- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
#16741888 #3553 üzenetére
attol meg nem kellene eladnod
orulj neki hogy van, es barmikor eloszedheted ha megis kell.
persze ha eg a haz es baromira meg vagy szorulva akkor eladhatod, de a velemenyem hogy csak azert mert iden kevesebbet pecazol attol meg felesleges lenne eladni. en se adom el a felszerelesem nem azert oltem bele szazezreket.. es iden kb 2 hetem lesz(nemsokara) hogy hasznalni tudjam oket. most ez van, de ha hazamegyek vegleg akkor majd meg szeretnem aprittani a halallomanyt. soot meg vennek is hozza egypar dolgot, pedig igy is egesz szuper a szerkom szerintem.
mas tema, az akvariumommal ugyanigy vagyok, bar ott mondjuk durvan sokat buknek. benne van mondjuk 150be, de talan 30ert ha szerencsem lenne elvinnek, ha egyeltalan kellene valakinek. most nyug mert az otthoniaknak kell gondozni a halakat, de eladni nem fogom, max leurittem egy darabig, es ha ujra itt az ideje akkor hasznalom tovabb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- VR topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Roborock S7 robotporszívó
- FÉLÁRON! Dr.coffee H2 Automata kávéfőző - ÚJ! Bontatlan!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged