Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
-
Jhonny06
veterán
válasz Piftuka #17595 üzenetére
Nem, nem szabad olyan módon visszaküldeni, hogy nekik bármit is kelljen fizetni érte, mert nem fogják átvenni a csomagot, ezzel vigyázzatok. Utólag utalják vissza. Én nem küldtem róla semmilyen bizonylatot és nem jelöltem be, hogy visszakérném, ennek ellenére visszautaltak 1600-at. Nem tudom miért pont annyit, de mindegy igazából.
Korábban is küldtem már vissza. Volt, hogy visszautalták a visszaküldés árát, volt, hogy nem, teljesen random. Emiatt mondjuk sosem reklamálok, ennyit bőven megér, hogy kipróbálhatom. Kb. egy jobb fajta minta kerül már annyiba, mint a futár + visszaküldés költsége.
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
A visszaküldés költségeit. Feltételekkel.
Ebben a hozzászólásban leírtam a lényeget."Aquila non captat muscas."
-
ökörvagyfiam
újonc
a honlapon azt írják, hogy ha visszaveszik akkor a visszapostázás költségét fizetik amennyiben az a legolcsóbb módon(max 1600 forint) történik. A rendelésed postaköltségét nem tudom(szerintem nem) én mindig próbáltam megspórolni nekik és személyesen vittem vissza. Ez volt a második alkalom, hogy visszaadtam nekik bármit is (vagy harmadik?) sajnos most nem akarták elfogadni. A válasz e-mailemre nem reagáltak 2 nap alatt holnap felhívom őket és a végére járok.
De a válasz a kérdésedre: ha a legolcsóbb módon küldöd nekik vissza és ők úgy ítélik meg, hogy nem fogyott sok belőle akkor fizetik a visszaküldés értékét. A rendelés postáját viszont SZERINTEM nem.
-
Piftuka
veterán
válasz Jhonny06 #17577 üzenetére
Értelek. Bízom benne, hogy esetemben nem lesz ilyen probléma!
Egyébként én az "Encre Noir"-t küldöm vissza.
Sajnos rajtam nagyon nem a jó arcát mutatja! Nem a kasmír fa száraz, komor, tiszta illata, és nem a vetiver füstössége, a maszkulin jelleg dominál, hanem egy kifejezetten nyomasztó, savanykás jelleg, amit nyilván a ciprus ad hozzá. (Amely összetevő általában frissességet, üdeséget ad a kompozícióhoz. És amúgy én is kedvelem, amikor olyan.)
És ez végigkísér másnap reggelig, mert nagyon tartós az illat.
Azt megértettem (a fúvókánál szagolva), hogy miért olyan sikeres, és valóban nem egy "tucat" illat.
Ám most azt is megértettem, miért olyan megosztó. És hogy miért írták többen a "nagypapa állott szaga", és a "ravatalozó" hasonlatokat vele kapcsolatban.
Mivel mindenki bőrének más és más a kémiája, gondolom ott is hasonló illatjegyek mutatkoztak meg.
Ezek után viszont még jobban érdekel az "Encre Noir Extreme", és a "Sport" változat is, mert azokra itt is többen írtátok, hogy más karakterrel rendelkeznek. Ráadásul azokban van bergamott (a kedvenceim egyike), és talán esetemben éppen ez volna a "megfejtés"."Aquila non captat muscas."
-
Misogi
aktív tag
Az érzés mikor több pénzt utal vissza a Notino mint amennyiért vettem a parfümöt.
-
mufi
senior tag
Megnezne nekem valaki a parfumon, hogy van e elado ambra aurea valakinel? Megbolondulok amikor olvasom a nemetet nagyon megkoszonnem
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
mufi
senior tag
Csak ugy irok, Boszniaban vagyok es itt mar miniszok vannak rendesen. Egu fujas az omani keksegbol... Ennek tenyleg meg kell fagynia, aztan bemenni akar csak egy hangarba ahol mar nincs minusz, durva, olyan illatjegyek jonnek elo belole, amiket pl oszkor nem ereztem...
-
Jhonny06
veterán
-
Mercutio_
félisten
válasz Piftuka #17574 üzenetére
"ha akarnák beszüntethetnék ezt a lehetőséget, hogy egyáltalán bármilyen, már bontott parfümöt visszavesznek"
És akkor szépen vissza is esne a forgalmuk btw távollévők közti szerződéses rendelet alapján 14 napos elállás lehetősége adott, ahogy a termék "kipróbálásának lehetősége" is. Legfeljebb az lehet a vita tárgya, hogy mekkora mennyiség fér bele a kipróbálásba.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Misogi
aktív tag
Én direkt rákérdeztem hogy mi van akkor ha egy olyan terméket küldök vissza amit "98% tartalommal" rendeltem. Azt mondta hogy ők tudnak erről de a biztonság kedvéért tesz egy megjegyzést hogy ez már úgy jött. Hát remélem..mert csak 3-4 fújást próbáltam belőle.
-
Piftuka
veterán
válasz ökörvagyfiam #17573 üzenetére
A "csak náluk költhetem el" részben még egyet is értek. Erre azért szerintem kérdezz rá náluk telefonon még egyszer!
Hozzátéve még egyszer, hogy... ha akarnák beszüntethetnék ezt a lehetőséget, hogy egyáltalán bármilyen, már bontott parfümöt visszavesznek, bármilyen kondíciók mellett.
Mondjuk én is hasonló cipőben leszek, illetve vagyok... Most küldök majd vissza egy parfümöt; igaz, abból csak 2 fújás hiányzik."Aquila non captat muscas."
-
ökörvagyfiam
újonc
válasz Piftuka #17572 üzenetére
kirakják az oldalra és odaírják 99% vagy 98%os tartalommal. ez alatt nem láttam még kirakva, de 98 % még bőven van benne. Egyébként 15%os kuponkóddal vettem, szóval mondaám, hogy akár használtan drágábban is kirakhatják mint amennyit költöttem rá vagy épp ugyan annyiért ha a notinonál a 15% valóban 15% lenne.De itt is megemelték az árát 18500 környékére, most meg b ugyan azért az árért megy mint amennyit én 15% kedvzeménnyel költöttem rá. Egyébként felőlem mondhatnák azt, hogy 15 ezret utalunk neked elfogadnám, 1400 forint minusz. De így hogy 13000 és csak náluk költhetem el annyira nem oké.
vagy visszaküldik a terméket, ha nincs más választásom akkor inkább ezt választom és eladom valahol
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
válasz Jhonny06 #17571 üzenetére
Természetesen elolvastam.
De ugye azt is figyelembe veszi mindenki, hogy egyáltalán náluk van elállás egy bontott, "higiéniai" termékre? (Nem is tudom, van-e rajtuk kívül még egy cég, amely bevállalja ezt.)
Amellett ugye azt sem szabad feledni, hogy ha ezt a bontott parfümöt újra értékesíteni szeretnék, akkor nem adhatják el teljes áron.
Te vajon mennyit fizetnél egy bontatlanul 16.000 forintos parfümért, ha oda lenne írva az adatlapjára, hogy "bontott, 5-ször fújt"?"Aquila non captat muscas."
-
Jhonny06
veterán
válasz Piftuka #17569 üzenetére
Elolvastad egyáltalán, amit írt? 5 fújás hiányzik belőle, az kb. 0,5ml. Ez egy 16000ft/100ml-es parfümnél 80ft-ot jelent, ők pedig a parfüm árának 20%-át követelik. És mégcsak a pénzt se adják vissza, csak egy utalványt, amit ugye muszáj náluk elköltened. Ez hol nem lehúzás? Egy 100ml-es parfümnél egyébként lehetetlen megállapítani, hogy 1-2ml fogyott belőle, mert mindegyik máshogy van töltve. Az 5 fújás pedig bőven a próbán belül van, ez 2 használat normál esetben.
[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
elővettem a Tobacco Blaze-t megint. Nyáron, melegben full égett dohány illatú - emlékeim szerint -, most télen meg olyan, mint valami jól sikerült Fahrenheit-flanker. Egyik kezem ez, másikon az, a hangulat nagyon hasonló, simán el tudom képzelni, hogy eredetileg egy Fahrenheit-klónnak készült.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
senior tag
Új kedvencem: TF Plum Japonais. Notino üzletben próbáltam délután, brutál jó. Azt nem értem, hogy miért női parfümként árulják, simán unisex...
-
Jhonny06
veterán
válasz ökörvagyfiam #17566 üzenetére
Remélem visszaírtál nekik, hogy minimum képpel bizonyítsák és nem engeded, hogy lehúzzanak.
-
ökörvagyfiam
újonc
Notinoból rendeltem parfümöt, amit aztán vissza is vittem nagyon maximum 2 ml hiányzik belőle(100ból) de inkább 1-2 között. Írt ma a notino, hogy jelentősebb mennyiség fogyott így nem tudják az árát visszafizetni hanem felajánlanak egy 13ezres utalványt amit levásárolhatok náluk. A parfüm 16400-ba került, kicsit sokkalom az 1700/milis árat amit levontak Gondolom azért ennyit, mert dönthetek úgy hogy inkább adják vissza a cuccot és akkor ők sem buknak semmit. Szóval óvatosan a Notinoval a jövőben, ezek szerint már nem olyan könnyű szabadulni a bontott cucctól mint régebben.
Hozzátartozik az is az igazsághoz, hogy amikor kérdezte a csaj aki visszavette, hogy mennyi hiányzik belőle mondtam kb 5 fújás. Erre angolul ráírta a lapra, hogy 5ször volt használva. El tudom képzelni, hogy meg se nézték mennyi maradt benne csak a jegyzőkönyv alapján rávágták, hogy ez több mint egyszeri próba.
-
Piftuka
veterán
válasz Mercutio_ #17555 üzenetére
Én nem ismerem őket, de a Notino oldalán böngészéskor találtam én is. Az üveg miatt nagyon megtetszett.
Az "unisex" miatt viszont igazán érdekel, hogy milyenek lehetnek. Nekem általában az "unisex" illatok nem állnak jól. (Hacsak nem valami igazi, tradicionális, arab, fűszeres, orientális illatról van szó.)"Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
Köszönöm az info-t! Az "étcsokis" vonal jól hangzik.
A Tom Ford illatát egyébként ez a termék ismertető videó is megemlíti a legjobbak között.
Figyelemfelkeltésnek mindenképpen jók az ilyenek."Aquila non captat muscas."
-
Misogi
aktív tag
Ha minden igaz, péntekre meg lesz az Armaf Ventana-m amit Paddington-tól veszek. Majd nyomok egy rövid review-t ha érdekel valakit. :D
-
pohár
félisten
-
Mercutio_
félisten
Le Couvent des Minimes találkozott már valaki ezzekkel?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Piftuka
veterán
válasz -secret- #17549 üzenetére
Azt szerintem nem. (Mert mit küldenél vissza egy 1 ml-es, használt mintából? Azért szerintem kérdezd meg tőlük telefonon.)
A minta célja éppen az, hogy a teljes palack árához képest sokkal olcsóbban hozzájuss az illathoz, és le tudd tesztelni magadon.
Ami a parfümök esetében az elállást illeti, leírják a részleteket a holnapjukon.
És ez a vonatkozó rész a lényeg:
"A termék vételárát legkésőbb az elállás napjától számított 14 napon belül visszafizetjük Önnek. Azonban a törvény értelmében a fizetéssel addig várhatunk, amíg az árut vissza nem adja. Abban az esetben, ha az áru kézbesítésétől számított 14 napon belül áll el a szerződéstől, úgy a termék visszaküldésének a legolcsóbb ajánlott szállítási módnak megfelelő mértékű költségtérítés is megilleti."
Tehát, ha a legolcsóbb postai csomagként (max. 1.660 Forint) adod fel, akkor annak költségét is megtérítik számodra.
Ha annál drágább feladás mellett döntesz (biztosított csomag, és egyéb "extrák", vagy futárcég), akkor "csak" a termék árát térítik vissza. A törvényi előírásoknak megfelelően.
Ám csak és kizárólag akkor, ha a parfümből, maximum 1-2 fújás hiányzik. Tehát valóban csak tesztelve volt. (Ha többet használtál, arányosan csökkentett árat fizetnek vissza.)
A "Try it first" kínálatukban pedig olyan parfümöket találsz, amelyhez a megrendeléskor mellékelnek illatmintát is (a készlet erejéig), és ezáltal úgy tudod kipróbálni, hogy nem kell kibontanod a fő terméket. Ha nem áll jól neked az illat, akkor a bontatlan terméket tudod visszaküldeni.
Nagyon korrekt megoldás ez is."Aquila non captat muscas."
-
törölt tag
válasz -secret- #17549 üzenetére
kinézek notinon egy parfümöt vakon
20 ezres parfüm a kosárba
500 forintos 1 ml minta ha van belőle az is kosárba
200 Ft biztosítást bepipálom törés esetére
kihozzák, minta szimat
nem tetszik, a bontatlan parfümöt visszaküldöm pénz vissza, ennyiha nincs belőle minta, azt nem tudom hogyan szokták gondolom ha a rendes üvegből 1-2 fújás hiányzik és visszaküldött termék akkor bontottként eladják kicsit olcsóbban, ha több hiányzik akkor részarányosan kapod vissza a pénzed, nincs ezekről tapasztalatom soha nem kell vissza küldenem semmit
-
törölt tag
Notino? Drágább, de vissza lehet küldeni pár fújás után is ha nem tetszik, mintával együtt is lehet vakon rendelni, nem problémáznak ezt írták többen is. Nekem velük se volt még problémám, ezért a reklamáció folyamatról nincs tapasztalatom, többnyire netről ott vagy rendes boltok közül Müllerben és valahol DF-ben szoktam venni.
-
bara17
tag
Sziasztok!
A flaconi mennyire megbízható boltnak számít parfümeredítésg szempontjából? Egyes parfümök jóval olcsóbbak, mint nálunk és gondoltam akkor onnan rendelek inkább
Köszi a segítséget.
-
mufi
senior tag
válasz Piftuka #17543 üzenetére
Az oud immortel mar regota tagja a gyujtemenyemnek, az oud wood az regi almom volt. A ket illat ugyebar nem igazi oud, de eszmeletlenul jo illatok, megis masok.
Az oud wood egy fasabb, melegebb oud mig a byredo az egy masculine oud. Mondjuk rajtam a byredo jobb mint a tf, de most probaltuk a kollegan, rajta az oud wood teljesen mas mint rajtam es rajta pl bejon az oud wood. Rajtam is jo, de a byredo az en izlesem.https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
doe2
tag
Oh.
Sajnos a parfumhaz.eu-tól rendeltem egyszer egy boss bottled parfümöt és közel sem volt a bolti illathoz, tartossághoz.Ez egy kicsit eltántorit, hogy a két cég ugyanaz.
-
törölt tag
2/2 eddig rendben volt tőlük. Tipp: a futarplaza.hu és a parfumhaz.eu ugyanaz a cég, néha egyiken kicsit olcsóbb adott termék, és azt írják futároson 25K felett ingyenes szállítás, a parfümháznál viszont nincs feltétel az ingyenes szállításhoz, ezzel további csavar a parfumhaz.eu adott illat drágább kicsit, de ingyen szállítás, a futarplaza.hu pedig olcsóbb kicsit viszont egy ezres a szállítás ha 25K alatt vásárolsz. 25K feletti cuccnál ahol olcsóbb, ezen a példán majdnem egy ezrest spórolsz:
[link]
[link]
Meg kell nézni vice versa melyik honlapon jössz ki jobban. -
doe2
tag
Sziasztok!
Futárpláza szerintetek eredeti parfümöket árul?
Köszi
-
törölt tag
válasz ökörvagyfiam #17537 üzenetére
Oda van írva, hogy nincs raktáron.
-
ökörvagyfiam
újonc
válasz Piftuka #17520 üzenetére
https://www.maxiparfum.hu/termek/van-cleef-arpels-tsar-edt-100ml
Itt még lehet kapni.Életemben nem halottam erről a webshopról így nem tudom eredetit adnak-e.
-
törölt tag
válasz Misogi #17532 üzenetére
Nem is vettem semmit, nem is reklám helye, csak egy szolgálati közleményt beírok azért amikor látok valamit, ahogy múltkor BF alkalmából is Müller akcióról.
-
törölt tag
douglasshop.hu Mikulás napi -25% kupon: MIKI2019
-
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Olvasgattam itt a topicban és láttam, hogy sokan jó véleménnyel vagytok a Guerlain L'Instant de Guerlain Pour Homme-ról. Tegnap megrendeltem...na nem vakon...ennyire nem voltam magabiztos. Előtte megszagoltam a Müllerben. Fura...de ott az üzletben nem igazán tetszett....viszont kb. 20perccel később a kocsiban ismét megszagoltam a mintát...és láss csodát...már tetszett. Mint ha megváltozott volna az egész illat addigra.
Nem értek a parfümökhöz, olyat választok ami épp tetszik...de ez valamiért megfogott.
Nemrég érkezett meg, már ki is próbáltam. Nem győzök ámulni.[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
Köszönöm
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Nem tudom [ezt] rendelni,én vagyok béna vagy a honlap rossz. -
Piftuka
veterán
válasz Misogi #17519 üzenetére
Köszönöm!
Én is beszéltem az egyik ügyfélszolgálatos hölggyel. Elképesztően kedves, segítőkész volt, ráadásul még értett is az illatokhoz.
Megtudtam tőle, hogy sajnos a Van Cleef & Arpels beszüntette a TSAR gyártását, azért nem lehet már sehol kapni.
És küldött alternatívákat, amelyeket érdemes megnéznem helyette.
Elmondta, hogy egységesítették a panaszügyintézést, illetve az elállásra vonatkozó rendelkezéseket, ennek köszönhetően valóban 14 napon belül az ő költségükre lehet visszaküldeni a bontatlan, vagy csak 1-2 fújás "mínuszt" tartalmazó parfümöket.
Annyi kitétel van, hogy ez az elérhető legolcsóbb, postai, maximum 1.660 forintos küldeményre igaz.
Abszolút korrekt. Azon pedig még mindig le vagyok döbbenve, hogy ilyen magas színvonalú ügyfélszolgálat is üzemel a hazai internetes kereskedelemben.
(Tudok egy-két pozitív példát, de ez közel van az etalonhoz.)"Aquila non captat muscas."
-
El Gringo
senior tag
válasz tibbike01 #17513 üzenetére
az asszonynak is mennie kell a háztól vagy csak a Montale-nak?
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
tibbike01
őstag
Nem érdekel valakit 50/48ml Nerolis Montale Dark Aoud dobozában szütyőjével? Az asszony túl erősnek gondolja ezért mennie kell a háztól pedig isteni csodás oud illat.
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #17510 üzenetére
flaconi-n meg nincs egyáltalán "for Her" verzió...
btw megjött a 200ml-s BR540 és Oajan, aki kér bármiből, tudja hol talál meg
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ToBeY
nagyúr
Ma reggel kiesett a kezemből a parfümöm (doboz alján kicsúszott) és végig pattogott a parkettán.Egy mp-re megállt bennem az ütő,de nem lett baja.
-
mufi
senior tag
Nerolin kívül hol lehet európában Aventus for Her-t találni most? A kedvenc helyemen nincs már egy ideje...
-
Drielz
újonc
Ez a Vivantis megbízható cég?
Nekem eléggé lehúzás szaga van a cedratnak ennyiért. -
tibbike01
őstag
Karácsonyi ajándék:
120ml Mancera Cedrat Boise 17600ft -
TomMusic
őstag
válasz ökörvagyfiam #17503 üzenetére
Köszi!
Hát nem gondoltam volna, hogy ennyire túl lehet ezt is misztifikálni.
De teljesen jogos. Amit eddig használtam Avonost, annak is teljesen más a hatása melegben meg hidegben.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
ökörvagyfiam
újonc
válasz TomMusic #17502 üzenetére
https://www.fragrantica.com/perfume/Lacoste-Fragrances/Essential-787.html
itt pl mások visszajelzése alapján lehet tájékozódni.
Egyébként egy idő után magadtól is érezni fogod mi az ami nyáron ideálisabb és mi az ami inkább a hidegebb időkben. Télre inkább a fűszeresebb erősebb illatok jobbak aminél érzed, hogy 40 fokban nem bírnád magadra fújni. Nyáron meg citrusos illatok pl, amik hidegebb időben nem is érződnek szinte. Illetve van olyan is amivel egyik évszakban sem lősz annyira mellé(sauvage pl)
Én egyszer 35-40 fokos nyári nap fújtam magamra le male-ből 4-5öt és kb 15 perc után azon gondolkoztam, hogy a bőrömet fogom hamarabb lekaparni vagy a gyomromat hányom ki. Azóta ha valahol megérzem már futok is arrébb.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz TomMusic #17500 üzenetére
nem az, hogy télen nem lesz jó illata, de nem fog érződni olyan erősen, vagy nem olyan lesz az illata, a hideg sokat tompít és elvesz, vagy csak gátolja az illatot, próbálj meg -10-ben hordani egy Acqua di Gio-t, szart se fogsz érezni
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest