Hirdetés
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
- Szólánc.
- E91 blog 2. rész
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ödönke
aktív tag
Összeválogattam pár parfüm mintát iparfümériáról, írjatok még pár ötlet, főleg niche érdekel, esetleg kisebb házak alul értékelt különlegességei ami mintának kapható is IP-n:
- Creed Virgin Island Water
- Amouage Reflection
- Creed Green Irish Tweed
- Creed Millesime Imperial
- Creed Erolfa
- Parfums De Marly Herod Royal Essence
- Rasasi La Yuqawam
- Viktor & Rolf Spicebomb
- Guerlain L'Instant de Guerlain Pour Homme Eau Extreme
- Lacoste Pour Homme -
ödönke
aktív tag
Segítsetek,
illatot keresek melóba.
Ami a lényeg:
- kor 35+
- precíz irodai munkavégzés (nem nyakkendős buli, nincsenek tárgyalások stb.)
- magam miatt fújom, de valamennyire azért számít a parfüm által vetített kép is
- ne legyen offenzív, se túl erős, nem kell mindenkit legyőznie, de azért túl hívogató se legyen
- lehet szezonális, most ugye ősz-tél, vagy egész évben használhatóAmit kinéztem:
- Tom Ford for men (ebből van valamelyik douglasban minta?)
- Tom Ford Grey Vetiver
- Club de Nuit Intense Armaf (ettől félek, ebay+ tartósság, + citrusos nyitány)Amit már használtam:
- Creed Aventus
- Hermés Terre D'Hermes ezt az esős napokon szoktam használni, isten
- CH Men, szeretem de úgy érzem kinőttem
- Guerlain Homme nem rossz, de tartóssága az nem sok vanAz ajánlásokban niche, csak olyan érdekel amit designer szinten nem kaphatok meg, azaz aventus jellegűen: max. 2-3 fújás 8+ óra, valamint kiemelkedően jó illat.
Árplafon 20k, szóval nicheből max decant.
Előre is köszönöm.
-
ödönke
aktív tag
Na elmentem szaglászni Mammutba, Tom Fordok ide vagy oda a Dolce&Gabbana Pour Homme nyert utcahosszal, pontosan ezt kerestem, őszre télre kitűnő irodai szag, és van benne valami umpf is ami kiemeli a tömegből.
Utánanézve látom, hogy a Made in Italy vagy a Made in Germany a legjobbak, de a boltban eddig csak Made in UK-t találtam ami mind közül a leggyengébb.
Kérdés, hogy Magyarországon lehet még a régi verziókból fellelni?
-
ödönke
aktív tag
válasz kk831228 #6154 üzenetére
Kimondottan a két kiszemeltre gondoltam a signature line-ból: Tom ford for men illetve a Grey Vetiverre. A private blend line-ból pedig nem is találtam olyat amit munkahelyen lehetne hordani és tetszene.
Szóval ha valakinek van akár egy fél üveg régi Dolce Gabbana Pour Homme - a ragasztott címkésből a polc alján és eladná jó áron az jelezzen .
-
ödönke
aktív tag
Rendeltem egy raklap mintát Notino-ból. És természetesen sikerült az egyik legdrágábba beleszeretni....
Creed: Silver Mountain Water
Valakinek van kedve beszállni egy 120ml-es rendelésébe? Most egész jó áron van itt. Akár mehet három felé is ha több érdeklődő lenne.
-
ödönke
aktív tag
Szerintetek honnan érdemes/lehet SMW decantot vásárolni?
-
ödönke
aktív tag
Érdekes, hogy egyikőtök sem említi a gurut Robes08-ot számomra a legjobb. Jó látni, hogy az évek folyamán mennyit fejlődött.
-
ödönke
aktív tag
Creed - Royal Oud minta vagy nagyobb decant van-e valamelyikőtöknek eladó?
-
ödönke
aktív tag
Guerlain is changing the design of its masculine line, rendering it uniform with the classic "Habit Rouge" bottle and adding coloured faux wood caps that match the exclusive Parisien collection. Shown here is the new look for Habit Rouge EdT, EdP, L'Eau, and Dress Code, Vetiver and Vetiver Extrême, Héritage EdT and EdP, L'Instant de Guerlain Pour Homme EdT and EdP, and Guerlain Homme EdP and L'Eau Boisée.
-
ödönke
aktív tag
-
ödönke
aktív tag
válasz sonkabence #7655 üzenetére
-
ödönke
aktív tag
Nem kell ide Aventus!
Ez nekem bejött, 9700-ért nagyon megérte. Tiszta Aventus tartós jó cucc.
-
ödönke
aktív tag
válasz tibbike01 #7670 üzenetére
Mintában nem tudok segíteni. Én a linkről rendeltem. Vámügyintézésre ugyan bekérték a papírokat, de hál isten nem kellett se áfát, se postai ügyintézést fizetni.
A csajok olvadnak tőle, nagyon erős max. 2 fújás, ruhán több mint egy napig érezni. Vakon rendelésre bátran ajánlom. Közelről rászagolva főleg kifújás után, igen kissé szintetikus kissé citrusos, de fél óra múlva, már csak el-el kapva az illatot isten.
Rizsonak lehet megvan még:
https://prohardver.hu/tema/ki_milyen_parfumot_hasznal_felmeres/hsz_6292-6292.html -
ödönke
aktív tag
Creed Spice and Wood mintája van valakinek eladó? Fél ml is elég, itthon sehol nem találok...
-
ödönke
aktív tag
válasz slick-adam #7729 üzenetére
Az a MI engem is érdekelne. Honnan vetted?
-
ödönke
aktív tag
Szerintetek ez lehetséges?
-
ödönke
aktív tag
Valaki találkozott már ezzel?
Sehol sem láttam eddig kirakott tesztert, vagy rendelhető mintát...
-
ödönke
aktív tag
válasz sonkabence #7942 üzenetére
A niche meg a pasizásra.
-
ödönke
aktív tag
Aki tud Escentric 04-ből decantot (10ml érdekelene) az írjon rám pls. Nagyon jókat mondanak róla, fel lettem csigázva.
[ Szerkesztve ]
-
ödönke
aktív tag
Valaki tud Grey Vetiver decantot adni, vagy látott valahol?
-
ödönke
aktív tag
Megjött a meleg gyorsan meg is rendeltem
-
ödönke
aktív tag
Nekem eddig VIP parfüm jött be a legjobban. Másfél nap alatt kezemben volt a cucc.+van bankkártyás fizetés és teszterek is.
[ Szerkesztve ]
-
ödönke
aktív tag
válasz Master_Pubi #9022 üzenetére
Nem parfüm lesz az
ha mégsem, pár ötlet
[Chic For Men Carolina Herrera]
[23 Michael Jordan]
[Aqua di Roma Uomo Laura Biagiotti]Aztán lehet valami régebbi avonos/oriflames cucc lehetett.
*bár szerintem tuti az axe az
[ Szerkesztve ]
-
ödönke
aktív tag
Őszre/Télre jelenleg a kettő között vacillálok:
Gucci Pour Homme II
vs
Armani Eau de CèdreGucciból van mintám, Armanit még csak csíkon szagoltam. Mindkettő jónak tűnik, talán a gucci kissé túl lágy. Még tesztelnem kell őket.
-
ödönke
aktív tag
Ha valakit érdekel őszre télre egy Versace Pour Homme Oud Noir felezés/harmadolás (üveg nem kell) én benne vagyok, egész jól lement az ára.
-
ödönke
aktív tag
Bár nem parfüm, de tusfürdő
Szinte egy az egyben Hermes Terre d'Hermes, isteni. Azt hiszem ez lesz az örökös.
-
ödönke
aktív tag
OK elszállt a paci 100ml Encre Noire-nak nem tudtam 7,3k-ért ellenállni. Majd jelzem, hogy bejött-e, ha nem akkor jóárasítva megszabadulok itt tőle.
Rendeltem pár mintát. Első benyomások:
Christiano Ronaldo Legacy - MEHJacques Bogart Silver Scent - ha valakit ki akarnék irtani ezzel indítanék...
Abercrombie & Fitch Fierce - nem rossz, nem az én világom szignatúra illatnak tökéletes lehet akinek bejön
Dior Dune - szofisztikált illat, kicsit talán túl "finom" is még adok neki esélyt
Lalique Encre Noire A L'Extréme - nem rossz kicsit túl sötét és baltával faragott, de nem rossz esti használatra lehet jó is, ezután kíváncsi vagyok mennyivel lesz hordhatóbb, hétköznapibb a sima
Yves Saint Laurent La Collection M7 Oud Absolu- Na ez.. nem véletlen hagytam utoljára.. kiköpött Tom Ford Oud Wood, de szerintem annyiból jobb talán, hogy egy kissé maszkulinabb és sokkal olcsóbb. Ebből ha tud valaki decantot az jelezzen pls, vagy felesbe, harmadosba venni, mert ez álom. Csak alkalmi használtra tudom elképzelni és csak ősz/tél szóval 80ml fájóan sok belőle.
-
ödönke
aktív tag
válasz Intruder A 6 #10290 üzenetére
Alapból sajtos parfümöt csajnak venni. De ha már igen akkor együtt elmenni szaglászni, így ő is kötődni fog a parfümhöz és hozzád fogja kötni az illatát.
Odavinni egy drága parfümöt amit magára fog fújni párszor kényszerből, mert esetleg nem jön be neki de fél neked megmondani utána meg elsüllyed majd a fiók alján, ilyet te sem akarhatsz.
-
ödönke
aktív tag
-
ödönke
aktív tag
Hol lehet ilyen 30ml-es alufejes üveget venni baráti áron?
-
ödönke
aktív tag
Ilyenben nem gondolkodik valaki?
Ha van jó áron 20-25ml-t vinnék szívesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Bluetooth hangszórók
- Milyen autót vegyek?
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest