Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz ctrlaltdel13 #51997 üzenetére
Értem. Köszönöm szépen.
Kezdő vagyok még sajnos és eddig videókból informálódtam. A horog előkét is fonottal érdemes? Az nem tekeredik vissza a lágysága miatt az ólomra? -
Palesztin994
aktív tag
válasz ctrlaltdel13 #52045 üzenetére
Köszi a választ!
Elvileg jobb a csalifelkínálási módja, ha 2cm lágy a többi bevonatos. Meg persze dobáskor is jól jön a merev rész.[ Szerkesztve ]
-
Steady74
Topikgazda
válasz ctrlaltdel13 #52109 üzenetére
Szép!!!
Zoli bácsi; miért ne maradhatna? Szépn fotók egy szép helyről. Régebben az óriásdévérekről volt híres.
-
vendingo
veterán
válasz ctrlaltdel13 #52183 üzenetére
2-3 kilósak.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Spoon16
tag
válasz ctrlaltdel13 #52188 üzenetére
Ez jogos, én mondjuk szerencsére ritkán megyek olyan helyre, ahol ilyen szabályok vannak.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz ctrlaltdel13 #52188 üzenetére
Én nagyon kicsinek érzem magam a horgászathoz, de a magam tudatlanságában az a véleményem, hogy aki ilyen szabályokat kitalál, annak túl sok a szabadideje.
-
jjohn
aktív tag
válasz ctrlaltdel13 #52290 üzenetére
CARPediem Lake horgásztó Pér. A fenékről nincs infóm.
-
dik
őstag
válasz ctrlaltdel13 #52307 üzenetére
Biztosan egyről beszélünk! Köszönöm az infót. Remélem összejön a derbi...
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
@mriya@
őstag
válasz ctrlaltdel13 #52321 üzenetére
Nekem is 65-ös van, soha semmi baja nem volt még.
És az már a nagyobbik testű orsó.
A dobokkal variálnak, általában két méret van egy testhez.
Ha jól tudom: 30-40, 50-60, 65-70, 80-90.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
vendingo
veterán
válasz ctrlaltdel13 #52327 üzenetére
Régi vagy új? Az újak szarok, amik most kaphatóak. Nekem is becsuklott egy böszmenagynál.
-
vendingo
veterán
válasz ctrlaltdel13 #52329 üzenetére
Akkor azzal nem is lesz gond...
-
hermanyi
addikt
válasz ctrlaltdel13 #52341 üzenetére
Nagy Dunán fogtam csónakból . Kölcsön cuccal vagyis aki vitt az övével . Kifejezetten harcsázni mentünk radar meg tudjatököm mi . Lehet én vagyok a gyenge de amikor ugye ment a hal és fenékről kellett felhúzni na én ott az orsót nem tudtam máskor tekerni csak amikor engedtem előre a botot . Nagy élmény de maradok a keszegnél ,nekem a pörgős peca ad elegendő élvezetet (ezért szeretek keszegezni) és nem az ,hogy hetente van 2 rendes kapásom . Szóval a témára visszatérve kell az erős cucc de az ,hogy a hajtókar befittyen az azért gáz .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
horcsog
tag
válasz ctrlaltdel13 #52327 üzenetére
Okuma longbow-nál ha jól emlékszem 65-ös mérettől más a belső szerkezet. 60-as és alatta gyengébb más áttétellel . Nekem van két 60-asom . Annak idején nem figyeltem erre, hogy minimum 65-öst érdemes venni. Hát mit mondjak nehéz fenekezéshez , bojlizáshoz , távoli pecákhoz nem ajánlanám , erőlködik az orsó egy 80 grammos ólom 100 méterről kitekerésnél is.
Ez a hajtókar becsukódási probléma , jártam úgy velük többször simán távolról kitekerésnél becsukódott a kar ahogy pörgettem kifelé. Nem fárasztásnál csak a cucc kitekerésénél.
65-ös vagy annál nagyobb az állítólag teljesen más ilyenem nem volt arról nem tudok véleményt mondani.
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz ctrlaltdel13 #52371 üzenetére
Én is csak ezt használom, még nem hagyott cserben.
-
cool13
őstag
válasz ctrlaltdel13 #52511 üzenetére
Nitecore HC50 Tényleg jó.
-
jjohn
aktív tag
válasz ctrlaltdel13 #52513 üzenetére
Elhagyós szereléket,vagy csúszósat enged a tó gazda. Ezért lead core ólom kapcsosat használtunk 50 cm. A horogelőke FONOTT ELŐKE SOFT COATED BROWN PONTYOZÁSHOZ, 25 LBS CARP SPIRIT horog Fox curve shank 5-ös az előke hossza 20 cm. Én később átáltam 30 cm előkére a horog gamakatsu 8-as szakál nélküli. Nálam ez lett a nyerő. A társak használtak horog befordítót is.
-
Palesztin994
aktív tag
válasz ctrlaltdel13 #52567 üzenetére
Rendben, köszi. Akkor szerintem ez a 2, max 2,5 centi jó lesz,mert ez nem nagy horog.
-
@mriya@
őstag
válasz ctrlaltdel13 #52570 üzenetére
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
csƵ
addikt
Fonottat nem jó, mert kilapítja.
-
@mriya@
őstag
válasz ctrlaltdel13 #52572 üzenetére
Nekem a subler nem jött be.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
TigerDzsó
tag
Köszi, 6€-t megér nekem egy próba.
(#52577) Zoli bácsi
Tudom, hogy nem méretpontos, de több helyen is olvastam, hogy másfélszer akkora is lehet, mint ami rá van írva. Mármint ez a konkrét márka.Próbálok egy olyan márkát keresni, ami nagyjából méretpontos és nagyjából tudja a ráírt szakítót is. Eddig WFT és SpiderWire zsinórokat rendeltem, de 20-30€ között vettem 300m-t, amit kicsit sokallok. Kínából 300m 3-7€ közt van.
Ár/érték arányban szerény véleményem szerint jobban megérheti onnan rendelni, de majd kiderül, ha élesben is kipróbálom őket. -
galervin93
őstag
válasz ctrlaltdel13 #52606 üzenetére
Inkább séta a túloldalra.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
stevewonder
aktív tag
válasz ctrlaltdel13 #52622 üzenetére
Jóvvanna, csak mondtam valamit A nehéz terepre próbáltam asszociálni....
-
jjohn
aktív tag
válasz ctrlaltdel13 #52950 üzenetére
Persze nem arra gondoltam, hogy meg sem moccan a csali. Meg a nevében is benne van és ez azt jelenti nehéz tehát lent marad a fenéken. Bocs , ha félre érthetően fogalmaztam.
-
zeus_2k14
senior tag
válasz ctrlaltdel13 #52960 üzenetére
Koszi. Esetleg tudsz valakit aki csinál vagy neked aki csinálta?
-
horcsog
tag
válasz ctrlaltdel13 #53087 üzenetére
Tudsz azért hideg víznél is variálni az olajjal. Tőkehal olaj pl hideg vízre. Csukamájolaj leánykori nevén. Csak olyat kell szerezni ami nem finomított , legalábbis vsz az jobb horgászatra. Annak van igazán vad illata Próbáld egyszer ki ponytozásnál hideg víznél pisztrángtáp ledarálva és pici víz a többi folyadék hozzá tőkehalolaj . Ha jég van a tó egy részén annyira hideg a víz akkor is jó kaja úgy vettem észre. Ha süllőt fogsz vele ne lepődj meg az is szereti.
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz ctrlaltdel13 #53426 üzenetére
Csak ez nem korrekt, lehet valamit promózni és reklámozni, de ha több napot vágnak össze és pár órás pecának mondják, az egyszerűen csalás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs