ml-es szállítással együtt 20k-ért, de ugyanott vagy, ha veszel két 50ml-eset.
Gondolom a 100ml-es 15k körül mehetett, nem sokkal rosszabb így se ahhoz képest, hogy már egyáltalán nem lehet kapni a legtöbb helyen.
-
El Gringo
senior tag
[link] Weboldalukon sincs már fent, és több videóban is azt mondják, megszűnt a gyártása.
-
Jhonny06
veterán
Tuti lesz belőle, gondolom sokan veszik, elég keresett illat. Állítsd be rá az e-mailes értesítőt.
-
Mukucs
senior tag
Ezt szimatolta már valaki?
-
tibbike01
őstag
Montblanc Explorert próbálta már valaki? Régebben volt szó róla.
-
iatti
aktív tag
egyet értek veled.akkor mindkettőnknél elég hamar lecsendesedik.persze csodák nincsenek ennyi pénzért. montale dark aoud-ra gondolsz?füstösebb mint a kedvenc black aoud? sokat kipróbáltam tőle,aoud lime,black musk,aoud musk,intense pepper,de a dark aoud-ot nem.eddig csak mintám volt kétszer black aoudból,kb 3 év eltéréssel,de a második már nem volt olyan tartós.így meginogtam a vásárlást illetően. 30rugó azért nem kevés,ha már azt is legyengítették.
-
Real_Necro
veterán
Végül Kenzo Homme edp nyert a Dior Sauvage edp mellett. Utóbbi is tetszett, de a bőrömön a Kenzot több hölgy is kellemesebbnek találta, valamint 12 óra után is érezhetőbb volt.
Notinoról rendeltem 100ml akcióban. Remélem nem lesz hamis.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
niof
addikt
Az enyém is 2017.09-es. Amúgy megvagyok a próbával. Az első 20 perc szörnyű, savanyú és a fentebb említett szagra hasonlít, ahogy a fellelhető leírások is jellemzik. Aztán ez elmúlik, és előtérbe kerül egy egész jó oud illat. Kár, hogy ez csak egész jó, és nem nagyon jó, és kár, hogy csak kb. 3-4 órát tart ki. Nem rossz illat, de egyáltalán nem mondanám tartósnak. 11 körül fújtam 2-2 fújást a könyökhajatokba, mostanra alig érezni valamit. Oud illatban még mindig a Dark Aoud a top fav nálam.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
ödönke
aktív tag
Creed SMW decantot keresek ha valaki tud megbízható forrásból jelezze pls
[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
Dior Eau Sauvage EdP ki van rakva valahol Pesten? Nem látta esetleg mostanában valaki? Nem láttam eddig sehol, egy helyen volt EdT, aztán csókolom.
-
HdRew
őstag
válasz tibbike01 #15868 üzenetére
Hú, van itt sokféle vélemény. Ezeket is feljegyzem, és akkor majd tesztelem őket.
(#15871) bbdzyx
Köszi, hát úgy látszik, hogy muszáj leszek akkor beszerezni, ha ennyire megoszlanak a vélemények.
(#15872) Újgyerek
Pesti vagy esetleg? Vagy melyik parfümériában tudom kipróbálni? Douglas, Müller?
-
törölt tag
Szia!
Mivel nekem van Aventus nekem már nincs szükségem a L'Aveture-re. Kevés hiányzik belőle.
Amúgy az összes klón közül a Zara Night Por Homme IV a legjobb az elejétől kezdve mert nincs benne az az éles citrus, hanem kissé krémes, édeskés. Viszont hatósugárban a L'Aventure viszi a prímet.[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
WUUUUT. Mi van veletek? Az én véleményem pont a gyökeres ellenkezője. A L'Aventuret a legjobb klónnak tartom, azok közül amiket eddig szagoltam (Afnan,cdnim,Zebra) Az elején jóval szúrósabb és inkább savanykás citromos, mint édes-fanyar ananászos, de a lecsillapodás után, távolabbról egy-az-egyben hozz az Aventus "felhőjét". Közelről szagolva végig szúrós marad. Tartósságra és projekciot tekintve pedig brutális.
A CDNIM pedig jó próbálkozás lehetett, amikor megjelent és ő volt az első nevesebb klón. Pedig ezzel szemben a legszintetikusabb pézsma jeggyel, szar műanyag vegyesgyümis légfrissítőre hajazó fejillattal.
Rasasi Zebra meg említésre méltó.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
El Gringo
senior tag
kétszer próbáltam én is a L'aventure-t, vagy háromszor, bánat tudja. Nem estem hanyatt tőle. A Supermacytól se, az is elég szintetikusnak hatott... ahogy mondtam egyszer, égett gumi szaga van az összes ananászosnak nekem, egy kis égett bőrrel megspékelve szerintem az a dekant rám fog rohadni.
A Montblanc Explorert még nem próbáltam, el is feledkeztem róla. Lehet, az egy fokkal jobb lesz.
De mondjuk a Club de nuit tűrhető volt, bár az is kicsit égett bőr szagú, de valahogy annyira fura, hogy már-már jó volt. Ebből el tudnám képzelni, hogy ha ajándékba kapnám, akkor használnám is, és nem fintorognék annyira, hogy miért kell hordani.
De az utóbbiak közül egyik sem fogott meg annyira, hogy egynél többször használjam. Ha ilyen az Aventus, nem is értem, miért hájpolják.ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
El Gringo
senior tag
fújd nyakra, előtte hidratálj sokat számít(hat). faqatot próbáld ki, ha az se tartós, akkor bőröddel nem passzolnak, vagy tényleg hidratálás, és nyak.
-
El Gringo
senior tag
igen, azokkal van gond. Elvileg a '8 elejikkel ilyen gond van, hogy semmi erejük. küldd vissza
nekem 8k02, és múltkor beleszagoltam a kupakba, 3 óráig mást sem éreztem, csak ezt a sz.rtł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
iatti
aktív tag
megjött nekem is a dhanal oudh jurrah. délután nyomtam is egy spriccet a póló alá,az előzetes brutális beharangozó után.majd negyed óra után jött még kettő spicc az illat tetszése nem tetszése még elemzésre vár,de a tartósságtól nem vagyok hasra esve.még jó hogy nem 30-40e pancsokra kell ezt mondanom.ez csak 7 rugó volt.persze a vélemény még nem végleges.ezeket a vásárlói véleményeket kik írják?csak nem fizetett emberkék?mert hogy ez se tud 10-12órát,az biztos. a gyártási dátum 2017 szeptember.
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Az Al Haramain L'Aventure parfüm amúgy mennyire hasonlít az Aventusra? (Tartósságra, illatra)
Ha már valakinél járt esetleg, azt megköszönném, ha mondana róla néhány szót, tervezem beszerezni.
Köszi előre is.
-
El Gringo
senior tag
válasz tibbike01 #15837 üzenetére
most akko' eladod, vagy nem ki érti ezt
-
mortison
csendes tag
Nem tudom, szerintem az EDT sokkal jobb mint az EDP... Az EDT is egy ambroxan bomba de az EDP-ben már rohadtul idegesítő, de ez csak az én véleményem. Nem gondolom egyébként hogy az EDP tartósabb lenne, de ha igen akkor is csak nagyon minimálisan. Mindenképp teszteld le mielőtt kicserélnéd.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Beugrottam gyorsan Müllerbe, hogy kipróbáljam az EDP-t belőle. Régóta terveztem, hogy megyek, mert ki akartam próbálni, hogy 12-13 évvel később milyen rajtam a Kenzo Pour Homme EDT-je. Mit ne mondjak, megöregedtem és ez már nem az én illatom. A Kenzo Homme EDP közelebb áll jelenleg. Ugyanakkor leteszteltem most két csuklómon, kíváncsi vagyok melyik meddig tart.
Visszatérve a Dior-ra. Ez az EDP nagyon jó, nekem nagyon bejön. Megmutattam kolléganőnek a mintát, amit elhoztam, elsőre nőinek ítélte, de rendkívül kellemesnek. Lehet, hogy teszek egy próbát és lemondok arról, hogy újra Kenzo-t kezdjek használni.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Azie
őstag
akkor müllerbe. gondoltam triviális, hogy nem akadunk fenn az üzlet nevén egy mindenhol kapható parfüm esetén (én kis naiv). de látom a visszaküldés mellett döntöttél az érdemi próba helyett, csak azt nem értem, akkor miért kérdezem az itteniek véleményét? o.O az edp sok esetben tök más, mint az edt.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Jhonny06
veterán
Már próbáltad korábban magadon? Mert ha nem, akkor simán elképzelhető, hogy nem működik rajtad. A legbivalyabb parfümmel is mindig lesz valakinek olyan tapasztalata, hogy nem érződik rajta, ez sajnos ilyen. Kétlem amúgy, hogy a Notino-tól hamisítványt kaptál volna.
Érdemes kipróbálni boltban, hogy melyik működik rajtad és utána berendelni. A Sauvage kb. mindenhol kapható.
-
El Gringo
senior tag
EdT-vel vannak batch gondok. te melyikből kaptál?
-
bzs73
őstag
Már írtam nekik. Persze jött a szöveg hogy ők gyártótól rendelik közvetlen, és garantáltan eredeti, kizárt a hamisítvány. Visszaküldöm és kérek edp-t ugyanezt, hátha az jobb lesz. Árba ott leszek pont, csak az nem 100ml hanem 60ml. Ez van. Csak hát tényleg bosszantó hogy ha a teljes árat nézzük 33e ft, és ruhán se érezni. Legalább ott megmaradna, mert azt én is tudom hogy a parfümök bőrtől is függnek, ezzel nincs is gond. Valakin tartósabb, valakin meg nem működik, de ált akkor legalább ruhán elhasználja az ember. Douglas nincs itt sajna szolnokon, csak müller.
[ Szerkesztve ]
If a second or you are the first to lose.
-
Misogi
aktív tag
Mondhat bárki bármit, szerintem a Versace Blue Jeans az egyik legjobb Versace parfüm. Nagyon underrated, de miért?
-
Azie
őstag
-
kk831228
addikt
Szoktam fújni mindkettőt Müllerben, de csak a parfum-öt azokkal nincs ilyen probléma, Fahrenheit - ből most lehet toilette vagy cologne volt mert jobb maga az illat mint a parfum.
Küld vissza!
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
bzs73
őstag
Üdv!
Hát rendeltem én is a notinórol most először. Dior Sauvage
eau de toilette. Meg még ebből lejött a 15%. Hát mintha semmit nem fújnék magamra. Most kipróbáltam pólón is, este 22-kor ráfújtam, mert mondom lehet a bőrömön nem működik csak, de most reggel 6-kor rászagoltam a pólóra és semmi. Hihetetlen. Ha nincs a sok akció akkor ezt 32990-ért veszem meg, és egy nagy nulla. Szóval igazán véleményt sem bírok mondani róla, mert ahogy kifújom pár percig érezni a szúrós szagot, de utána semmi. Van Dior Fahrenheit, az pl jó, csak már fogyóban van. Értelmetlenül állok ez előtt, mert mindenhol azt írták tartós, nagy hatótávolság, stb. Így vissza tudom küldeni, hogy fújtam már belőle 3-4 próbafújást? Szerintem a vaterán 2500ft-ért mennek a parfümök, azok többet bírnak.If a second or you are the first to lose.
-
niof
addikt
válasz slick-adam #15845 üzenetére
Én úgy tudom, illatösszetevőktől függően, a minimum a 70%-os alkohol, amit használnak. Ez függ az alapanyagok tartósságától, és az oldhatóságtól. De végül is mindegy, senkit nem akarok meggyőzni...
-
niof
addikt
válasz slick-adam #15842 üzenetére
Nem. Nem így értettem, nem mennyiségi arányt jelent az alkoholnál, hanem töménységet. A gyógyszertári alkohol pl. 96%-os, ez azt jelenti, a maradék 4% más benne. Tehát nem arról van szó, hogy 50+50ml az 50% alkohol, hanem arról, hogy a belekevert alkohol hány %-os!
-
niof
addikt
válasz #04331520 #15840 üzenetére
Én ezt úgy olvastam anno egy Google-n talált parfümös szakkönyvben. A töményebb alkohol 2 fő dolog miatt van használva. A nagyobb mennyiségű olaj miatt, hogy egyáltalán oldhassa, a másik sokkal prózaibb, egyszerűen a töményebb olajok hajlamosabbak hamarabb megromlani, és az alkohol konzerválja is, védi az organikus alkotóelemeket.
-
slick-adam
aktív tag
"Minél több az olaj, annál nagyobb az alkoholfok általában."
az alkohol fok a dobozon azt jelenti, hogy ... dobperges: a löttyben hany % az alkohol. tehat minel több az "olaj", annal kevesebb az alkohol...
persze nem ilyen egyszerü. mert ha mondjuk 80%-os (alc.) egy parfüm, az nem feltetlen jelenti azt, hogy a maradek 20% csak illatmolekulakbol all. lehet benne antioxidans, UV vedö, bör penetraciot elösegitö anyag, ... vagy csak siman víz ill. egyeb oldoszerek is...[ Szerkesztve ]
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
-
pohár
félisten
válasz tibbike01 #15837 üzenetére
úú, én is tervezek legalább egy 20-30ml-s decantot belőle, ha nem egy maradék üveggel, de előtte meg kell szagoljam megint, hogy olyan jó-e, mint amire emlékszem (plusz egy kis Layton sem ártana nyárra)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
niof
addikt
válasz Jhonny06 #15830 üzenetére
Igaz, hogy 3*4ml, de ha minden igaz, akkor ez golyós applikátor, és parfümolaj van benne. Ha abból indulunk ki, hogy az edp-k kb. 15% töménységtől indulnak, az extrait-ok meg nem is tudom hol (25-30%?), akkor nagyon sok használatra elég mindegyik.
-
Misogi
aktív tag
Al-rehab jóságai nincsen valakinek? Avenue vagy Silver főképpen.
-
kk831228
addikt
válasz Jhonny06 #15830 üzenetére
Dehogy sok... Na ezt nem láttam hogy 4ml...😳
Más: Nem rossz ez a ricsvúd, nem igazán az én illatom de ezt a 10-12 ml-t inkabb elhasználom, mint eladjam... 😌
Érkezett még vele egy kis Iris Cendre, elég jó kis illat ez is, nagyon "retro feeling" kap el el mindig kifújáskor biztos a bőr miatt... 😌
"Ő" sem az enyém, de azért használgatom... 👌 Remélem nem sokára hazaér már az "Andy" csomag...
Zasszonynak meg rendeltem 3 gyári Amouage mintát, kíváncsi leszek: Lilac, Blossom, Love Tuberose... 🤔
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
ToBeY
nagyúr
Kaptam ajándékba egy palmolive tusfürdőt(energising) általában tartok az ilyesmitől mert sz@rok,de ez bejön.Jó az illata,ilyen friss citrusos és nem szárítja úgy a bört úgy mint a társai.
-
kk831228
addikt
Na ez érdekes... 👌 Lehet egy két próbát tenni... Kíváncsi lennék, ezek amúgy sem annyira gyenge illatok...
tibike01 Dzing, Dzonghka, Skin on skin...
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
Tegnap felkerültek a Nasomatto weboldalára a szettek, amiről nemrég hírlevélben írtak. Ha esetleg valaki olaj töménységben szeretne próbát tenni ezekkel az illatokkal...
-
bbdzyx
senior tag
Csatlakozom, L'Artisan. Már csak a Timbuktu miatt is, meg a Tea For Two miatt...no meg az erős közepes Premier Figuier miatt, mert a füge mindig jó.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
tibbike01
őstag
Úgy általánosságban melyik a legjobb márka az alábbi 3 közül? Tudom nem egyszerű, de ha mégis választani kellne 1-et.
Montale
Mancera
L'artisan[ Szerkesztve ]
-
Misogi
aktív tag
válasz rayoliviero #15817 üzenetére
Itt van minden!
-
Misogi
aktív tag
Rendelek Iso E Super-t, elvileg hasonlo a Molecule 01-hez. 1000ft 10ml, majd irok milyen.
-
iatti
aktív tag
válasz szaki04 #15814 üzenetére
remélem úgy lesz,majd írok róluk.a vélemények megoszlanak.dr éva írja-a világ legbüdösebb és egyben legtartósabb parfümje.huuhh ez jól hangzik fölötte írják-designer parfümökhöz szokott plázatöltelékek fejvesztve menekülnének előle,de nem is baj,nem való ez minden bohócnak.
-
El Gringo
senior tag
válasz szaki04 #15812 üzenetére
figyelj, ezek arab parfümök. szerinted ott nem 99%-ban negyven fok van? ráadásul még be is öltöznek.
-
iatti
aktív tag
válasz Misogi #15810 üzenetére
akkor az is komoly lehet.30perc.vicc.ezekkel van tele a hócipőm.1-2ó aztán nem érezni semmit.nagy átb.szás már ez a parfüm biznisz is,mint sok minden más.megrendeltem a rasasi dhanal oudh jurrah 40ml,meg a faqat lil rijal mintát.kiváncsi leszek mit tudnak tartósságban.
-
Misogi
aktív tag
Ez a Rich Leather nem rossz, igaz nem sok köze az Aventus-hoz, de..majdnem. A probléma az erejével van, 30 perc után semmit sem érezni, kár érte. :/
-
tibbike01
őstag
Nincs valakinek egy kis Rasasi Zebra kostolója?
-
El Gringo
senior tag
Kipróbáltam egy régi-új rózsát, Aramis 900. Szerencsére ez nem az öreganyámrózsáskertjébenvagyokmiközbenotthonkábanrohangálkörülöttem irányba mozog, mint a Guerlain Habit Rouge. Az eleje elég retró, kölnis, de utána használhatóvá válik, abszolút férfias.
Pour Monsieur mellett jó kis retrópáros lesz, majd, eccer De randizni nem ebben mennék, majd talán húsz év múlvaTartósság EdC-hez képest elképesztő, tíz órája kentem a nyakamra, és még mindig érzem.
-
El Gringo
senior tag
rendeltem vagy 30-at. Obiban meg majd veszek teflont
-
El Gringo
senior tag
ezek záródnak rendesen, vagy kell alá teflon?
-
El Gringo
senior tag
ilyen flakonokat kitől lehet rendelni, tud valaki dobni egy linket? alit nézegettem természetesen vagy egy órát, de sehol se találtam ilyet, csak a többi vackot. nekem ezek váltak be a legjobban, egyik sem ereszt, jó a szórásuk is aránylag:
[kép]ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Yettel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- Renault, Dacia topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest