Hirdetés
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
storm3
senior tag
amazon kilove sajna, 'jo aron' egyik sem szallit hozzank. mullert megnezem, hatha joarasitva van rossmanhoz kepest.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Azie
őstag
Ma elhangzott mellettem egy dzseremi a mullerben szagolas kozben.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
storm3
senior tag
Jil Sander : Ultrasense whitet vadaszok, itthon rosmannban 60ml 10k, notinon nincs, mas forrasra van tippetek? johet nagyobb kiszereles is ha ugy van, meg kulfold is.
[ Szerkesztve ]
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
El Gringo
senior tag
kifogyott egy ősi darabom: [Paul Smith London]
Ha esetleg valaki ismeri, tudna valami hasonlót?
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
pohár
félisten
jó, csak ugye oda nem megyünk csak úgy fel, itt meg látod, hogy jön-e új válasz
de akkor regelek oda is, aztán meglátjuk
SŐT, vagy írj itt privátban, aztán intézzük
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
El Gringo
senior tag
válasz tonermagus #14382 üzenetére
azért a két-három hónap alatt 10%-kal esett az euróval szemben a píz, erre ráfoghatja a notino. meg ha népszerű, úgyis emelik az árat, mert miért ne
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz tonermagus #14388 üzenetére
Én ilyenekkel nem játszok, kitudja milyen alapanyagokból készül, aztán meg majd jön a bőrirritáció )
-
tonermagus
aktív tag
Ajaj.... nehogy kivezessék az acqua di gio...
Bár nem sok esélyt látok rá....az egyik leghíresebb húzó erejű parfümükEgyébként öcsém pár hónapja vett valami kamu acqua di gio-t 3.000 Ft-ért 50ml-t, és meglepően jó!
Hangyafasznyit másabb az illata, de a tartósság elég jó... Megéri ilyen koppintásokat venni?[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
válasz tonermagus #14384 üzenetére
elképzelhető. bármi elképzelhető, de nem valószínű, de nem hiszem, hogy az infláció vagy forintgyengülés mértékével drágulna, hacsak nem fejezik be az adott parfüm gyártását. Ha pedig befejezik, akkor hirtelen drágul és hirtelen el is fogynak a készletek a még olcsó verzióból.
-
tonermagus
aktív tag
Hát behalok... Nem tudom mit szedtek, de kérek
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz tonermagus #14384 üzenetére
Csak abban az esetben, ha György Armani valami bortányba keveredik
-
Azie
őstag
válasz tonermagus #14382 üzenetére
az történt, hogy az emberek ostobák és az eladók ezt kihasználják.
-
tonermagus
aktív tag
Történt most valami a parfüm piacon?
2-3 hónapja még 25.000-ért vettem a 200ml-s armani acqua di gio-t. Múlt héten gondolkoztam, hogy venni kellene még egyet, de akkor 26.999-volt a Notino-n. Most meg már 28.999 Ft. Hát ennyiért már nagyon-nagyon meggondolom, hogy kell-e....
Esetleg valaki tud olcsóbban?
-
pohár
félisten
-
HurkaLES
tag
Sziasztok.
Akarok venni hűvösebb időkre egy parfümöt. Rasasi Daarej-t szemeltem ki, elég sokan dicsérték a fórumban. Valószínűleg ez lesz, de esetleg ebben az árkategóriában jobb van?
-
kk831228
addikt
Straight az elég tetszetős, meg a bact to black sem rossz, az viszont édesebb... Gyári oldalról rendeled?
dark Lord - ra kíváncsi lennék...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
pohár
félisten
rendelnék egy szettnyi By Kilian mintát (Amber Oud biztos befutó), maradék 4 mi legyen, mit ajánlotok? jöhet kellemesen citrusos, nyárias illat is, akár masszívabb téli/őszi is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mufi
senior tag
válasz slick-adam #14366 üzenetére
Ez így van...
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
kk831228
addikt
válasz slick-adam #14366 üzenetére
teljesen igazad van és köszönöm a fáradalmad... Sajnos nem. olyan egyszerű átszokni... mondjuk én annyira nem lázadtam ez hozzátartozik, de ha a többség megy akkor persze én is átregelek, ahogy tettem is... azért nem egyszerű egy közösség élére állni, főleg ha ilyen különböző emberkék vannak..
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
slick-adam
aktív tag
válasz Peterzon94 #14362 üzenetére
de nem nezni kellene basszus, hanem venni egy nagy levegöt es oda irni az uj dolgokat. ha mindenki azt nezi, hogy ir-e valaki mas, akkor vegül senki nem ir (duh...) es marad minden a regiben (es marad is valszeg, mert ha eddig nem mentek at az emberek, mar nem is fognak). szal nem ertem, mire fel volt a nagy lazadas, ha ennyire lustak vagytok mas helyre kattintani.
vagy "mert ide hamarabb jön valasz", ha kerdezni akarsz valamit. ugyanaz, mint az elsö pelda. valakinek el kell kezdeni a migralast. irhatnek en oda minden nap valami ösztönzöt, csomo parfüm elmenyem volt az uccso par napban, de az egy forum, nem a szemelyes blogom. nem jöhet minden hsz tölem. a közössegnek keszült.
es tenyleg nem a belefeccolt idöröl es kis penzmagrol van szo, nem azert vagyok csalodott. hanem mert ennyire lekakkinto a banda, semmi lelkesedes, csorda-szellem.
az volt a tervem, hogy miutan összegyült annyi minimalis hsz a forumban, hogy mar nem tünik halott, brennyu helynek, elkezdem esetleg linkelgetni facebook csoportoknak, hatha kedvet kapnak hozza masok is. de jelen allapotban nem lehet mutogatni, mert ha meg ti is arra vartok, hogy legyen valami aktivitas a levegöbül E, akkor idegenek meginkabb varnanak.na es most jol kigepeltem a frusztraciom. hagyom meg futni egy darabig, aztan szerintem zarhato a hely.
[ Szerkesztve ]
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
mufi
senior tag
válasz slick-adam #14361 üzenetére
Kevesen...megszokás a módi, tudod...
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
Arcképgyáros
válasz Peterzon94 #14362 üzenetére
+1
-
Peterzon94
tag
válasz slick-adam #14361 üzenetére
én nézem
-
slick-adam
aktív tag
azert, mert nyilvanvalo indirekt reklam. mint pl. ha beirod az apros linkedet alairasba (okes) es utana irsz egy hsz-t, hogy "héhó, figyuzzatok csak a linket, updatelve lett!" (nem okes).
amugy mi a gond? megszavazott uj törzshely, mindenki nezi ugyis, nem...? (nem)
[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
kérnék szépen egy nevet, kitől vetted. Popeye elég kevésnél található.
Privátban is jó leszł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
gamegod
senior tag
tudom gyarlóság meg minden de asszony vett szabadkán egy Invictust 100% hogy kamu de kiváncsi vagyok, holnap hozza
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
Gyick
őstag
válasz tibbike01 #14327 üzenetére
Ausztria,Salzburg
A Hawas nekem nem tetszik.Az Invictus Aqua-hoz mondják hogy hasonlít de szerintem abszolút nem sajnos.A Tasmeem viszont egész jó.Én inkább mondanám unisex illatnak de nem ismerek semmilyen parfümöt amire hasonlit.Engem egy kicsit emlékesztet vmi a hajhab illatára.Kb 5 órá a tartóssága.
-
ToBeY
nagyúr
Sajnos az Antalya-i reptére a legtöbb creed üres volt,aventus pedig nem is volt kirakva (pedig azt szerettem volna megszagolni) Egyébként a legtöbb niche üres volt sajnos,csak az üvege volt kint mindnek
-
pohár
félisten
srácok, volt már valakinek Kilian Amber Oud-ja? télre kipróbálnám, csábít nagyon a mintarendelés, még ha az 1ml is bő 2k-ba fáj
-
kk831228
addikt
Jut eszembe, Cherry Garden...? Volt valaki..? 🤔
-
kk831228
addikt
nekem nem tetszik... tartós de maga az illat...
Hol lehet ilyen spanokat összestedni..? 🤔
Volt egy masik OP azt hiszem a Boccanera ami tetszett... vahy seminalis, franc se tudja már...
Nen hiába Black Afgano-ra gondolsz, ugyanaz az Orr készíti...
Berendelem én ezt a T-rex mintát, kíváncsi vagyok, úgyis fogyóban a Civet is meg a Rhino is...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
A népazerű parfümökből készített borotválkozás utáni krémek, tusfürdők, dezodorok stb...mennyire validak?
Ugyanazt az illatot hozzák, mint a parfüm, érdemes beruházni ilyen termékekre? -
mufi
senior tag
válasz Peterzon94 #14336 üzenetére
Akaster volt neroliban q olcson...
Mas: az egyik spanom meglepett szulinapomra. Vett nekem egy uveg Orto Parisi Terroni parfumot. Tette ezt az utan hogy megmutattam neki a kollekciomat. Az elso csaj aki eltalata az izlesem. Az illat black afgano es interlude kozott van, ego szen izzo lava...egy fujas reggel meg most is brutal eros, a csomagolas a prezentacio az uveg kupak minosege a beszaras kategoria...ajanlom mindenki figyelmebe.https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
kk831228
addikt
válasz Peterzon94 #14336 üzenetére
Várható volt ha az oajan is...Journey helyett inkább a Layton...
[ Szerkesztve ]
-
Peterzon94
tag
Fenébe, most már a PdM Layton is tetszik..
-
Yuber
újonc
válasz Mukucs #14281 üzenetére
Szia
Nekem van pár alexandriás parfümöm, ha pesti vagy összehozhatunk egy illatolást, nekem amúgy abszolút pozitív véleményem van róla és én nem fizetett reviwer vagyok mint azt sokan hiszik hogy csak olyanok adnak rá pozitív értékelést.
Ezek vannak meg:
Citron del Mar (Creed Millesime Imperial)
Crystal Peak (Creed Silver Mountain Water)
White Zest ( Chanel Allure edition Blanche)
Chic Magnet (Escada Magnetism for men)
Runway (Amouage Reflection man)
Malibu Beach (Amouage Beach Hut)
Zion (Roja Elysium)Ha érdekel valamelyik, írj.
-
Azie
őstag
lidli parfüm: hát rajtam k. gyenge. :S
-
törölt tag
Pontosan ezt az illatot keresem niche verzióban. Aki szereti és találkozott vele adjon tanácsot legyen szíves.
-
FerNandor
őstag
Tapasztalat alapján melyik webshopból/webshopokból merjek rendelni, akár teszter kiszerelést? Van valakinek tapasztalata?
Annyit vettem most észre, hogy a futárpláza ugyanaz, mint a parfumhaz.eu és nem vesznek vissza "felbontott" parfümöt.."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
pohár
félisten
notionál vannak gyári minták is (szerencsére már PdM is), én már onnan rendelnék inkább
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Honnan rendeljek mintákat? Aventus, Interlude, stb. szeretnék
Közben tanács is jöhetne, jelenleg ezek vannak: B Oud Immortel, OP Terroni, N Black Afgano
Ilyesmi illatok tetszenek, merre tovább?
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
Gyick
őstag
válasz Fr0z3n #14320 üzenetére
Többszőr is volt már nálam első használatkor, utánna elmúlik. Meg olyan szokott lenni hogy ha telefújom az alkarom több félével parfümériában és közelről szagolgatom elég sokszor attól is néha szokott fájni a fejem.
Most jött meg a parfumo-s rendelésem ezekkel a decantokkal:
Ferrari Bright Neroli,Encre Noir Sport,Dylan Blue,Le Male Popeye,Rasasi Tasmeen,Hawas,Sculpture Homme
Úgyhogy ..back in business[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
válasz Mercutio_ #14321 üzenetére
fórumkereső és ott amiket írtam róluk
mert jófej vagyok: igen, a zara édesebb, a zebra savanykásabb - az első a cukorszirup az ananászkonzerből, a másik az ananászkarikafüstösség egyikben sincs. vibrant leather kettő között, de szerintem az a leggyengébb a 3 közül.
-
Mercutio_
félisten
Nagyot tévedek, ha úgy érzem a Rasasi Zebra és a Zara Rich Leather között van némi átfedés? (Konkrétan a Zara mintha a zebrából egy gyűmölcsösebb batch lenne )
A zebra fentiek miatt alkalmibb, irodába kazuár öltözékhez talán jobban passzol.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Fr0z3n
őstag
Más is járt már úgy, hogy a parfümtől megfájdul a feje? Mindegy mit fujok, megérzem és vége. Mehetek lemosni.
-
FerNandor
őstag
Mi van olyankor, ha a frangrantica azt írja, hogy 40, 100 és 150ml-es edt-ben érhető el a parfüm, árukeresőn meg van 75, 125 és 200ml verzió is, teszterből 150ml is. (hugo boss just different)
Bármelyik bátran megvásárolható?
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
törölt tag
válasz slick-adam #14314 üzenetére
Az a baj, hogy nem én küldtem. Nincs nyomkövetés
[link]
Én is nyomkövetés nélkül kaptam. -
slick-adam
aktív tag
válasz #72797440 #14311 üzenetére
ha nemetorszagbol küldted, akkor 99%, hogy DHL-el
4 euro mini csomagkent (nincs követes)
5 euro követesselvagy masodik legnepszerübb ceg a Hermes, naluk a mini-t is lehet követni.
ugye nem DHL mini-kent küldted 1 euro miatt...? különben ott a bizonyitekod, hogy megkapta-e
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
-
törölt tag
Parfumo-ról mostantól csak mintát rendelek. Visszaküldtem a Chanel AHS-t úgy, hogy kivitettem Németországba és onnan adattam fel 7 nappal ezelőtt. Itthonról 6000 Ft lett volna. Egy hét alatt meg kellet érkeznie akármekkora is Németország. Az eladó persze azt mondja, hogy nem kapta meg. Pénzt ezért nem is ad vissza. Én hülye meg a 'küldés barátnak' opciót választottam PayPal-on így nem is tudom visszaszerezni sehogy. Hagytam egy szép hozzászólást az üzenőfalján. Valószínűleg tőle már nem vásárol senki.
-
törölt tag
válasz Mukucs #14298 üzenetére
Müllerben nem találtam, mintát most hiába rendelnék postával, mert úgy hoznák ma utazásból reptérről ajándékba. Mondtam nekik Chanel Allure Homme még egy jó lesz, úgyis fogyóban. Titkon remélem 100 ml gondolom ez mindig mindenhol úgy van a nagyobb kiszerelés jobban megéri. Terre D'Hermés majd legközelebb, ha ki tudom próbálni valamikor.
-
kk831228
addikt
válasz FerNandor #14305 üzenetére
kb Féléve voltam Madison-ban és amit hoztam papírcsíkokat még mindig van illatuk... Szóval semmit nem jelent... Vagyis jelent de nem eszerint nézzük általában...
-
Mercutio_
félisten
válasz FerNandor #14305 üzenetére
Pedig általában ez szokott lenni, ahogy ruhán is tartósabb mint bőrön.
Egymástól külön tároltad a papírcsíkokat?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest