Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kimmuriel
aktív tag
-
Fr0z3n
őstag
Üdv!
Valakinek nincs luna rossa mintája, vagy üvege amibe van még 1-2 fújásnyi? Megszimatolnám, de itt nem találok sehol helyben.
-
storm3
senior tag
Voltam ma vadaszaton, ezeket neztem ki:
Bruno Banani Magic Men
Replay True
Dsquared2 He WoodBiztos volt mar, de elso hsz-ben nem latom, honnan erdemes rendelni ahol jo aron biztos eredetit kapok?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
pohár
félisten
hú, olyanom volt régen, de szerettem...
ha édeskés illat, akkor Davidoff - Hot Water, The Game jók lehetnek, vagy drágábban a Prada - Luna Rossa, hatalmas kedvenc mind, de főleg az első - harmadikGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
storm3
senior tag
Sziasztok!
Diesel - Fuel for Life-t használok,bár meguntam már viszont hasonló "kaliberű" illatot keresek. Tippeket szívesen vennék,mit érdemes körbeszaglászni.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Mercutio_
félisten
A kis gyökereket én se kedvelem, ugyanakkor a webshoppal üzlethelyiség bérleti díj, rezsi spórolható és bővül az ügyfélkör. El kell dönteni megéri-e, illetve nyilván ilyen esetben kénytelen a bolt némi engedménnyel adni az ilyen visszavett cuccot (bár nem egyszer elsüti újként a hozzá nem értőnek, de nemrég kuponos akcióban árultak újként refurbished notit is...)
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
rizso
addikt
válasz Maksifül #4088 üzenetére
Azért a pont sokszor a másik félnél is ott van
Adott egy bő fél milliós laptop - nem vesznek minden nap ilyet az emberek. Kisgyerek megrendeli, használja két hétig, és utána eláll a vásárlástól. Indok: csak ki akarta próbálni a gépet pár játékkal. Jogában áll, megteheti, hogy egy kis pöcs legyen. Csakhogy ott a másik oldal, a kereskedő. Neki ezt a gépet újra el kell adni - és hát na, ahogy korábban is írtam, nem egy 150eFt-os gépről van szó, amiből elmegy naponta 5 db, és egy ilyen gépnél sokszor a vevő is úgy van vele, hogy ő akarja kibontani, ő akarja először kézbe venni.
Kapja meg teljes áron a gyakorlatilag hibátlan, új, de mégis használt gépet? Kapjon rá kedvezményt, és szopja be a kereskedő, csak mert egy kis csicska gyereknek nincs jobb dolga? Na, ilyenkor mi lenne a teendő?
Parfümöknél (meg minden másnál) szintén vannak ilyen helyzetek. Nem kötekedésképpen írtam ezt, csak érdemes belegondolni...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Maksifül
senior tag
Ott a pont!
Azért indoklás nélküli az elállás, mert nem kell megmondani, hogy miért akarsz elállni a szerződéstől.
Tökmindegy, hogy a színe nem tetszik a terméknek, nem fér be a tévé a kiszemelt helyre, szorít a neten megvett cipő vagy csak simán nem tetszik a fazonja, mert teljesen más, mint a netes képen volt. Vagy csak máshol láttam 3e-rel olcsóbban és ezért küldöm vissza, s megveszem a másik helyről. Jogában áll mindenkinek.
És ezt pont azért találták ki, mert a neten látott terméket nem olyannak látod, amilyen valójában, nem tudod ki- vagy felpróbálni, stb. Lehet, hogy nem is tudja azt, amit vártál tőle.
A parfüm pont ilyen lehet, hiszen az illata miatt veszed meg, s benne van a pakliban, hogy nem elég tartós, nem tetszik az illat, irritálja a bőrödet, stb. De nem kell megindokolni, hogy miért nem tartasz rá igényt.Én küldtem már vissza egyszer azért minden megvásárolt tételt, amiből egyre nem tartottam mégsem igényt, mert az eladó egy arrogáns fasz volt, s nem akarta visszafizetni annak a terméknek az árát. Úgyhogy tájékoztattam, hogy ez esetben a többi sem kell, s vissza fogja fizetni az összes árát, nyugodtan konzultáljon az ügyvédjével, aki szerint nincs jogom az elálláshoz. Természetesen nekem volt igazam, s visszafizetett mindent.
És azért nem tartottam meg a többi cuccot, mert egy ilyen hozzáállású emberrel nem akarok üzleti viszonyban lenni, mert hogy állna hozzám, ha a termék a későbbiekben elromlana, s szeretném a jótállási igényeimet érvényesíteni. Így járt. Én meg megvettem a cuccokat máshol.Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
bbuffy
senior tag
Túl lett ez pörögve sztem. Reszemről sok sikert a továbbiakban.
Sosem értettem ezt a szőszalhasogatást. Ha ki akarok próbálni egy terméket elmegyek és megszagolom. De nem berendelem majd visszaküldöm. De biztos én csinálom rosszul.
Üdv urak!
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
Maksifül
senior tag
Bizonyíthatóan nyilatkoznod kell arról, hogy elállsz a szerződéstől 14 napon belül. Az, hogy mikor küldöd/viszed vissza az már megbeszélés kérdése.
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
mufi
senior tag
Mi az hogy nincs semmi baja...meg van nyomva a doboz ráadásul látszik, hogy volt kinyitva, mint amikor a körmöd nyomot hagy a dobozon...
más: ez a 14 napos elállás dolog hogy megy? Nekem 14 napon belül vissza kell juttatnom a cuccot, vagy 14 napon belül kell jelezni, hogy elállok a vásárlástól, aztán majd amikor írnak, hogy küldhetem, akkor küldöm a cuccot?
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
bbuffy
senior tag
válasz Maksifül #4080 üzenetére
Lehet. Van itt egy kollega aki erre szakosodott, mint látjuk.
DE amúgy visszadják általában, max törlik a következő rendelésed, ha lesz. Mondjuk olyan indokkal hogy raktárkészlet hiány. Én továbbra sem értem miért kell visszaküldeni egy terméket ha semmi baja....és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
Maksifül
senior tag
Sok hitvány szar jogszabály mellett ez egy olyan, ami teljesen a vevő érdekeit szolgálja. Azért is INDOKLÁS nélküli elállásról beszélünk. Nem lehet bírálgatni semmit az üzlet részéről, hanem haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül vissza kell adják a pénzt.
Érdemes kipróbálni, hogy az Elitparfüm meg meri-e engedni magának, hogy egy elállás után nem fizeti vissza a pénzt.Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
bbuffy
senior tag
válasz Maksifül #4078 üzenetére
Amit lehet tudni előre, pont leszarják majd. Kb. Hiába, csak sóhivatal sajnos. Pereskedni meg ilyenen nem érdemes sztem. Főleg hogy semmi baja a terméknek.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
Maksifül
senior tag
2 poszttal korábban írtam, hogy mit kell tenned.
Nemzeti Fogysztóvédelmi Hatóságnál tehetsz panaszbejelentést. Nekik 30 napjuk van, hogy kivizsgálják a panaszt, s írásban tájékoztassanak.Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
mufi
senior tag
válasz Maksifül #4076 üzenetére
Erről beszélek...hogyan tudok feljelentést tenni? És kell e a boltnak hivatalos levelet irni, hogy élnék ezzel a törvény által biztosított jogommal, s ha nem hajlandóak visszafizetni a pénzem, akkor feljelentem őket?
-
Maksifül
senior tag
Jobb nekik, ha elzavarnak, mintha vissza kell fizetniük a pénzedet, s adott esetben a bontott, már használt parfümön kell túladniuk. Mondjuk az Iparfüméria ezt is megoldja párszáz forint kedvezménnyel.
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
pohár
félisten
gondolják, hogy ha nem vagy biztos a dolgodban, majd ők megmondják a frankót (nincs 14 nap), így beletörődsz, és hagyod a picsába, hisz boltban dolgoznak, azok csak tudják
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
everestHUN
csendes tag
Srácok mi véleményetek a Dior Homme Intense-ről illetve a Mont Blanc emblem-ről ? Lehetőleg azok írjanak véleményt akik szeretik az édesebb illatokat is
2014
-
Maksifül
senior tag
Az elállásról már több ízben írtam ebben a topicban, jogszabály-linkekkel együtt. A 14 napos elállási lehetőség biztosítása a vásárlók részére nem szabadon választható az üzletek részéről, hanem KÖTELEZŐ. Kivételt csak bizonyos termékek képeznek, amiket jellegüknél fogva nem lehet visszaküldeni.
Annyit tegyél meg, hogy jelzed nekik emailben, de még inkább tértivevényes-ajánlott levélben, hogy elállsz a szerződéstől, s visszaküldöd/visszaviszed nekik a parfümöt. Más egyebet nem kell tenned.
-
mufi
senior tag
Na...fasza...akkor bocsánat...csak gondoltam még mindig jobb ha így ajánlanék fel valakinek egy jó, eredeti cuccot mintha hirdetném és belinkelném...ja és szóljon mentségemre az, hogy hobbiszinten teszem ezt, tehát mondjuk ez volt most meg lehet majd akkor ha ismét lesz valami parfümöm amire nem lesz szükségem...
Kösz azért, remélem nem lesz belőle botrány... ...nem értem mi a facért ilyen szigorúak...más: aki azt mondja, hogy elitparfüm visszavásárlja a parfümöt, az hazudik. Rendeltem tőlül, sérült volt a csomagolása a parfümnek (meg volt nyomva), még csak nem is emlitettem hogy esetleg ajándéknak szánom, hát mit kell ilyenkor tenni...azt a választ kaptam hogy nyugodtan bontsam ki, és használjam.
A 14 napos ellálási jogról ők semmit nem tudnak, eléggé arrogánsak is ha mondjuk már a tizedik kérdést teszed fel...olcsók, a legolcsóbbak...de hogy engem nem fog egy fityma igy kezelni, pár ezer forint miatt az tuti.
SOHA TÖBBET. ÉN vagyok értük, nem ők értem, én teszek nekik szivességet hogy a pénzt nekik adom és nem másnak...a normális hangvétel a minimum. Az meg, hogy nem tudnak illatmintákat küldeni, az mindent elárul...mert akinek rendes beszállítója van, annak ez nem gond...iparfüméria: baszki. leadom a rendelést, utána még irok nekik, hogy mit pakoljanak a csomagba...erre másnak, szépen becsomagolt kartondobozban, bubis zacsiba elrejtve jönnek a parfümök, az utólag rendelt dolgokkal együtt. Le a kalappal. Most még csak azt kell meglátnom, hogy tényleg műxik -e a 14 napos elállási jogom...
-
mufi
senior tag
Üdv,
van egy felesleges Allure Home Sport eau extreme 150 ml-es parfümöm. Bontatlan. Itthon vásárolt. Akit érdekel, dobjon üzenetet. Csere érdekel DG The one EDP-re.
-
Bicskás
senior tag
Szépjóestét kedves topiklakók !
Segítséget szeretnék kérni két parfümöt szeretnék vásárolni, egyik egy vélhetően Lengyel termék cirka huszonöt évvel ezelőttről, a Byc Moze ( bucsmóz )
A másik pedig egy vélhetően kínai issimiaki koppintás tíz évvel ezelőttről, a Kagura, ezt én kétféle csomagolásban láttam az egyik az itteni fatörzs szerű újabban
És a régebbi csomagolásában láttam, tudom nem egy extravagáns parfüm de én szeretem az illatát és vásárolnék belőle.
A segítséget előre is köszönöm.
Üdv: Oreyus
[ Szerkesztve ]
-
bbuffy
senior tag
válasz Jhonny06 #4062 üzenetére
Ajjajjj. Kell egy akkor. Sajnos oud mániás vagyok, Montale, MFK vonalon már el vagyok látva. Most erre vetettem szemet, el is megyek megszaglászni vhova. Iparfümériát néztem én is. Tesztert nem mert sok üveg kupak nélkül jön, nekem az meg számit.
-
Jhonny06
veterán
Igen, mégpedig nagyon pozitív. A Tom Ford Oud Wood-hoz hasonlít, kifejezetten elegáns és az árához képest (is) baromi jó minőségű parfüm, rajta van a listámon. Egy 50ml-es Tom Ford is van itthon, de a Versace ilyen áron jobban "pazarolható". Még tesztert is árulnak az iparfümérián, ha nem érdekel a doboz.
-
bbuffy
senior tag
Valakinek tapasztalat a Versace pour homme oud noir ral van?
-
erik365
senior tag
Vasárnap délután rendeltem az elitparfüméria.hu-ról, egy Mont Blanc Emblem, és egy Salvatore Ferragamo Signorina parfümöt. Ma hívott a futár, hogy a mai nap kiszállítaná.
A szállítás gyors és gördülékeny volt.
A két parfüm garantáltan eredeti, minden klappol vele, annyi hogy a Signorina 2013.08.hó gyártású, így 4 hónapon belül lejár a szavatossága, bár addigra a párom biztosan elhasználja .
Szóval én csak ajánlom őket.1.4 T-jet M32
-
hentes555
senior tag
Rendben, holnap délelőtt benézek akkor
Még annyi, hogy azt honnan lehet eldönteni, hogy egy parfüm téli vagy inkább nyári időszakra való-e?
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
Mercutio_
félisten
válasz hentes555 #4052 üzenetére
Először szaglász végig a Müllerben/parfümériában pár illatot, írd le mik tetszettek, az alapján már a szakik tudnak majd javasolni további illatokat amiből rendelhetsz mintákat.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
hentes555
senior tag
És a mintákból kb. találomra, meg amit olvasok krémmánián, hogy jó véleményeket írnak róla, rendelek belőlük, kipróbálgatom, aztán döntök?
Vagy van esetleg pár típus, amit mindenképp próbáljak ki?[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz hentes555 #4046 üzenetére
Rossmann / DM egyéb helyeken is van pl. Diesel az bőven belefér a keretbe és ha tetszik nem rossz választás, de ott a zárt üvegszekrényben lévő többi illatot is megnézheted, ha megmondom az eladónak melyik tetszik ahhoz hasonlókat tud mutatni .
Str8-at hanyagolnám, annyi erővel Adidas / Puma illatokat is megnézheted, hasonló árban.
Esetleg rendelj neten 15-20 illatmintát a pénzből, bár az lutri lesz.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bb0t
senior tag
válasz hentes555 #4046 üzenetére
kremmania.hu-n keress rá egy-egy parfümhöz nagyon sok véleményt írnak, abból lehet következtetni rá, hogy neked bejönne-e. +mnej be szaglássz meg minél több típust és egy idő után kirajzolódik majd, hogy mi jön be neked, fűszeres illatok, friss vagy édes stbstb.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
hentes555
senior tag
Köszi a választ
Itt Szolnokon csak egy konkrét parfüméria van, a többi mind ilyen DM, Rossmann, Müller stb. Meg Auchanos újságban láttam ilyen STR8 50 ml-es EDT-ket, ezeket érdemes egyáltalán megnézni vagy nem sokat érnek?
Valamint még annyi kérdésem lenne, hogy olyan 6-7k a max., amit most rászánnék. Ilyen áron lehet venni valami jobb fajtát vagy nem érdemes ilyen árban venni?"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Parfümöt szeretnék vásárolni, viszont nem tudom, mi illene hozzám. Valaki tud ebben segíteni vagy tanácsot adni, hogy pl. milyen személyiséghez milyen parfüm illik, vagy hogy mitől függ hogy milyen illat illik az adott személyhez?
-
pohár
félisten
na, ezt biza nem tudom neked megmondani, meglehet... épp karácsonyra vásároltam be, 45 ezret hagytam ott, lehet akkor ezért mondták egyből, hogy csinálnak törzsvásárlóit
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jojo5
őstag
megszaglásztam a CH Men Privé-t, és azt kell mondjam az eredeti CH Men szerintem még mindig a legjobb, viszont ez az új Dior Sauvage, szerintem így most első blikkre nem rossz, különleges, de nem rossz
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Mercutio_
félisten
Nautica parfümökre Glamour kupon akcióban 25% engedmény van Rossmann és Müller üzletben, van ennek a gyártónak említésre méltó illata, amit érdemes megnézni?
-
bbuffy
senior tag
Amúgy nem. Néha emagon is atom akciók vannak mikor épp kiszórnak valamit. Többször belefutottam.
-
bb0t
senior tag
válasz Mercutio_ #4033 üzenetére
Az ingyenes szállítás... jogos. De még úgy se biztos, hogy jobban kijön az ember. 10 fölött már máshol is sok helyen ingyenes a szállítás. Persze ki lehet fogni, köszi a linket.
[ Szerkesztve ]
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
Mercutio_
félisten
CK Eternity 100ml-t nem láttam olcsóbban, és eMag ingyen kiszállít úgy emlékszem.
-
bb0t
senior tag
-
Mercutio_
félisten
eMag akcióban bármi érdekes?
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz Maksifül #4026 üzenetére
A Tom Ford Tobacco Vanille alternatívái: Phaedon Tabac Rouge (vagy Turkish Blend néven szerepel), Odori Tabacco, Reminiscence Tonka. Előbbi kettő Iparfümériás mintaként elérhető, a Reminiscence pedig Zólyomi Zsolt parfümériájában illatolható tudtommal.
Ezek közül egyedül a Phaedon Tabac Rouge-hoz volt szerencsém. A véleményem róla az, hogy bár finom, tartós illat, a világon semmilyen alkalmat el nem tudnék képzelni a viseléséhez, így számomra nem több, mint olfaktív kuriózum.
-
Tomi0703
addikt
-
pohár
félisten
csütörtöktől szombati Glamour-napok a Douglas-ben is, 20+5% a megjelölt illatokra (az 5% a törzsvásárlói kártyával érvényes, de ha nincs, azonnal csinálnak egyet, így megkapod azt az 5-öt is)
-
Maksifül
senior tag
-
jookomak
őstag
Ma megérkezett a Burberry brit rythm emag-ról. Baromira bejön, kollegának volt, így meg mertem venni szinte látatlanba. Eddig armani aqua di gio, eau pour homme, bvlgari man, soir, christian dior homme cologne, azzaro chrome, illetve cerruti si voltak a normálisabb parfümjeim.
Nem vagyok túl tudatos parfümös egyelőre, esetleg tudnátok még javasolni a fentiek alapján valamit még? Általában szeretem, ha több illatom is van, amik azért különböznek.
Paco rabanne invictust szagoltam a múltkor, tesztcsíkon jónak tűnt az is. Boss bottled-t vettem egyszer, boltban még tetszett, de aztán magamon sokkal kevésbé szerettem. -
Kimmuriel
aktív tag
Ma vettem egy üveg Guerlain Homme EDT-t, mert megijedtem, hogy rövidesen nem lesz kapható, hisz nemrég kivonták a forgalomból. Isteni!
-
Jhonny06
veterán
válasz Maksifül #4019 üzenetére
Itthon egyáltalán nem jellemző. Mintát lehet külföldi oldalakról rendelni, de nem olcsó sajnos. De attól is függ, hogy melyik érdekel. A Private Blend kollekció nyilván neccesebb, de a designer vonalból nem vészes mintát szerezni, pl. Grey Vetiver, Tom Ford for Men, Noir, stb.
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
Sziasztok! Barátomnak majd szeretnék parfümöt venni és tippeket szeretnék kérni, hogy mit lenne érdemes megszaglásznunk. Szereti a Hugo Boss Element-et, szerette a Mexx Black-et, meg tetszett neki az én személyes kedvencem a Versace Blue Jeans. Olyan nagyon sok más férfi illattal nincs tapasztalatunk szóval megköszönném ha ajánlanátok egy-két márkát, vagy konkrét típust. ( női illat is jöhet esetleg, az én arzenálom Dalí - Laguna, Bvlgari - Crystalline és T.M. - Angel. )
-
Maksifül
senior tag
-
Scale
őstag
Ma jött meg a Hugo Boss Red-em az iparfümériáról, hát ez itthon is, nem csak ahol próbáltam, nagyon jó illat
-
4m@15
tag
válasz Sanyi.il #4002 üzenetére
Parfümotthontól rendeltem őket, ma meg is érkeztek, de még nem szagolgattam őket. Igazából túrtam egy darabig a netet, erre esett a választásom. A későbbiekben kiderült, hogy egy cimborám és sokan mások is inkább Eliteznek. Mindegy, majd legközelebb
iMac 5K | PlayStation | Nintendo | Xbox | iPad | iPhone | Apple Watch
-
bbuffy
senior tag
válasz Ezekiel Ston #4010 üzenetére
Iparfüméria teljesen jó pl.
-
Kimmuriel
aktív tag
Az Elitparfümnél a múltkor hamis/romlott Chanel-t akartak rám sózni, úgyhogy én őket is bojkottálom (pedig korábban semmi problémám nem volt velük, de ez kiverte a biztosítékot).
-
Sanyi.il
aktív tag
Elitparfüm logisztika 1 alá... direkt írok nekik hétvégén, hogy ha szerdára akarom a kiszállìtást, mikor adjam le a rendelést, hétfő reggel 9ig, de írjam a megjegyzésbe hogy szerdára kérem, oké megtettem, erre most jön az sms, hogy ma jön a futár..
-
EG0
aktív tag
Semmi újdonság, csak kicsit rendezgettem a meglévőeket. :-)
Bocs az ócska képminőségért.De hogy legyen hasznos is:
A DIOR - Sauvage szerintem pont azért kap annyi negatív szavazatot, amiért anno a Guerlain - L'homme is kapott: mert nem hasonlít a korábbi, mások által istenített, általam meg büdös szarnak tartott illataihoz a neves parfümháznak.
Szóval nekem speciel bejön, mert nem kell minden illatnak "különlegesen furcsának" lenni, néha jó egy "már éreztem hasonlót, de amúgy kellemes" illat is a kollekcióba.Ha meg valaki a mostani kínálatból alkalmibb, bőrös illatot keres, akkor a CH - Men Prive szerintem is jól sikerült darab.
[ Szerkesztve ]
-
4m@15
tag
Berendeltem egy Black XS-t és egy Prada (hölgy illat) az egyik online áruházból, holnap ér ide. Kíváncsi vagyok mennyire genuine, ha esetleg nem az akkor érdeklődnék, hogy honnan szoktatok ti rendelni.
Jómagam csak a Paco Rabanne fújom magamra, mert ezeket az illatokat szeretem a legjobban.
iMac 5K | PlayStation | Nintendo | Xbox | iPad | iPhone | Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest