Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
válasz fifi_addict #3721 üzenetére
nema, csak pikkelyeseket telepítettek, ez elvileg régi bútordarab volt...
egyébként az utóbbi pár napban mennek a ponytok veszettül, most van élmény legalább...
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz fifi_addict #3374 üzenetére
A Balcsin rengeteg most a dévér egyébként és giliszta most a tuti csali
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
Kicker
őstag
válasz fifi_addict #3374 üzenetére
pénteken, szombaton igen, meg múlt hét szombaton is egy stégen, nád mellett, beetettem, optimális körülmények de csak kicsik jöttek, na aztán tegnap vissza a megszokott helyre, beetet, bedob, kivár, sok ponty/strandi részen/...
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
dragonfx
veterán
válasz fifi_addict #3307 üzenetére
Igen nekem már fél kilós ponty is rántotta be a botomat.
Ezért szoktam rá erre a módszerre, mert mondjuk tavasszal még annyira nem jó érzés fürdeni, nyáron már annyira nem vészes, volt is rá 2-3x példa hogy térdig be kellett lépnem
Az a tipikus nyurga pozsár vadponty
Mély vízbe úgy kap mint az állat, jujj el is kéne menni legközelebba farmerre.
Amugy nincs nyeletősöm, örültségnek tartom sokkalhazsnosabb egy megbízható fékű orsó, kitekered -10be a hátsó gombot és ugyanaz mint nyeletős lenne, bevágáskor ráfogsz a dobra és tekersz kb másik kezeddel rajta 1 környit, egyszerűsítve vana helyzeted ha teszel egy piros kis pöttyöt hol állt és akkro addig tekered be. Első pár bevágás, így bénázás lesz, de ha megszokod akkor tök eccerű.
És aza hang mikor fenna karika a zsinór emelkedik ki a vízből, és pörög le a zsinór azzal a hanggal, pörög a dob
[Szerkesztve]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz fifi_addict #3155 üzenetére
Nem,mert szeretek horgászni. AMit felsoroltam abból a 3/4-e vissza lett engedve
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
Kukorica2
csendes tag
válasz fifi_addict #3136 üzenetére
Holnap kinézek reggeltől késő délutánig pontyozni remélem lesz mit mesélnem Csak elfelejtettem aromát venni így most csak főtt kukoricám lesz meg valamennyi tímár
-
Kukorica2
csendes tag
válasz fifi_addict #3134 üzenetére
Én általában miondent kifőzök ,de elég ha egy éjszakára beáztatod.A hatékonyságát valami folyékony aromával felturbózhatod
-
sanyixXx
senior tag
válasz fifi_addict #3131 üzenetére
sajna a +/- 2kg tévedés ez esetben nem esik bele a tűréshatárba
minimum 0,1kg pontossággal kéne nekem a mérésRumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
dragonfx
veterán
válasz fifi_addict #3071 üzenetére
thx, valahogy féltem tőle hogy ott lenne csak, netána carpológiában.
Aki rendel haldorádóról és pesti léci szóljón azt megdumáljuk.
Remélem ilyen marad az idő és hétvégén mehetünk pecázni, igaz azt hallottam hideg front jön."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Peat;)
veterán
válasz fifi_addict #3059 üzenetére
Ilyen van az ósönben is nem rossz, de a csomót nem tűri jól, ettől függetlenül ezzel fogtam meg idei első pontyocskát, pont a 0.17-essel (én előkének használom feederre)
-
dragonfx
veterán
válasz fifi_addict #3059 üzenetére
de olcsóbb sokkal.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
törölt tag
válasz fifi_addict #3034 üzenetére
Hát akkor ha kezdő tegye fel a legkeményebb spiccet, nem írom alá azt amit mondasz mert a tescos bot még így is előbb eltörhet, ez egyszerűen hülyeség.
Szerintem neked igazán még életedbe nem volt a kezedben normális bot és ezért beszélsz így, könyörgöm menj el legalább a horgászboltba és nézd meg.
Amúgy nem írom alá azt sem hogy 20ezer fölött nem érdemes botot venni, persze, fenekezőnél, telescoposnál igazán nem számít, meg a Shimano beastmaster is tud 20alatt egy tényleg elsőrangú minőséget. De mi a helyzet a match kategóriában?
Szerintem ott a király botok 30-40között vannak, ismétlem önnmagam, menjetek el a horgászboltba, fogjatok meg egy Korumot, meg egy Aliviot. Szerintem senki nem mondana ilyet hogy hülyeség 20fölötti pénzt áldozni egy botra. De foghattok akár Waltert is, meg nem tudom, low szegmenst annyira nem ismerem. -
Peat;)
veterán
válasz fifi_addict #3023 üzenetére
Goldstar: a márka amitől kiver az izzadság : horgai törnek(értsd 20 centis keszegben bennemaradt a horog, vagy útközben ment le a hal, mint utóbb kideült a fele horoggal), ólmot is vettem ebből a márkából én lökött, az eredmény hogy a sörétólom 2/3-nál vannak kb a bevágások, aki matchhorgászik annak nem kell mondani ez mekkora baki egy gyártótól. Szóval: goldstar NE legyen az ajánlott kategória. Egy márkásabb teleszkópos bot az olcsóbbik fajtából már 6-7k között is kapható könyörgöm és az 1-2 évig is teszi (ha nem tovább) a dolgát nem 4 hétig. De azt megnézném hogyan lehet uszózni egy hagyományos 30-80g-os bottal, mert azt is akar a srác bevágásnál max egy halszájat fogna hal nélkül, vagy a halat hold körüli pályára állítaná
A feedert meg nem is kommentálom, ha 15-20 grammos kosárral kezdi akkor egy M/H bot akkor törik el egy kezdő kezében mint minden más általános bot. A siker meg ezzel a bottal garantált Balatonon és uszózni is tökéletes. (nem snecire gondolok, kárász/pontyozó uszókra, azokat nyugodtan rá lehet tenni és a feeder zsinór is passzol hozzá, a bot lágysága meg lehetővé teszi hogy a hal megakadjon és még élvezetes is kiszedni vele egy kárszt is akár)
Márkás botjaid nem voltak még? Vannak márkák amik kifejezetten elnyűhetetlenek, én sima fenekezésre is a picit márkásabb darabot ajánlom. Szerintem a drága márkák és a goldstar között van az aranyút valahol, de mind2 véglet hülyeség -
Thrawn
félisten
válasz fifi_addict #3030 üzenetére
Azért ennyire nem kell 'megijedni' egy feeder bottól, én nyugodtan ajánlanám kezdőnek is
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
törölt tag
válasz fifi_addict #3028 üzenetére
Ha félsz tőle akkor biztos az, elárulom neked, szerintem a leggyengébb spicc is 3szor többet bír mint egy tescos bot, arról nem beszélve hogy nagyon sokáig maximálisan kiszolgál egy 10egynéhányezres bot a tescoshoz képest. Komfortról meg ilyenkről nem beszélek. Attól hogy te félve dobtál vele még ne ajánlj tescos botot másnak, ne akarj már szántszándékkal rosszat neki. Ha neken bejött örülj neki, de azért másnak ekkora hülyeséget ne mondjál
Ez kb olyan mintha van egy márkás bringára pénze és te ajánlasz neki egy tescosat mert neked is bírt 1 hónapot, pff. -
törölt tag
válasz fifi_addict #3023 üzenetére
Volt mér életedbe a kezedbe egy modern match vagy feederbot? puszta kiváncsiság vezérel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elemlámpa, zseblámpa
- Assassin's Creed: Valhalla
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Autós topik
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia