Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz lumpy92 #90962 üzenetére
Ez egy "bevált" zsinór amit használok (nevis secure), évek óta ezt használom, soha egyszer nem szakadt még el. Azért gondolom, hogy vagy valami kagylópadon vagy kövön vagy esetleg egy másik busa úszóján akadhatott meg. Csak azért bosszant, mert egy szerelék kb 5 rongy
Ólomnál inkább kopik a zsinóron mint fordítva
Én már jó ideje úgy busázom, hogy több anyagot próbálok egyszerre. Ez manapság úgy néz ki, hogy egyik boton csak a saját készítésű tabletta, másikon általában etetőanyag. Úszózásnál nem szoktam ráetetni, odatalálnak a dögök anélkül is. Ha etetek akkor maximum a peca kezdetén, hogy gyorsabban odajöjjenek. Tegnap pl. kb 3 gombócot dobtam rá reggel és annyi. Igazából szerintem úszós vízközti pecánál nincs értelme az etetésnek, mert úgyis lemegy az aljára. Oda meg nem akarod lehúzni a halat
Ha mindig van benn bot akkor nem mennek el. Egyedül azért trükkös picit a dolog, mert tegnap is vagy 3x volt dupla kapás (amikor megérkezzik a raj) és ha mindkét bot kinn van akkor továbbállnak. Ezért jobb legalább ketten 4 bottal nyomni, mert akkor nem mennek el és lehet fogni folyamatosan.
Tegnap 1,5 méter körül találtam meg őket, de 30 centi - 3 méter között bárhol lehetnek, próbálkozni kell. Makacs egy jószág a busa, ha egy méterrel fölé lógatsz az úristennek nem megy fel érte.
[ Szerkesztve ]
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Tefal turmixgép
- Canyon Stoic 2 XL
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest