Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pohár
félisten
válasz kk831228 #30094 üzenetére
PFEJ, BLÖÁÁÁÁÁÁÁ
nekem most Royal Leatheröm van, hát ez se piskóta... árulgatok belőle, gyűjteménybe jó lesz, de szerintem hordani nem fogom tudni túl sokat
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kk831228
addikt
válasz Elektrosokk #30081 üzenetére
[link] Eszembe jutattad, ezt a finomsàgot... 👌🙏
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
A night az igazi istàllóillat... Jó cucc , de azért van hordhatóbb . Nekem ami hordható kellemes oud , az a Kilian Extreme Oud , ha még tisztàbb oud -ot akarsz akkor meg a Kilian - Pure Oud. Ezeket tudom ajànlani és viszonylag elfogadható àron is vannak.
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
niof
addikt
válasz Elektrosokk #30087 üzenetére
Annak idején kacérkodtam ezzel a sorozattal, de aztán mégsem rendeltem belőle. Majd mesélj!
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Elektrosokk
veterán
Most hozta Balázs, remélem lesz benne csűrszag.
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
niof
addikt
Jött a levél a Fox-tól, ott figyel a csomag. De csak du. 5 körül tudom felvenni. Már alig várom!
-
tibbike01
őstag
válasz Elektrosokk #30081 üzenetére
az is fincsi
-
Fr0z3n
őstag
Beteg. Bár én is. Most, hogy volt pár ilyen melegebb nap, mondom adjunk az érzésnek. Eldo Sécrétions Magnifiques És b+, 30 fok felett ennél jobb virágos illatot még nem próbáltam. Semmi véres, fémes cucc. Ha sikerül végre egy Aqua de Dora illatot szereznem, ezt a 2t fogom nyáron használni. De azért, hogy eszembe jutott, kéne egy opus x amíg kapni
-
pohár
félisten
kb 540€-ért tudok neked 50ml-s Nightot szerezni, ha nagyon szeretnéd
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
niof
addikt
válasz kk831228 #30075 üzenetére
Csak egy dologtól tartok. Ha ma megjön a The Night, és az is egy fantasztikus illat lesz, akkor valahonnan szereznem kell majd belőle egy nagyobb dekantot. Mert 1250 dodó 50ml-ért azért... khmm... túlzás. Igaz, ha igaz a legenda, akkor 50ml egy életre elég, na de akkor is...
Itt az Infini esetén is erős a 150k 50ml-ért. Erős versenyben van az Oud Palao-val, hasonlítanak, de így hordva, a Dusita nyer. A Palao minden tekintetben visszafogottabb. Bár, ez nem mindig hátrány. Egy elegáns vacsorához mondjuk inkább azt fújnám.Amúgy találtam még egy versenyzőt, elég jókat írnak erről is. Kéne egy dekant...
Esetleg ismeri valaki?Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
Ma reggel bátor voltam, és mivel esett, nincs olyan meleg, fújtam hármat magamra a Dusita-ból. Lehet kettő, vagy egy is elég lett volna...
-
Fr0z3n
őstag
válasz Elektrosokk #30071 üzenetére
Ment pü
-
Fr0z3n
őstag
válasz Petyuska111 #30067 üzenetére
Elengedtem. Hanem kell a pénzem akkor nem. Nem erőszak semmi, csak bosszantó, hogy ilyenbe sose futottam még bele.
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #30055 üzenetére
én már rég vadászok partial nagy üvegre, de nem sok eséllyel, ritka nagyon
-
Petyuska111
tag
válasz Fr0z3n #30051 üzenetére
Balázs jó fej. Vettem már tőle cuccot, teljesen korrekt, udvarias. Az, hogy nem postáz...biztos megvan az oka. Egyébként bizonyos érték felett többen nem postáznak parfümöt az eladók közül, gondolom amiatt, hogy ha megsérül szállítás közben, akkor addig biztosított vagy ilyesmi. Senki nem akarja benyelni, ha mondjuk egy 90e-s cucc eltörik - ami sajnos előfordulhat, bármilyen jól is van becsomagolva. Kisebb értéknél meg lehet, hogy egyszerűbb elugrani valahova és személyesen lerendezni, mint csomagolással meg feladással vacakolni.
-
niof
addikt
válasz Misogi #30063 üzenetére
Persze. Másodikra igen. 3 éve. Koromhoz képest tök későn kezdtem vezetni. Utána lesz egy idő, nekem legalábbis így volt, mikor rosszabb volt, mint a vizsgán, meg a tanfolyamon. Mikor tök egyedül kell kimenni a forgalomba, és nincs ott az oktató, hogy helyetted fékezzen. Nem mintha gyakran kellett volna, de a tudat... De ez lassan alábbhagy, aztán rájön az ember, ha figyel, és az alapvető dolgokat betartja, nagy gond nem lehet. Persze sok múlik a többi sofőrön is. Nekem a nagy parám a vadak. Azokkal nem lehet mit kezdeni, ha úgy gondolja, hogy átmegy, át is fog, nem zavarja, hogy jössz, aztán vagy elkapod, vagy nem... De ez ilyen.
-
Fr0z3n
őstag
válasz Misogi #30061 üzenetére
Meglesz az! Vizsga drukk. Fejben előre le kell játszani mi jön és annyi. Én busz gki vezetésen hasaltam el, mert külterületen 70el átrongyoltam egy vasúti átjárón De ez már régen volt. Azóta egy rozsdás szeggel is elmegyek ha kell. (na jó, a hosszított 3 tengelyes busznál kurvára észnél kell lenni.)
-
Misogi
aktív tag
Ah az a legdurvább az egészben hogy én már minden ilyenre figyelek, annyira csekkolom a holtteret hogy már a Holdat is látom úgy fordulok összevissza közlekedés közben. Kezd elmenni a kedvem az egésztől...de amúgy oktatóm szerint következőre simán meglesz csak figyeljek kicsit jobban. Sajnos a délutáni csúcsforgalom közbeni vizsgára nem voltam fejben felkészülve...
Neked azóta meglett?
-
niof
addikt
válasz Misogi #30061 üzenetére
Szinte tökéletesen leírtad, ami velem történt, mikor vizsgázni voltam. Pont így volt nálam is. Én elfelejtettem kitenni az irányjelzőt, nemes egyszerűséggel, a vizsgabiztos meg mondta is, hogy akkor ennyi volt mára, majd legközelebb.
-
Misogi
aktív tag
válasz Fr0z3n #30046 üzenetére
Nem sikerült sajnos. Előtte vezettünk egy órát, sosem vezettem még olyan jól mint akkor, mindent hibátlanul teljesítettem és a forgalmin megbuktam..egy olyan butaságon hogy hihetetlen. Órákon sosem hibáztam ezt amin megbuktam.
Nem a világvége csak sajnos nem egy olcsó mulatság, szerintem lesz összesen a vége 500-550 ezer Ft ha még mondjuk megbuknék 2x meg vennék pár plusz órát...de hát ez ilyen sajnos. Egyszer kell sikerülnie utána le van tudva. :/
Olyan szempontból szerencsés, hogy jövő év szeptemberig kell teljesítenem. De azt hittem sikerülni fog ma és tudok rendelni valami parfümöt jutalomként. :/
-
niof
addikt
válasz kk831228 #30057 üzenetére
&Jhonny06
Ez az 5ml, amit kértem, egy minden probléma nélkül fújható illat. Ha valaki kedveli ezt a kombót, semmi gondja nem lesz vele. A legnagyobb bajom az, hogy ha körülnézel az interneten, ha nem is 50-50% arányban, de nagyjából így, szerepel hogy borzalmas, meg hogy nagyon jó. Na akkor most?De ha már itt tartunk, mik azok az oud-ok, amiket még érdemes kipróbálni? Nem dizájner és nem édes vonalon. Nem akarok még egy Crivelli fiaskót...
Nagyjából sejthetitek, hogy mik az elvárásaim, lehet animális, fűszeres, fás, rózsás, igazából szinte mindegy. Inkább sötét hangulatú, keleties. Csak édes ne!Aztán meg egyébként, milyen egyéb animális, nem dizájner illatok vannak (nem oud) amit érdemes felírni a bakancslistára?
-
addikt
válasz Jhonny06 #30055 üzenetére
Nekem ebből most ment el nagy nehezen egy próbafújt 35ml. Mélyen ár alatt. Én ebből nem vennék! A Nishane Wulong Cha ezt bizony megeszi reggelire. Az Elizabeth Arden green tea is jobb illat nála! Nagyon szintetikus a nyitása, mint egy citromos fertőtlenítő gél. Nem ajánlom.
My name is Bond, James... Dean.
-
kk831228
addikt
Elég sokat vàlzozhatott az infini , volt belőle mintàm ,meg a neroliba amikor szagoltam először konkrétan sz..r "illat" volt Oud -al . Persze ott csak üvegből szagoltam meg talàn tesztcsìkon ha jól emlékszem . A minta annyira nem volt màr dúrva. Mondjuk rózsa nem jött ki nekem annàl se, hàlistennek. Meg kellene keresnem , csak pàlcikàs volt , nem lesz egyszerű .
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
Na, hogy rövidre zárjam a beast mode animalic oud parfümök köré épített legendáriumot, a KM-án feltűnt, hogy van eladó The Night. Le is csaptam rá, ha már az Infini olyan amilyen. Egyébként nem rossz illat, sőt! Egészen kiváló, de az itteni és más netes vélemények alapján teljesen mást vártam. Valami orrfacsaró, animális, nagyjából hordhatatlan löttyre számítottam, és kaptam egy laoszi oud-os, masszív rózsás parfümöt. A tartóssága és a projekciója egyébként kiváló. Egy pici fújást tettem a bal karomra, és a Bois Imperial-t egész délután és este lenyomta, folyton azt éreztem.
Aztán persze nem zárom ki, hogy a régebbi batch-ek ütősebbek voltak, de ebben mondjuk úgy, nincs semmi extra, egy nagyon jó rózsás oud. Vagy oud-os rózsa, mert később inkább a rózsa domináns.
A The Night is már úton van felém, szerintem holnap meg is kapom, de legfeljebb szombaton. Azért remélem ez hű lesz a hírnevéhez!...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Jhonny06
veterán
Ha már MFK Aqua, ebből be kéne rendelni 200ml-t és négy részre osztani, ha valaki benne van.
-
bbdzyx
senior tag
válasz tibbike01 #30049 üzenetére
Nem. Fragrantica szavazatokkal ellentétben mindkettőnkön meglepően tartós. Az eleje nőies ugyan tényleg a gyöngyvirág miatt, de 20-30p és enyhül, utána pedig a bergamotos-citrusos pézsma enyhén fémes jelleggel dominál, amit a háttérben a fehér virágok végig kísérnek és kiegészítenek. Innentől már fanyar és nagyon légies marad végig, 30 fok körül istenien üdítő, pont mint a Celestia Forte.
Ez a sima ofc. A Forte változata szar, az egy Bref wc illatosító. Ezt te írtad arról egyszer és teljesen igaz.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
bbdzyx
senior tag
Feleségemmel idén maradunk az évek alatt jól bevált MFK illatainknál. Mind citrusos, fehérvirágos és/vagy aromás.
Jelenlegi a kellemes nappali 20+ fokban, de az esti hűvösben is tökéletesen muzsikál a két Amyris.Nyáron majd közösen nyomunk egy-egy üveggel: Aqua Universalis és Celestia Forte, illetve én majd Torino 21 decantokat fogyasztok. Ez utóbbi többeknek bevált a topikban, nekem is nagyon bejött, köszi az ajánlás akárki is dicsérte először (talán tibbike?).
#29995 mea culpa, itt elnéztem h melyik posztra válaszoltál.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
addikt
válasz bandoleroo #30032 üzenetére
Hát, ha a Megamare -ból ennyit fújnál magadra, tutira hívnak rád rendőrt. Én konkrétan egy fél fujassal megvagyok vele reggeltől este fürdésig. Tegnap a helikopteren dolgoztam. A paramedikusom szerint az egész bázison érezni lehetett. A szekszárdi és a pécsi sürgősségin is húztam a csíkot. Még soha ennyiszer nem dicsérték az illatomat. Reggel 5kor egy felet fújtam. Én már nem is érzem sajnos, a második - harmadik nap óta kikapcsolt az orrom rá.
My name is Bond, James... Dean.
-
Amilo02
aktív tag
válasz hibavissza #30036 üzenetére
Mondjuk tőlem
-
-
niof
addikt
Na, 2 nap, 2 csalódás. Ezért kell mintákat rendelni. A L'Oudh-ot felfújtam (rákentem...) de. a csuklómra, 3-4 óra alatt kámforrá vált, pedig baromi jó illat. Azt hittem, hogy csak hozzászoktam, kimentem az udvarra, szaglásztam más dolgokat, meg is feledkeztem róla picit, aztán mikor eszembe jutott, "rászagoltam" a csuklómra, és ott van, de csak bőrközelben.
A másik az Infini. Megjött, kibontom, kifújom, és semmi extra nincs igazából az illatában, csak egy baromi intenzív rózsa, némi oud kísérettel. Majd 16h után, ha már nem lesz körülöttem senki, fújok a kezemre is, meglátjuk ott mit mutat. De mindenesetre azok a videók, amik ilyen öklendezős, fintorgós reakciókat mutattak, hát, komolytalanok minimum.[ Szerkesztve ]
-
suits
tag
Rendeltem én is mintákat neroliból köztük megamare-t is. Annyira ismerős volt és kiderült valami régebbi krémmániás rendelésből volt egy 5ml dekantom ebből:
[link] ez is megamare klón csak kevésbé erős.
Én általában szeretem az aquas illatokat de nekem ez a megamare vonal nagyon nem jön be.. -
pohár
félisten
válasz Fr0z3n #30035 üzenetére
írja is, hogy 30k fölött nem küldi, gondolom saját felelősségedre feladja még attól, ha úgy kéred
-
hibavissza
veterán
Üdv, hol érdemes Parfümöt vagy EDT-et rendelni, ahonnan garantáltan nem hamis vagy túltárolt árut kapok?
-
Fr0z3n
őstag
Valaki nem szokott ettől a Végh Balázstól vásárolni? Nem küld semmit, csak személyesen
-
Petyuska111
tag
Ezt olvastátok? Tehát ha eladok egy parfümöt, bizonylatot kell kiállítanom róla magánszemély eladóként is??? Mert ha nem, megb@szhat a NAV??
-
niof
addikt
A jegyei alapján mondjuk nem kéne “záptojás” szagúnak lennie. Amúgy a Mega inkább 3-4 nyár az 50 milijével, konkrétan fél fújás jobbra-balra, és egész napra megvagy. És mégiscsak az az origi…
-
bandoleroo
újonc
Sziasztok, vettem egy Lattafa Atlast, elvileg Megamare klón, de erről nem tudok nyilatkozni, mivel az eredetit még nem próbáltam, de leírom a véleményem, hátha valaki tervez ilyet vásárolni a nyárra.
Először Maison Alhambra Megara volt a kiszemelt, de nem találtam sehol, ezért kicsi fragrantica olvasás és youtube videó nézés után erre esett a választás.
Doboza és az üvege nagyon bejövős, talán az egyik legszebb klón amit eddig láttam.
A kupakja nagyon nehéz, ha valakit fejbevágnak vele biztos ottmarad.
Ehhez jött még a pressurized atomizer (nem tudom a magyar megfelelőjét), szóval nagy reményekkel fújtam a kezemre megillatolni.Sokszor olvastam már arról a bizonyos büdös záptojás szagról parfümöknél, de még sosem találkoztam vele... Na most megtapasztalhattam.
Úgy gondoltam, hogy megy is a szekrény aljára vagy eladom valakinek, de ~10-15 perc múlva éles váltás, elmúlt az a rettenetes szag és mintha a sós tenger mellett sétálnék.Gyorsan magamra is fújtam vagy 8-10 fújással, mert gondoltam hogy csak egy klón, kell belőle ennyi. Nem kellett volna..
Ha annyit fújsz mint én, akkor egy nagyon csíkhúzós, szobabeterítős illat 2-3 órán keresztül, utána lassan bőr közeli illattá megy át, de végig tartja a sós tenger illatát még úgy 7-8 órán keresztül.
Hozzáteszem, hogy az én bőrömön nem szeretnek megmaradni az illatok, ezért másnál simán igaz lehet, amit írnak, hogy egész napos illat.
Unisexnek titulálják, de nagyon férfias illat, nem tudnám elképzelni egy nőn, semmilyen körülmények között.
Nagyon várom már, hogy egy melegebb nyári napon mit produkál.Ára 15 ezer pénz - 55ml, de 4-5 fújásnál több nem kell, így szerintem 2 nyarat is kibírni vele.
3 csajszit kérdeztem eddig, mindegyiknek tetszett (Szerencsére nem az első 15 percben szagolták meg ).
Összességében ha kibírod az első 15 percet, akkor ennyiért nem egy rossz vétel, ha ilyesmi illat után kutatsz. -
niof
addikt
-
kk831228
addikt
Nekem adott extrát, pont azèrt mert kiegyensúlyozott, ha már oud akkor ba..on oda nem rossz , de Kilian Extreme Oud jobban tetszik , az meg azèrt mert mèg hordhatóbb.
-
niof
addikt
válasz kk831228 #30023 üzenetére
Megjött a L'Oudh (is). Miért mondtad, hogy semmi extra? Azért nem egy szokványos oud! Érződik rajta Andy keze nyoma. Kicsit animális, de nagyon jól ki van egyensúlyozva, hogy ne akarja egy kevésbé gyakorlott orr azonnal lemosni. "Kicsit" fűszeresebb, mint az Oud Palao, amit én szimplán a legjobb rózsa-oud kombónak tartok, persze azok közül, amit ismerek. De ez simán versenyben van vele. Sanszos a teljes üveg belőle.
Holnap meg, ha minden igaz, kapom az Oudh Infini-t! Már nagyon várom!Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Arcképgyáros
Xerjoff Erba Pura-ja van valakinek?
-
niof
addikt
válasz kk831228 #30023 üzenetére
&pohár
Mindig is kíváncsi voltam rá, és nemrég olvastam, hogy megszűnt a gyártása. Rosszul is lennék, ha sosem próbálhattam volna ki. Az illattól nem annyira tartok, volt már pár istállószagú oud-om, inkább a rózsa tartalma aggaszt kissé, mert arra érzékeny a bőröm.
-
-
-
niof
addikt
válasz kk831228 #30012 üzenetére
Ha már kora hajnalban felébredtem valamiért, gondoltam kipróbálom. Nem vicc, másfél óra múlva már fájt a fejem tőle. Viszont nem mostam le, mert volt egy megérzésem az illat alapján, hogy jó lenne rá egy layer oud. Tudom, hogy a layert igazából együtt kéne fújni vele, de ettől függetlenül bejött. Kapott egy réteg Ajmal Dahn Oudh Al Shams-t, ez szépen elvette a cukormázas illatot, és helytebillentette az egészet. Ennek kb. valami ilyesminek kellene lennie.
Ezen a csalódáson felbuzdulva, rendeltem egy Ganymede-t, meg egy 5ml-es Oudh Infini-t, míg még van belőle. Jövő héten jön elvileg a Tauer L'Oudh minta is. Ezek remélem elfeledtetik velem ezt a cukormázas házat úgy, ahogy van...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
mufi
senior tag
válasz tibbike01 #30015 üzenetére
Te vagy a kabalamacim, kutass elő egy 2016-os vagy 20147-es üveget már
És kellene még...CH212 men első verzió, HB Numbe One első verzió, Givenchy Blue Lable 2016-os vagy az előtti...
Csere is szóba jöhet...https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
iatti
aktív tag
válasz tibbike01 #30015 üzenetére
ezt a rasasi zebrát nem sikerült még megillatolnom. a cdnim meg az al haramain l"aventure az bejött. most még az afnan turathi blue-t meg a rue broca theoremet fújkálom. de melegebb időre kellene valami. gondolom nem lőnék mellé a rasasival. igaz csak 50ml, tudtok jól árasított vételt?
-
csakany2001
senior tag
Nekem inkább szappanos a nyitása, alapvetően jobban szeretem a Bulgari Aqua-t, meg a Polo EDP-t is. De ezeknél messze tartósabb, a leszáradása meg nagyon kellemes.
A nyitása valóban szokatlan kicsit, ezért vakvásárlásra nem ajánlott, én teszteltem előtte a bőrömön és nekem hosszabb távon is meggyőző volt, de nem fújnám be magam vele mindennap.(Az inkább a felsorolta 2, a Dylan Blue-t meg kicsit már meguntam és nem is valami tartós rajtam.)Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
mufi
senior tag
válasz csakany2001 #30009 üzenetére
a DG-t kipróbálnám bár aggaszt amit írnak, hogy valami tojásra emlékeztető akkord van a nyitásban, de lehet csak hülyék...hát nem feltétlen nichelek, BOY az egyetlen a listámon most, de az tényleg valami nagyon különleges...
szaki04
Novellista Citrus Affair-t hogyan írnád le?
Memmaao - Mefisto, Megamare, PH extreme nekem is vannak, ez utóbbiból keresnem kell egy teli üvegethttps://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
addikt
A strandos nyaralós szanaszét fújkodós továbbra is a dinnye bomba nautica voyage lesz, illetve a fanyar John Varvatos artisan pure. Minőségi nyári napokra elég sok opcióm van idén:
- Sospiro vibrato/ Pana Dora aqua de Dora
- Chanel allure homme edition Blanche
- Chanel allure homme sport EDT
- Nishane Wulong Cha
- Bvlgari pour homme extreme
- Casamorati Mephisto
- Xerjoff Torino 21
- Bois 1920 cannabis salata
- TF Grey Vetiver
- Essential perfumes Bois imperial
- Orto Parisi MegamareMy name is Bond, James... Dean.
-
csakany2001
senior tag
- Bvlgari Aqua EDT
- Dolce&Gabbana Light Blue Intense EDP
- Ralph Lauren Polo Blue EDP
- Versace Dylan Blue
- Azzaro Chrome EDP.
Őszies napokon meg Azzaro Wanted EDP vagy Wanted By Night.
Itt inkább úgy látom a niche vonal a felkapottabb, szétnézek arrafelé is idővel de egyelőre a designer vonalon megtaláltam eddig mindent, amit akartam.Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
niof
addikt
Hát komolyan, k..va nagy csalódás ez a Crivelli ház. A Stallion is édes. Tudnám, hogy az emberek mi a francot szeretnek az édes illatokban? Borzalmas...
-
mufi
senior tag
Ha már itt vagyunk, ki mi használ nyárra, ha ideér?
Nálam most ezek forognak:- Chanel Boy
- AdP Colonia Pura
- Lorenzo Villorezi Acqua di Colonia
- 1920 The Origin
- PdP Aire
- Givenchy Xeryus Rogue 2024[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
mufi
senior tag
válasz kk831228 #29997 üzenetére
Ejj, back in 2015, amikor rendeltem, mielőtt eladtam a saját üvegemet kimértem belőle 5 milit...előkerült...kipróbáltam...vettem is gyorsan egy üveggel...ugorj be egy kávéra, aztán megnézzük sajnos ez már mindennel így van..mi sem leszünk szebbek, erősebbek, fiatalabbak, de hát kéremszépenaparfümlegyenjó...
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
dirtboy86
tag
Én egyszer nèztem de kb reselleli az illatokat és anno amikor ide tèvedtem azt a konkluziót vontam le, hogy azon kívül h rátesz egy kis profitot így többe kerüpnek mint más helyeken - több értéket nem ad hozzá + ilyen pojácákat nem akarok gazdagítani (bocs ha valaki szereri)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bestbuy játékok
- Diablo IV
- Politika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Futás, futópályák
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest