Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
válasz
tepenzed #38343 üzenetére
Március közepétől kezd el felmelegedni a víz. Április közepe vége fele jött a szösz(ha jól emlékszem), az elrontott mindent egy időre. Addig viszont egész jó volt, aztán jött a rohadt meleg
Nyáron a hűvösebb napok voltak jók, csak nem volt túl sok belőlük. Késő nyár kora ősz volt még tűrhető.
(#38344) sityupityu: Annyira jó mikor elkezd éledezni a természet
-
-
tepenzed
őstag
válasz
Interceptor #38342 üzenetére
azt a márciust nem várom, ami tavaly volt
gyere április
Ki kéne menni spanyolba, jó kis 19 fok, lehet nyomni vígan
-
-
tween
őstag
Csere megvolt
Futár kérdezi, "Na, talán nem felelt meg a termék?" Mi köze hozzá?
Vagy én vagyok ma házsártos? -
-
zsola32
őstag
köszönöm az orsó tippeket
rendeltem kettőt is az aliról, még úton vannak.
az egyik egy 4000-es, a másik 2000-es, de ahogy nézem a 3000-es dobot is rá lehet tenni. (ezt megkérdezem a szakitól)
valamelyik bizti jó lesz a match botra -
-
hermanyi
addikt
válasz
sityupityu #38326 üzenetére
Csak az van hozzá 2 db
Ingyé volt ne kötekedjünk kérem
-
-
válasz
gerigorrd #38323 üzenetére
Tinédzserként réti csíkokat tudtunk fogni egy-két helyen. Amíg nem fogtam nem is gondoltam volna, hogy mekkorára megnőnek. Csak megfogtuk, de sosem bántottuk őket.
Vágócsíkot csak pár évvel ezelőtt tudtam először a kezemben tartani. Egy magamhoz hasonló természet és halbolond ismerősömmel kutattuk fel őket egy kicsi patakokban. -
gerigorrd
kezdő
válasz
sityupityu #38312 üzenetére
Igen, ez nekem is feltűnt. Gyerekként sok csíkot fogtam kézzel, hálóval. Nagy szívfájdalmam, hogy manapság alig látni.
-
gerigorrd
kezdő
válasz
DonThomasino #38308 üzenetére
Persze, hogy belefér. Okuma, Shimano, 15 körül bátran vehetsz bármelyikből. Menj be egy boltba, és fogj kézbe néhányat, úgy könnyebben döntesz majd.
-
gerigorrd
kezdő
válasz
DonThomasino #38277 üzenetére
Súlyos, mert fém. Nem két szezonra van tervezve.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
wertigo1984 #38318 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond, köszönjük az infót!
Orsó szétszedés: bátran nekiállok szétszedni bármit, a gondok az összeszereléskor szoktak jelentkezni
-
vendingo
veterán
Akcióba volt a bottal együtt, aztán jártam vele lavór tóra afrikaiharcsázni, tokozni, pontyozni. Semmi gond nem volt, az UL pergetés nyírta ki szegény orsót. Első komolyabb szettem volt, imádtam, a bot még most is üzemel. Így utólag belegondolva jó kombó volt a heavy match 1000-es milo proxon-nal.
-
A Magyar haltani Társaság oldalán lehet szavazni az év halára. A balin, domolykó és kövicsík trió közül lehet választani. Az eddigi adatok alapján úgy néz ki, hogy a balin lesz az. Nincs bajom a balinnal, de nem értem az embereket, hogy miért egy olyan halra szavaznak ami igencsak gyakori. Bátran állíthatom, hogy a nálunk lévő Duna szakaszon (holtág, öblök stb) az utóbbi években kis túlzással szinte annyi kisméretű balin van mint sneci. Hozzáteszem, hogy hála istennek. Viszont az emberek döntő többsége (ide értem a horgászokat is) jó eséllyel életében nem látott még kövicsíkot. Szerintem olyannak kellene lennie az év halának és ezáltal felhívni az adott fajra a figyelmet, ami ritka vagy veszélyeztetett, vagy esetleg mindkettő. Tudom, hogy nem csak ilyen szempont alapján lehet szavazni, csak úgy megjegyeztem. Bár nem mintha bármit is befolyásolna a szavazás az adott faj sorsán.
-
zsola32
őstag
most vettem át a Stradivarit, finom kis pálcának tűnik.
azért kemény hogy 24 óra alatt ideért a csomag, mondjuk értesítés nem jött, hogy ma hozzák.
az etetők is jónak tűnnek, picit érezni az aromájukat, lezárt állapotban is.a 3.6m 2-11g Match botra jó lehet egy 2000-es orsó, vagy nagyobban gondolkodjak?
-
válasz
DonThomasino #38308 üzenetére
Persze, annyi még simán beleférne, de van jobb olcsóbban is. Pl Spro Passion, vagy Ryobi Ecusima. Ezek tutira tovább fogják bírni.
-
DonThomasino
veterán
válasz
sityupityu #38304 üzenetére
Nekem kb évi 5-10 pergetés lenne, az még beleférne ?
Mutatnátok egy olyat ami árban hasonló és valóban bírja a pergetést ? -
-
tepenzed
őstag
válasz
sityupityu #38304 üzenetére
Multkor a blue arc dobozzaban attanulmanyoztam a szetszedesi utmutatot, annyi miniatur alkatresz van benne, hogy rajottem en ezt biztos nem tudnam szetszedni es osszerakni normalisan
-
válasz
DonThomasino #38300 üzenetére
Végső soron egy jó kis orsó, csak közel sem ér annyit, mint amit kérnek érte.
Matchbotra-feederbotra jó orsó, de ahogy már írták, egy komolyabb pergetőnél már nem sokáig bírja.tepenzed Én magam szoktam karbantartani az orsóimat.
-
tepenzed
őstag
válasz
vendingo #38302 üzenetére
kíváncsi vagyok az én okumám meddig fogja bírni, végül is a boltban inkább becseréltem az inspirát egy ceymarra a kibontás előtt mikor vettem a pergető szettet, mivel olcsóbb volt és állítólag jobban is bírja.
Ti minden évben viszitek karbantartásra?
Mondjuk évi 15 ezer legyen a legnagyobb gondom.. -
vendingo
veterán
válasz
DonThomasino #38298 üzenetére
Exage pár szezon alatt szétmegy a pergetéstől.
-
csƵ
addikt
válasz
DonThomasino #38300 üzenetére
Lehet hozzá kapni, de a Sahara pluszban még Hagane Gear. Én biztos nem vennék Exage orsót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest