- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
Szombaton megejtettük az első horgászatot, Isaszegre mentünk.
A kis tó (2ha) sarkába ültünk. 3 kollégámmal mentünk, az egyik az párszor már volt itt, fogdosott is. Már mikor oda érkeztünk kérdeztem a srácot hogy hol mélyebb a tó, mondta hogy a másik vége az ami kevésbé mély ( mély = 1.8m). Azért csak nem cűgöltünk oda először, illetve mondta hogy ahova ültünk nem lesz szél. Hát többé kevésbé, mert azért szarrá fújt minket.
Nem igazán etettünk, inkább sűrűn csaliztunk és úgy juttattuk be az etetőt. Nekem 12ig kapásom sem volt, csak 1-1 nagyon kicsi ráhúzás, pedig én dobáltam a nádhoz. Az aki itt már horgászott volt több kapása is, de szinte mind lemaradt. Kezdett is gyanus lenni. Mondom mutasd már azt a horgot, ránézésre nem volt vele probléma (gamakatsu). Aztán csak volt egy olyan kapás, hogy a hal azért maradt le mert eltört a horog, mondtam is hogy ez egyre gyanúsabb, át is szerelt később.
A nagy kapástalanságomban mondom megnézem már a másik végét. Az összes nád szinte zizegett a part mellett, nagyon ment a szaporodás.Visszamentem és mondtam a srácoknak h üljünk át, átpakolás. (de gyűlölöm) Ott volt egy kis zsilip, elkezdtük hajigálni és jöttek a kapások. Bár csak 1 halat fogtam (kb 1,5kg) de legalább nem eredménytelenül mentem. 2. srác egy keszeg 1tőponty, 3. srác meg fogott 3-4 potykát, abból az egyik szép duci volt, 3kiló feletti.
ananászos oldódót is felvette (még a végén beruházok egy dobozra)
Mindennel próbálkoztunk, a gilisztát is elvitte, az egyik ponty arra jött. De a Nash-re, a green pepper-re, meg az egyéb pelletekre rá se hederintettek. Próbálkoztam még borsóval, az se, csak a csonti + kuki kikönnyítve. (elég iszapos volt a hely)
Biztos visszamegyünk, de akkor már remélem sokkal jobb idő lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged