Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
horcsog
tag
Shimanot venném ezek közül. Csak nem tudom az a 10-30 grammos dobósúly milyen ennél a botnál. Mert nagy különbségek vannak azonos dobósúlyban is. Vagyis 14-4x az már kicsit értelmezhetőbb kategória vsz egy folyóra. Az orsó súlya miatt ha az 500 gramm környéke akkor mindenképp 3 méteres vagy 2,7-est vennék mert egy könnyű és rövid bothoz nem fog passzolni. Ha be tudsz menni a boltba vidd be az orsót és próbáld rá mennyire egyensúlyozza ki.
Nekem a harcsapergetőimen van unicat x drag 6000 az közel lehet a 600 grammhoz , elég masszív szerkezet. 3 méteres 50-100 régi iskolás pergetőbotomhoz amiben volt még anyag is a gyűrűben is a bot falában is stb azt szépen kiegyensúlyozza, de a 50-200 grammos vadölő pergetőbotomhoz már egy hajszállal talán karcsú is a súlya, még elmegy. Könnyebb botomon 40-es shimano stradic van de régi nem tudom olyan 30 deka környékén lehet az passzol a bothoz.
Ha nem lesz jó az orsód pergetni hosszabb távra max rárakod egy fenekező botra később .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noblechairs HERO Black/Platinum White gamer szék
- Állítható magasságú, motoros asztalláb - Gyerekzár + ütközésvédelem - 2 év magyar garancia! POSTA!
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Eladó Moulinex compact chef elektromos grill sütő
- Kültèri profi kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest