Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Interceptor
addikt
válasz
FireFox1996 #41898 üzenetére
Inkább valami nagyobb posztkomcsi fekete Volgára számítsál
-
FireFox1996
őstag
válasz
Interceptor #41897 üzenetére
Audi Q7?
-
Interceptor
addikt
válasz
FireFox1996 #41888 üzenetére
Értem, ne lepődj meg ha este esetleg érted jönne a fekete autó
-
Steady74
Topikgazda
válasz
galervin93 #41895 üzenetére
Melyik helyeken voltál? Milyen mélyen horgásztál?
-
galervin93
addikt
Pénteken voltam Dunakeszin (bányató), lőtt csontival, 12 méterről match-csel szénné fogtam magam pontyokkal, keszegekkel, meg bentről, feederrel is jött néhány. Másnap (tegnap) versenyen közel ugyanerre a helyre húztam, taktika ugyanaz - másfél kiló vegyes keszeg össz-vissz... Fene se érti... 54 versenyző közül 48-an fogtak halat, abból egy 15 hely szélességű szakaszon volt minden (több tíz kilós fogások), a két szélén semmi... Most pár nap pihi, elég volt a sok pecából.
-
vendingo
veterán
Délelőtt voltam pontyozni, fogtam 4 keszeget. Szerintem a dakoták megint lehúzták a csatornát hálóval.
-
Ma reggel 6-tól 12-ig nem fogtam semmit.
Idén eddig 4/0.
Szép! -
tween
őstag
válasz
sityupityu #41889 üzenetére
Csoda! Pityu horgászik
-
Na, végre el tudok szabadulni, délután irány a nagy Duna.
-
FireFox1996
őstag
válasz
Interceptor #41887 üzenetére
Leszúró bottartóból lehet szuronyt csinálni, botra vagy egyenes faàgba kötni, a bot másik végén meg pluszba egy erős kötél, és megvan az eszköz
-
Steady74
Topikgazda
válasz
FireFox1996 #41883 üzenetére
Mert az már nem él, küldöm a mostani címem pm-ben
-
FireFox1996
őstag
válasz
Steady74 #41880 üzenetére
Elején nem nagyon akarta megmutatni magát, egyszer láttam a farkát, azt hittem szép nagy harcsa, már Úgy készültem, hogy ha szükséges merítővel bemegyek a vízbe és kihozom, mert ugye nagyon vékony a előke, de szerencsére nem kellett bemennem, milyen hideg lehetett vízbe menni éjfél 0h25kor
A képeket neked is átküldtem a chello címedre, de visszadobta.
-
csƵ
addikt
Továbbra is egy pontynál járok idén, pedig hetedjére voltam pecázni. Nem értem, mi van...
-
Milan86
tag
Ha valakit érdekelne esetleg
Eladó vagy csere Daiwa Lexa W 4012
Agua Garant Uni 2mm pellett csere -
tween
őstag
válasz
FireFox1996 #41872 üzenetére
Hentesek
-
hermanyi
addikt
válasz
FireFox1996 #41872 üzenetére
Igen . Fél 8 ra kész voltam mindennel .
-
Zoli bácsi
őstag
Nem tudom más sporttársnak is ez-e a tapasztalata, de nálam az úszós módszer sokkal hatékonyabb mint a fenekező horgászat. Tegnapi nap ismét ezt bizonyította. Kicsit lemosta a pihéket az eső, ezért tegnap matchbotoztam, és a másik bottal fenekeztem. Úszóra 10-20 percenként jött egy kisebb-nagyobb ponty, aztán akasztottam valamit, ami mint az őrült megindult a nyílt víz fele, de hamar kiakadt a 10-es (régi méret szerint) horog. Ezután kivettem a matchbotot, mert kezdtek szállni a pihék, és az úszós etetésre bedobtam a fenekező készséget, 6-os horog, fűzött kukorica 2 szem, + 1 midi technopufi..... 0,30-as zsinór, 0,12 fonott előke na mondom most jöhetnek a nagyobbak! Kapás sem volt ott, ahol eddig szedtem a halat.
Most megiszom a kávémat, befejezem a szövegelést, és irány a tó! Method etetőt kevertem, olyan a kis kacsóm mint egy hupikék törpikéjé ettől a kék fúziós kajától.
Viszek mindent, Match, feeder, bojlis bot....Aztán meglátom mekkora a szél, mennyi a pihe, a method feeder az biztos.
Akkor görbüljön, aki kimegy ebben a kora nyári időben! -
jansky1
senior tag
Szaktársak, megy már az aqua pellet, vagy még melegednie kell a vizeknek?
-
tepenzed
őstag
válasz
Interceptor #41864 üzenetére
igen, a pesti területivel mehetsz.
-
tepenzed
őstag
Mesélte nekem ma valaki pergetés közben, hogy a visegrádi öbölben marha sok csukát lehet fogni mostanában partról. Jár valaki oda, nem tudtok konkrét helyeket, ahol érdemes lenne dobálni?
-
vendingo
veterán
Walterból rendelnék olcsó pontymatracot, meg csúzlit max 20-30 méteres távra. Valami tipp?
Ingyenes szállítás van a hétvégén. -
FireFox1996
őstag
Elnézést! Május 19-ét akartam írni, szombat.
-
mykos
aktív tag
Végre kijutottam én is a partra. Reggel volt 4 szép kapás, egyik sem lett meg, aztán csend. Eddig biztos voltam benne, ha van hal és tetszik neki a kaja, akkor enni is fog. Megnéztem gyorsan milyen a meder és milyen magasságban vannak a halak, erre nem igazán voltam felkészülve...
Délután 4-ig semmi, 4-től 5-ig 3 töves, 12.65kg, 5.67kg, 4,6kg -
Steady74
Topikgazda
válasz
FireFox1996 #41857 üzenetére
Bográcsolásnál arra kell figyelni, hogy az út túloldalán kell a tüzet gyújtani, kvázi a kisdomb tövében. Mondjuk lehet mi is megyünk, csak most már eléggé foglaltak a hétvégék.
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
FireFox1996 #41853 üzenetére
Én csak Júniusban tudok jönni
-
gban
veterán
válasz
Lehet hogy nyáron hidegebb lesz mint áprilisban, holnap is 30 fok lesz.
-
Grillo
őstag
válasz
Engem érdekel.
-
FireFox1996
őstag
Fiúk! Hermanyival beszéltem, mennénk Tereskére, visszük a kis családunkat, még a nyár előtt kéne, mert még nem lesz túl meleg. Ki jönne még? Én pl. Májusra gondoltam, vmelyik hétvégén.
-
gban
veterán
Van akiknek nem csak a halállomány tetszik tween taván.
-
Interceptor
addikt
Kint voltam megint az öbölnek azon a részén, ahol múltkor több 1 kg körüli balint is fogtam, és megint legalább 15 csobbanós elvétett rávágás a felszíni csalira, de nem baj mert iszonyat jó élmény
Volt, hogy háromszor is neki ment egymás után. Most csak 2 balin lett meg 50 meg 70 deka körüliek és egy harmadik lemaradt útközben még az elején. Egyik úgy lett meg, hogy másodjára is rávágott a wobblerre az első sikertelen próbálkozás után, legutóbb is volt egy ilyen fogásom
Megint délelőtt 11-től indultak meg és délnél ez sem tartott tovább, sőt igazából még addig sem. Annyival nehezebb volt a helyzet a múltkoritól, hogy többet fújt a szél, nagyon sok volt az üresjárat(semmi mozgás) az 1 óra alatt, néha megindultak mint a b@rom ilyen fél percekre és akkor gyorsan kellett dobálni, minden dobásra fröccsenős rávágás 100% eséllyel vagy éppen akasztás ha jól kapta el. Nagyon bejön ott a felszíni csali. Mondjuk most a másik oldalon voltam, de olyan mintha egymás tükörképe lenne a halak rablási zónájának szempontjából, mert ugyanolyan távolságra a pillértől egy nagyobb körön belül szoktak mozogni és csapatban hajtják a küszöket. Kezdem megérteni adott szakaszokat az öbölben, rájöttem, hogy azon a részen csak akkor van értelme dobálni mikor megindulnak, addig csak várok és figyelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Jövedelem
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Külpolitika
- E-roller topik
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest