- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
galervin93 #91345 üzenetére
Csak az erőset vidd és a még erősebbet akkor nem tudsz dobni gyerekjátékkal.
Éjszaka wobblerezésnél ez mindig benne van, Dunán még jobban benne van.
20 -as fonott bőven jó süllőzni is, az még nem egy olyan durva zsinór. Azzal már van esélyed jobb harcsára is. Azzal is sok süllőt foghatsz az egészen könnyű csalikat nem tudod vele dobni ez nem nagy gond vsz.
Fékerő 2 kilós süllő bothossznyi zsinóron rávág a fék nem szólal meg vagy max nyekken 1-2-öt. Ezen csak szorítasz ha nagyon fogy a zsinór.
Lazítani nem kell rajta .
20-as körüli fonott mellé én koptatót nem rakok , de én csak power prot használok az elég kopásálló zsinór. Pontosabban annál kopásállóbbat még nem láttam. Az mellé se ártana ilyen kis méretben koptató de én nem használok majd egyszer pórul járok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honda topik
- Tesla topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged