- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
Szombaton voltam lent a Dunán napközben hazafele jövet, szokásos pesti szakasz.
Egyik híd alatt kezdtem el dobálni és pattogtatni a gumit a köveken süllőre/ kősüllőre, ahogy vitte lefele a sodrás, első dobásra és 4. vagy 5. koppra felvette valami, elkezdte húzni a féket, tök jókat rúgott közben, egyértelműen hal volt és örültem neki, de nem igazán tudtam irányítani, aztán elindult a partfele, és megállt. Először azt gondoltam leakadt.
Ellazítottam a zsinórt egy kicsit és abban a pillanatban újra elindult, húzta a féket ment jobbra balra és rúgott közben aztán újra leült. Volt hogy csak nagyon lassan kígyózott az alján és úszott valamerre, húzta a féket, de végül mindig megállt.
Ha erőből feszítettem semmi nem történt, lazításra legtöbbször elindult, csak utána mindig leült. Később rácsavarhatta magát valamire, és már semmire sem reagált, nem indult meg többet, de valami kontakt mintha még lett volna.
Több mint félórát adtam ennek az egésznek aztán beszakítottam a fenébe. Süllőre/ kövesre optimalizált szereléssel szerintem esélyem sem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest