Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoza24
senior tag
Üdv horgászok!
tudna vki Zala megyében vagy környékén vmi jó tavat ajánlani,ahova nem kell állami horgászjegy?
előre is köszi!

-
Zoza24
senior tag
Üdv a horgászoknak!
érdeklődnék,hogy Egerszalók környékén tud-e valaki olyan tavat ahol afrikai harcsákat lehet fogni...max 100km-es körzetben...köszi előre is!

-
Zoza24
senior tag
Üdv!
ha szombaton reggel veszek csontit,akkor hogy tudom életképesen tárolni vasárnap estig?múltkor vettem egy nap betettem a tárolódobozba amelynek szellőzik a teteje,direkt a boltban vettem nekik,s egy nap alatt megpusztultak..hűtőbe tegyem szombaton a vasárnapi horgászatig?
-
Zoza24
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
igy van de már hallottam azért ilyen esetről is
de a hozzászólás jogos
-
Zoza24
senior tag
srácok,lejárt a süllőtilalom,mától lehet kergetni őket

ilyenkor általában elég harapós kedvükben vannak
-
Zoza24
senior tag
én is voltam hétvégén Gyirmóton,fogtunk 5 pontyot meg két kárászt,a kárászok 25centi körüliek voltak a pontyok meg 35-42ig,poén hogy ebből 4 halat a barátnőm fogott

a nyeletőféket hogy kell használni?ha bekapcsolom akkor is ugyanolyan nehéz húzni a zsinórt,tehát mintha nem is oldana ki a fék...akkor meg mi értelme?
[Szerkesztve] -
Zoza24
senior tag
srácok mi van ilyenkor a halakkal?úgy értem ilyen enyhe időben...nem bolondulnak meg?most akkor elvermelnek a békés halak,vagy érdemes ilyenkor pecázni menni?

-
Zoza24
senior tag
válasz
kukorica
üzenetére
az igazság az,hogy 14 éves koromban még volt horgászigazolványom,de azóta semmit nem horgásztam,így az igazolványomat sem találom már meg,s most szeretnék megint egyet...a vizsga sem lenne gond,de ha anélkül is menne az csak jobb...Kisbéren lakom,így együtt is mehetnénk pecázni

-
Zoza24
senior tag
megtaláltam én is a Halak,vizek című műsort...itt megvan az összes rész?mióta megy már ez?hogy lehetne ezeket letölteni a gépemre,hogy ne a netről kelljen ezeket megnézni?
-
Zoza24
senior tag
pörög a topic

-
Zoza24
senior tag
most látom csak,van itt egy új bot is,kb egy hete láttam itt a haldoradon,igaz,ezt még nem ajánlja a Döme úr

[link]
bár ez a bot azért elég nehéz is
[Szerkesztve] -
Zoza24
senior tag
SPRO Aggressive Carp Feeder 360MH,ez mennyire jó bot?vkinek tapasztalata van vele?
én a 3,60-as változatot néztem ki:[link] -
Zoza24
senior tag
tanácsot szeretnék kérni feeder bot vásárlásához,kinéztem 3 típust,az lenne a kérdésem,hogy melyiket vennétek meg és miért?
mi a szerepe annak,hogy 3,6m vagy 3,9m-es botot veszel,persze a feeder botokra értem...?
na akkor...
1. SHIMANO Alivio AX medium feeder [link]
2. SPRO Dyno SF Feeder M/H [link]
3. SPRO Intruder Feeder 390 M/H [link]
na ezek lennének...köszi előre is! -
Zoza24
senior tag
válasz
kukorica
üzenetére
én is használok etetőanyagot,de majd még holnap kimegyünk,hátha...
majd keverek bele kis csontit is hátha akkor jobb lesz...van pufi,kukorica,giliszta,csonti,bojli,meglátjuk mire jutunk...érdekes volt,mert a pontyok még szó szerint fürödtek,sok volt az ugrás,nádközelben s a tó közepén is... -
Zoza24
senior tag
na megjöttem,érdekes nap volt...nem fogtam semmit,csak mozdítások voltak békés halakra,rablóhalak nagy csendben...
szinte senki nem fogott semmit,kivéve a túlparton két versenyhorgászt...egymás után szedték ki a pontyokat...hogy csinálták?
sztem vagy 8-10 darabot fogtak,rakós bottal...a végén meg visszaengedték őket...én meg csal lestem,se úszós se fenekezőn semmi
-
Zoza24
senior tag
milyen módszereket javasoltok ilyenkor süllő horgászatára?sajnos pergetés az tilos a helyen,így egyéb módszerek jöhetnek csak szóba,és partról lehet horgászni...a békés halak pedig ilyenkor az édeskésebb vagy más fajta,fűszeresebb csalikat preferálják?esetleg csonti alkalmazása indoklt lehet fehérjebevitel céljából?
-
Zoza24
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
voltam a helyi horgászboltban,érdeklődtem élőhal ügyben,van nekik,gondoltam kimehetnék rablóhalazni egyet,állítólag az utóbbi időben elszaporodtak a csukák a tóban...de azért főleg süllőt lenne jó fogni

-
Zoza24
senior tag
srácok..érdemes még ilyenkor kimenni horgászni?
holnap kimennék a gyirmóti aranyhal horgásztóhoz,nem mondanak rossz időt..vkinek esetleg van a helyről tapasztalata?
egyáltalán még lehet ilyenkor halat fogni?
-
Zoza24
senior tag
péntek,szombat környékére elég pocsék időt mondanak,szerintetek érdemes ilyenkor horgászni menni?csak mert már megint mennénk de attól tartok már nem sok olyan hétvége lesz az évben,mikor lehet még pecázni...
-
Zoza24
senior tag
valaki felvilágosíthatna,hogy mi a különbség a wobbler,twister,villantó,stb között...
szeretnék rablóhalakra pergetni,de nagyon kevés írást találtam a neten...s a témában is nagyon alap vagyok
-
Zoza24
senior tag
mi a véleményetek?múltkor olvastam vhol ,hogy az algásodás esetén a halak kapókedve drasztikusan leeshet,most hétvégén voltam egy magánkézben lévő tónál,beetettünk,próbáltunk kukoricával,pufival,gilisztával,bojlival,de semmi..gilisztával csak törpeharcsákat sikerült fogni,s a halak nem is mozogtak,úgy értem alig volt egy-két ugrás vagy túrásra utaló jel,pedig hal az van még benne bőven...
elképzelhető hogy tényleg az algásodás miatt lehetett ez? -
Zoza24
senior tag
tudnátok vmi infot vagy linket adni a bojli horogra,vagy horoghoz rögzítésének módjáról?hogyna kéne ezt a műveletet végrehajtani?
-
Zoza24
senior tag
szeretnék tanácsot kérni,hogy afrikai harcsa horgászatához milyen horgokat ajánlotok?s fenekezős vagy úszós módszert?
-
Zoza24
senior tag
válasz
R3ĐßuŁŁ
üzenetére
persze,hálásan köszönöm...nekem mindkét módszer szimpatikus,éppen bot+orsó kombókat keresek a neten,túl sokat nem áldoznék rá,mert ki tudja,hogy mennyi időm is lesz a horgászatra...nemsokára majd afrikai harcsázni megyünk apámmal egy privát tóhoz,oda nem kell még a vizsgám

-
Zoza24
senior tag
-
Zoza24
senior tag
válasz
R3ĐßuŁŁ
üzenetére
köszi
26 éves vagyok,valamikor 12 évvel ezelőtt letettem már egy vizsgát,kaptam is igazolványt,de fogalmam sincs,hogy megvan-e még,s ha nincsen,akkor ez be van-e jegyezve vhol,s kiállíthatom-e újból?inkább csak ellátogatnék napijegyes helyszínekre,ehhez ugye nem kell vhol egyesületi tagnak lennem? -
Zoza24
senior tag
ha most teljesen kezdőként szeretnék egy egyesületnél horgászni ,ahhoz pontosan milyen engedélyeket s vizsgákat kéne letenne,s ezeket hol tehetném meg?
-
Zoza24
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
nem,természetesen ezért nem akarok kimondottan új botot venni,csak tanácsot próbáltam kérni,hogy úszós vagy fenekező,illetve milyen erős és hosszú botokkal érdemes horgászni...
-
Zoza24
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
megtaláltam,köszönöm

-
Zoza24
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
köszi,engem főleg a szerelékek összeállítása érdekel,mert úgy érzem,hogy ebben már nagyon eljárt felettem az idő
olyan helyet nem tudtok ahonnan videókat is lehet letölteni?
[Szerkesztve] -
Zoza24
senior tag
üdv minden nagy horgásznak!
gondoltam benézek ide a topicba,hátha olvashatok egy-két okosságot,ugyanis kb 12 éve horgásztam utoljára,gondolhatjátok,hogy a modern kor horgászmódszereiről nem sokat tudok,csak a hagyományos úszós és fenekező módszert ismerem,ezek trükkösebb fajtáit már nem
hol tudnék a neten olvasgatni ilyen dolgokról,hogy különféle szerelékek összeállítása,etetőanyagok,csalik,egyszóval minden amit a horgászatról tudni kell...kaptam egy ajánlatot,hogy egy telepített tóban elmehetek a családommal afrikai harcsázni,s ötleteket,módszereket szeretnék,szerelék összeállítás,bot típusa és mérete,stb...mivel érdemes horgászni eme halfajra...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS ROG Ally
- Vladik Brutal - Megjelent az orosz Half-Life
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Sorozatok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Extraflame pellet kályha
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

úgy értem a korábbi kérdésemre nem tudnál választ adni 
és balzer márkájú feeder botokat...vki ezekről infót?általában ezek 3,60asok voltak...
Steady74