Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Na gyerekek, végre volt egy olyan hétvégém amikor csak peca, kiköltözés a vízpartra.:D
    Tegnap délután 2 körül akasztottam matchre, egy 6,8kg os pontykát, 16os zsinór 12es horog:DDD, kicsit több mint 1,5óra fárasztás után tudtam megszákolni, hihetetlen nagyot kűzdöttünk, először éreztem azt hogy harcifék nélkül nem lett volna meg, 3szor próbáltam meríteni, 3szor iramodott meg valami olyan erővel visszafele, hogy ha nincs jó reflexem, és nem nyomom át a kart, akkor tolhattam volna, hihetetlen fun volt, nem kicsit dolgozott jól az új bot.:C

A vízről, haverral találtunk egy új tavat Délegyházán, vadregényes, erdő közepén kévő tó, dimbes dombos környezet. A tulaj valami hihetetlen rendes, kérdeztük lehet e etetni, hát hogynelehetne asszongya, 10percen belül jött csónakkal, beszálhattam aztán kedvemre boríthattam be a szemest meg a pellettet. Le a kalappal így kell ezt csinálni, 2500ft volt a 24órás jegy, reggeltől másnap reggelig, olcsó, még úgy is hogy nem lehet pontyot elvinni, a kárászra azt mondta 200ft kilója, végülis ingyér odaadta, az 5 gyönyörű, 30cmen felüli kárászt. Igazából semmi extrát nem csinálnak, kedvesek az emberrel és jó érzés odamenni horgászni, szerintem idén még fogunk menni, mert tényleg nagyon jól éreztük magunkat. Az én nagyom mellé még jött több 4 kilós, meg havernek egy 5ös. A tulaj elmondta hogy csak 4 kilógrammon felüli halat raktak bele, ezt csak alátámasztani tudom, ősszel rakják tele 10kgon felüli pontykával, mert egy bojlis paradicsomot akarnak csinálni. Hát én csak remélni tudom hogy ettől a színvonal megmarad, és ugyanilyen kedvesek lesznek a jövőben is. Félek, a felkapottsággal változni fog pár dolog, de most még nagyon jó ebben az évben, használjátok ki.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés