Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tommka
csendes tag
válasz #16741888 #3008 üzenetére
hali!voltam én is hitben,de közelsem volt oyan olcsó mint hittük!söt kihasználva az emberek jóhiszeműségét mindet inkább drágábban adtak!nekem mondjuk szerencsém volt mert amiért mentem az olcsó volt(rod pod),ill majdnem szerencsém,mert vihettem vissza mert némi gaaranciára szorul,de kicserélik!fehova nekem jobban tetszett a tömeget leszámítva!viszont sok volt az akcio!
-
tommka
csendes tag
válasz BÁ Nutrition #2919 üzenetére
hol van ez a tó?mi a neve?úristen ti hatalmas fogásokról beszéltek,én általában tiszában v csatornában csoktam horgászni ott örülök ha fogok pontyot!persze ezért jók ezek az intenzíven telepített tavak,csak ugye itt meg ki kell fizetni a halat!ezt a részét meg nem szeretem,annyi pézér megveszi a bolttban is az ember ugyanazt a zsíros halat!jah arról nem is beszélve h ugye 3 a megengedett elvihető egy nap!
-
tommka
csendes tag
hali!ha fenekezni szeretnél mindenképp vmi könnyű fenekező-pergetőt vegyél kb. 20-40 dobógramm de max 60g és ha rám hallgatsz akkor nem veszel teleszkópos botot!!ezzel nagyon jó fenekezni és később ha süllőzől tökéletes lesz pergetni v mártogatni!így univerzális!!10-12ezerért már jókat kapsz,de van 8körül is!hozzá való orsó 30as 40-es méretben erre ráfér 25ös 30as zsinórból 100-120 méter sztem ez elég!!arra figyelj h jó gerinces legyen a bot ezt majd az eladó elmagyarázza h ez mit is jelent itt kicsit hosszú lenne,de kb annyi h jó merev a bot és kicsi a ''visszarugózása''!úszózáshoz egy match botot ajánlok 390es v 420as hosszban!hozzávaló match orsó 20as 30as!feedert én is tudom ajánlani ez is egy univerzális bot jól lehet vele fenekezni és úszózni is!jah és ha úgyis akarsz később is horgászni akkor inkább szánj rá több pénzt,mert ezeket a botokat hosszú évekig fogod használni!legyen megbízható márka!de sokmindentől függ végülis a választás folyó víz v álló víz??iyenek!
-
tommka
csendes tag
válasz R3ĐßuŁŁ #2891 üzenetére
mondzsuk az igazsághoz hozzá tartozik h én iazából rablós vagyok,de azé szoktam fehérezni is,olyankor meg ezt a módszert használom!igazából a süllő a kedvencem minden tekintetben arra meg egy helyen szoktam horgászni és ott ismerem minden csínnyát bínnyát!most fogok befekteteni bojlis szerkóba,mert nagyon meg tetszett és nem igazán fogtam 3-4kilósnál nagyobb halat a több mint 10 év alatt!és szeretnék!!
-
tommka
csendes tag
végülis sztem majdnem mindegy!én ezeket inkább csak alapnak használom!szoktam belekeverni még áztatott kenyeret(vigyázat mert így kevesebb víz kell az anyaghoz),általában egy csomag vanília pudingot(pontyok is imádják),és vmilyen folyékony aromát!hideg időben édeset szokás,melegben meg inkább büdöset(ez bojlis szokás,de itt is nagyon jól alkalmazható)!!esetleg lehet még hozzá tenni,ilyen liftező anyagot is,meg persze a csonti az nagyon kell!
-
tommka
csendes tag
válasz R3ĐßuŁŁ #2884 üzenetére
a horgász boltokban található etetőanyagokon fel van tüntetve h keszegre jó én is e szerint szoktam általában!igazán még nem tapasztaltam ki h mi a tuti!egy biztos h főtt búzát szórok rá bőven!ezt akár otthon is elkészítheted,de lehet kapni is csak ez soxor már büdös!meg ha csontit keversz az anyagba az is pöpec!szóval ennyi,bizt h tud vki jobbat is ajánlani!
-
tommka
csendes tag
így van vmi jó kis amúros receptre!májusban megyünk merenyére.tehát meleg vizes lenne a tuti akkor már ölég melegek a vizek!nem? vagy az is jó ha tudsz vmi frankó aromát ajánlani!olvastam vhol h búzát kell csírázztatni és napokon keresztül leszedni a csíráját és leturmixolni v vmi ilyesmi...neked mi erről a vélaményezésed?
-
tommka
csendes tag
-
tommka
csendes tag
NA Hay horgászok!hál isten h itt is van ilyen topic oszt lehet okosodni!én egy kezdő bojlis leszek majd márciusban ruházok be két jó botra meg orsóra,ha vkinek van javallata akkor szívesen veszem az ajánlásokat!mindenem a horgászás,de inkább nyáron ugye most pihi van sajnos de május végére le van már foglalva a helyünk merenyére 1hétre!voltam haverjaimmal itt tavaly nyáron is!nagyon jó élmény volt!linkelek is egy képet haverom fogta 16 és feles,hajnal fél3kor jött!remélem hasonlókat fogunk majd idén is!jah és ha van vkinek tuti amúros bojli recepje akkor ide vele!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest