Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
horcsog
tag
válasz galervin93 #91345 üzenetére
Csak az erőset vidd és a még erősebbet akkor nem tudsz dobni gyerekjátékkal. Éjszaka wobblerezésnél ez mindig benne van, Dunán még jobban benne van.
20 -as fonott bőven jó süllőzni is, az még nem egy olyan durva zsinór. Azzal már van esélyed jobb harcsára is. Azzal is sok süllőt foghatsz az egészen könnyű csalikat nem tudod vele dobni ez nem nagy gond vsz.
Fékerő 2 kilós süllő bothossznyi zsinóron rávág a fék nem szólal meg vagy max nyekken 1-2-öt. Ezen csak szorítasz ha nagyon fogy a zsinór. Lazítani nem kell rajta .
20-as körüli fonott mellé én koptatót nem rakok , de én csak power prot használok az elég kopásálló zsinór. Pontosabban annál kopásállóbbat még nem láttam. Az mellé se ártana ilyen kis méretben koptató de én nem használok majd egyszer pórul járok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- TCL LCD és LED TV-k
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yettel topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Path of Exile 2
- EAFC 25
- Hogwarts Legacy teszt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Noblechairs HERO Black/Platinum White gamer szék
- Állítható magasságú, motoros asztalláb - Gyerekzár + ütközésvédelem - 2 év magyar garancia! POSTA!
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Eladó Moulinex compact chef elektromos grill sütő
- Kültèri profi kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest