- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Steady74 #36392 üzenetére
Köszönöm szépen, és persze Emu-nak is.
Akkor a szabadító jó, a technikán kell csiszolni.
Ma nem lett benyelt horog, felmentem a csatornára, múltkori helyre, kosárnyi halat fogtam, úszóval, érdekes módon fenéken alig volt kapás, bolo volt nyerő. Feedert ki is vettem. Bodorka volt a legtöbb, aztán karikakeszeg, és küsz. Meglepetésemre kukoricával fogtam kb fél kilós sügeret is. Sügér volt a legnagyobb, ma nem jött nagyobb hal. Pedig rendetlen és ismeretlen sporttársam otthagyott csalis és etetőanyagos zacskóiból arra következtettem, hogy itt pontyozni szoktak.Hazafele megálltam a Rábcánál, betettem a feedert kukoricával, csontival meg úsztattam. Feederen egy pirosszárnyú keszeg, úszóson pár küsz....Ment le a nap, összepakoltam. Itt ma gyönyörű idő volt, napsütés, 20 fok, szél alig fújt... Ki kellett használni.
Képek, ilyen a Rábca, Földszigettől északra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest