Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Köszi az infót, sajnos túl messze kb. 150 km-re van, ezért tárgytalan ....
-
sz.j
nagyúr
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Mindezt hol?
-
sz.j
nagyúr
Amikor két egymást követő évben bérletem volt a Préri tóra, ahová általában hetente 3× mentem pecázni és napi 10-30 db halat, zömében pontyot fogtam, volt olyan hogy évente kétszer kellett damilt cserélnem, mert a sok fárasztástól, kirohanástól a damil "bepöndörödött" /összeugrott. Na akkor megfogadtam, hogy többé soha nem fogok műanyag gyors-csatlakozót használni csak forgósat. A cserét követően nagymértékben csökkent, ill. meg is szűnt a problémám.
-
sz.j
nagyúr
válasz
jézusom
üzenetére
Én évek óta a Nevis Feeder gyors-kapcsát használom teljes megelégedéssel, még a 15+ halaknál sem hagyott cserben.
A füles része belemegy a kosárba az akasztós részére biztonság kedvéért szilikoncsődarabkát húzok, így nem tud lejönni róla a horogelőke. -
sz.j
nagyúr
válasz
Varga Gabor
üzenetére
Amit eredetileg linkeltem ott a 390 cm-s 80gr-os 19990.- és az oldal szerint van nekik raktáron.
-
sz.j
nagyúr
válasz
Varga Gabor
üzenetére
Ha kapsz valahol, akkor a Benzar Method Lake Feeder 390- es botot ajánlom, ha nem kapnál akkor esetleg a Nevis Vanity Carp Feeder 390-es bot vagy valamilyen hasonló jöhet szóba.
-
sz.j
nagyúr
Bait Bait Törzsvásárlói napok 2026.02.16-21
Az a baj, hogy tőlünk messze van ... , persze így legalább több pénzem marad a nem túl sok nyugdíjamból ...

-
sz.j
nagyúr
válasz
Spoon16
üzenetére
Köszi a linket, de azt hiszem továbbra is maradok a régóta bevált módszerhez, egyrészt azért mert kis helyet foglal el, másrészt a tóparton nem szeretek horogkötéssel bíbelődni, ráadásul már nem is a "legjobb a szemem."
Amit én alkalmazok az hogy a horgok otthon maradnak a saját tasakjukba, viszont amit otthon előre megkötöttem azokat a már kiürült horogtasakokba teszem és úgy viszem magammal.
Így, ha szükséges, akkor pillanatok alatt tudok előkén horgot cserélni.
Lehet, hogy számotokra ez furcsa, de nekem évtizedeken keresztül szuperül bevált.
Íme:
-
sz.j
nagyúr
Használ itt valaki GPS-es etetőhajót?
Ha igen, akkor arra kérném hogy ossza meg a tapasztalatait. -
sz.j
nagyúr
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Én a Delphin FX1-re "esküszöm", bár ez nem rádiós.
-
sz.j
nagyúr
válasz
galervin93
üzenetére
Nekem is van egy pár felesleges cuccom (az oldal közepe és vége között láthatók), mert már nem tudom hol tárolni.
-
sz.j
nagyúr
Én közel 40 éve ezt használom:
-
sz.j
nagyúr
Boldog, békés karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánok mindenkinek!
-
sz.j
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
-
sz.j
nagyúr
válasz
Steady74
üzenetére
A Dunakeszi kavicsbányatóról van szó?
Ha igen, akkor nem árt tudni az ünnepi nyitva tartást.
Itt írnak róla -
sz.j
nagyúr
"... Az összes olcsó nyeletőfékes orsónak van egy tipushibája..."
Lehet, hogy úgy van ahogy írod, de én hónapok óta nyúzok (feeder, bojli) két kb.11k-s KY-6000 orsót és eddig hibátlanul működnek. Ha meg egy-két év múlva tönkremennének akkor se buknák sokat ..., megérte a megvételük.Eközben a Shimano 6010 és 8010 nyeletőfékes orsóim a dobozukban pihennek ..

-
sz.j
nagyúr
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Szia!
Ha még nem vettél orsót talán érdemes egy pillantást vetned a WPE KY-5000/6000 orsókra.
Szerintem meglepően jók és ráadásul nagyon olcsók.
Én félre is tettem (eladók) a Shimano 6010/8010, illetve a Carp Academy Wayback 5500 orsóimat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest