Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Runner_fxr
Ármester
Szia, amennyiben valoban allithato belulrol a villad, kisebb lesz a beepitesi magassaga, tehat beul annyit amennyivel kissebbre vetted a rugoutat. Tudtommal ez csak igy mukodik, nincs olyan, hogy a rugout csokken, de a beepitesi magassag marad az eredeti. Annak ugy semmi ertelme nem lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Sz@r lehet ha ennyire nem tudsz megbízni bennük. ...én hajtanám, aztán ha nem jó vinném is vissza, ha meg végül egyértelműen pancserek, vissza a pénzt és irány más (valami ajánlott) szervizbe.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Speedy007
őstag
Hasonló builden gondolkodom én is asszony bringáján. Én 30-32-s első lánctányéron és hátul 11-36-s kazettával de a régi LX-570-s váltó nem lenne jó ehhez papíron mivel 34-s kazettával kompatibilis maximum (itt azt mondják hogy ha 34-s rá megy akkor a 36-nak is kellene) így venni kellene Alivio 3-4000-s szériás hátsó váltót vagy kísérletezgetni kell a 36-sal. Cues hajtást használok 1*10-t 40T-s első hajtóművel és 11-39-s kazettával (váltani akarok itt majd 48-ra). Lényeg hogy csak Linkglide cuccokal kompatibilis a rendszer váltó elől hátul és a váltókarok, lánc (itt van pár kivétel itt tudod részletekben menően megnézni hogy mi mivel kompatibilis). A hátsó agy lényegtelen bármilyen megteszi, én személy szerint kicsit túl gondolnám és nem a U4000-s hajtóművével terveznék mert ha jól emlékszem az 4szögtengelyes egy sebességes rendszer esetén én inkább a drágább u6000-s szériát venném ugyanúgy jó 9-s rendszerhez viszont integrált hajtómű már.
-
ZolkoW
őstag
a belsők a falukon kresztül is eresztenekvalamennyit, nagyobb nyomásnál többet. Hogy habosodik a vizes oldalfal a külsőnél, az talán extrém, de összejöhet úgy is, hogy a belsőd teljes felületén hangyányit szivárog, a külső meg csak ott..
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
parandroid
félisten
Öveges professzor nyomdokain haladva mindennapi fizikaóra rovatunk következik…
A kulcskifejezés a nyomáskülönbség. Minél magasabb a belső nyomás, annál intenzívebb a nyomásveszteség. A kinti, légköri nyomás 1 bar, a rendszer addig fog nyomást veszíteni, amíg ezt el nem éri, és ki nem egyenlítődik. Viszont amikor a belső nyomás magasabb, akkor nyilván nagyobb nyomással tolja ki a bent lévő, összenyomott levegőt. Nemcsak a szelepmagon, hanem a gumi anyagán keresztül is, mivel az sem egy légmentesen záró, szigetelő anyag, csak közelít hozzá. Minél jobb minősegű a gumi, annál inkább. Viszont ha telipumpálod, akkor felfújódik, elvékonyodik, eltávolodnak egymástól a részecskéi (ugye nagyobb felületre jut ugyanannyi anyag), így megintcsak légáteresztőbb lesz. Na, ehhez jön még az, hogy a benti, összenyomott levegő is jobban tolakszik kifelé… A folyamat addig folytatódik, amíg a két rendszer azonos nyomású nem lesz, azaz a nyomáskülönbség kiegyenlítődik. Viszont az utolsó 1 bart már igen lassan (akár hetek, hónapok alatt) fogja elereszteni, szemben az első 1 barral, ami azt is jelentheti (gumi minőségétől, nyomástól függően), hogy ilyen körülmények között akár megfigyelhető is a folyamat.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nagyúr
ja, majd valami filccel strigulázok akkor
mindenesetre dom1no tegnapi kavicsa nagyobb volt, mint az én kutyám.[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Ringman
nagyúr
változó.
volt, amikor egy 10+ hétre kiírt terméket kb másfél hét alatt leszállítottak, de volt amikor még a kiírthoz képest is csúszott pár hetet a szállítás (de nem tudom, hogy az vmelyik üzletükben elérhető volt-e akkor)
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kupon kunyeráló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Minden ami hőszivattyú
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG