Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
PpenoO
üzenetére
Szerintem érdemes feszegetni a határokat a puhább bot felé. Általában bejön és annál élményesebb a peca. Szerintem!
Na ezért nem vettem még erősebb botot! Most gondoltam rá hogy egy kicsit feljebb mennék, de már annyira elbizonytalanodtam, hogy lehet hagyom a 'csába.
Ezekkel a 6-8kg-os halakkal is csak akkor volt kicsit figyelősebb a műsor, amikor stégről nyomattuk, amit amúgy nem nagyon szeretek, és kerülök. Partról nem éreztem nehéznek.hermanyi:
Betámasztok én, csak azt hittem eggyel erősebb még elférne.
Megerősítettél abban, hogy talán inkább maradjak a finomabb vonalon, és oldjam meg odafigyeléssel és fárasztással a találkozást a hallal.
Ez a térdnél betámasztás, szép kis előadás lehetett!
-
hermanyi
addikt
-
PpenoO
őstag
válasz
hermanyi
üzenetére
+1, a Trinityt azért kaptam ajcsiba, hogy majd pár kilós pontyokat kapkodjak ki vele lehetetlen horgásztavakon mint a balog tanya (visíts vegánpuli). Kb 10 percre rá, miután fejbe kaptam az ordasi szörnyet, Manyi nénje szólt, hogy legyek már keményebb, bírni fogja a bot (kis prosti, arra számított, hogy eltörik a botom
). Követtem a jedi master utasításait és kijött a 17kg vízimalac. Tuti van, akinél akciónál pattant el a bot, de hazai körülmények és értelmes határokon belül kb minden bot meglepően jól bírja az akciót. Minél finomabban adagolod a botvásárlást, annál több botot fogsz venni. Szerintem érdemes feszegetni a határokat a puhább bot felé. Általában bejön és annál élményesebb a peca. Szerintem! -
hermanyi
addikt
válasz
Redneck
üzenetére
Van abban tartalék ,csak nem mersz rendesen betámasztani a halnak . Ha megvan a szerelésed összhangja nem tudod a botot eltörni fárasztás közben csak ha ordas baromságot csinálsz. Annó a 330 as Drennan Acoyte botot Steadyé volt (Ő is ott ült mellettem) Úgy teszteltem ,hogy nyél térdnél betámaszt bal kézzel a dob megfog és amit bír húzom. Jó én a Papiban bíztam, hogy összhangban van a szerkó
A bot majdnem orsótartotol görbült . Legrosszabb esetben vesztek egy horgot (piercingelek egy halat) és dobtam volna egy kurvanagy hátast a ládáról
Steady meg jól kiröhög . 
-
Redneck
nagyúr
válasz
galervin93
üzenetére
A 30-90-es bot egy Döme Carp Fighter, egy szintén ugyanilyen orsóval. Kellemes darab, szeretem, de gondoltam lehet jobb lenne egy kicsit erősebb mellé, mert 6-8 kilóig eddig jó volt, de éreztem, hogy jól jöhet még egy kis tartás.
A zsinórokat, horgokat, átadást, és a fárasztást, szépen összegezted, pont ezt csinálom.
Ezután sem akarok halszájakat szétcsapni, és/vagy gyorsan kitekerni a halat, csak egy kicsit több tartalékot és erőt, ha többet mutatna a mérleg.Meg fogok próbálni pár pálcát a horgászboltokban, és csak akkor veszek ha találok megfelelőt. Mindegyik botot így vettem, nem csak specifikációk alapján. Azért kérdeztem itt, hogy legyen valami listám, mi az amit érdemes elkérnem.
Köszi mindenkinek a segítséget! Ha lesz befutó, majd írok róla, addig meg próbálgatom az orsót a 30-80-as Arno boton.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS notebook topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Xiaomi 5 Max szinte új, 28 hó garancia + 210W gyorstöltő, 100% akksi
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

). Követtem a jedi master utasításait és kijött a 17kg vízimalac. Tuti van, akinél akciónál pattant el a bot, de hazai körülmények és értelmes határokon belül kb minden bot meglepően jól bírja az akciót. Minél finomabban adagolod a botvásárlást, annál több botot fogsz venni. Szerintem érdemes feszegetni a határokat a puhább bot felé. Általában bejön és annál élményesebb a peca. Szerintem!