Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ivana
Ármester
válasz Dexar007 #122931 üzenetére
normalis MTB-vel A linkelt gép az nem tudom mi a franc, de normális MTB az biztos nem. A normálisnak mondható vintage MTB-ket 40-ért használtan lehet kihozni, ha tudsz szerelni. Modernebből olyan 100-tól van. Egy új normális MTB meg 200k.
Az öreg kontrás csepelek, ilyen túrák, meg mátrák meg ezerszer megbízhatóbbak még a normális MTB-knél is, kb. elpusztíthatatlan szerkezetek.
Szóval lényeg, a lényeg: MTB-ből RR540 alatt nem veszünk semmit mert ipari hulladék mind. A csepel budapest ajánlható csak 100 alatt kb. az is nehéz, de duplafalú felnik, hátul tartós kontra, van rajta gyárilag csomagtartó, meg világítás. Monoblokk, nem kónuszos középcsapi (nem gondoltam, hogy ilyet még gyártanak, de amit linkeltél azon az van). Gyárilag használható gumi...
-
ivana
Ármester
válasz Dexar007 #122933 üzenetére
100 ezerert mar robogot lehet venni új robogót biztos nem. Használtan meg értelmes bringát is lehet venni 5000-ért, pl. a túrámat annyiért vettem, két gumi kellett rá.
A használható kerékpár kategória, mindig is kb. egy havi átlagfizetés volt újonnan (ahogy pl. a laptopban meg kéthavi).
[ Szerkesztve ]
-
ivana
Ármester
válasz Dexar007 #122941 üzenetére
[link] Azóta annyi változás történt, hogy kapott egy új láncot, a keletnémet lámpát lecseréltem nyugat németre (ez volt itthon, a keletnémet meg szétesett). A kerekek meg újra lettek fűzve alu felnivel. Illetve azóta már cseréltem egyszer gumit is mert mióta nálam van azóta alsó hangon 3 ezer km belement.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Dexar007 #122944 üzenetére
Menekülj amíg még lehet!
jjeahh...azt a Shimano gyári zsírt nem lehet rendesen letörölni,olyan mint a méz.Ez azért jobban lejött,aztán most meg már nedvesebb is az idő,nem száll úgy a por,homok,mint nyáron.Jól megtöröltem,mosni éppen nem akartam ott mert amúgy csutakolás is volt,héten,kihasználva a beígért rossz időt,szervizeltetni kellen manitút.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Massmurderer
őstag
válasz Dexar007 #122975 üzenetére
Én 183.Elöször azt hittem hogy kicsi lesz,de néztem a táblázatot,méricskéltem és pont jó Ülés valami pumpálható izés,de elég kényelmetlen,,szóval azt cserélni fogom.Fékek bikák rajta,nagyon jó mind a 2,váltó is jó.1.75ös gumik vannak rajta,de cserélem vastagabbra.Amúgy bármerre járok,megbámulják rendesen
Múlthéten több mint 120km ment bele[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz Dexar007 #122981 üzenetére
Mindenre felfigyel az ember, ami nagyon kitűnik a tömegből vagy szokatlan. Egy normál bicikli nem az, egy fatbike, fekve tekerős bringa, kézzel tekerős bringa, 7cm átmérőjű karóra, bohóc, neonzöld autó, stb mind szemet szúr. Minden, ami ritka és kirívó.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
ivana
Ármester
Azért vannak érdekesek, tény, hogy a túrával azért szoktak nézni, a mégrégibb mátrával, meg a waffenraddal végképp. A sárga kempóm is igen feltűnő. A 29er-ek szoktak még feltűnőek lenni, azokból nincs sok, pl. múltkor láttam karbon fully 1x-es 29ert a népligetben, be is álltam mögé. Illetve élőben ez az alpinstars számít igen feltűnő gépnek, többen kérdezgették már, hogy ez meg mi. (Főleg mivel a 26-os 2.2-es gumi baromi vastagnak néz ki)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Dexar007 #122985 üzenetére
Olyan az alsó vázcső mintha éppen áthajtott volna valakin.
bunddog...2 év után engedtem hozzányúljanak,aztán ez hagyománnyá vált.Leírás szerint 50 óra,meg ilyenek,én megközelítőleg 800 óránként viszem,aminek erősen köze lehet felhasználási,karbantartási szokásaimhoz.Utoljára így ment a Dr.Bikenál :Mennyi ideje nem volt szervizelve???!!!Majd helyszínen: Ez újszerű! Javítás után:Ez belül is újszerű volt!
Drááágaszááágom! 😂[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
SSJmeszes
senior tag
Ez miért ilyen abszurd számodra?!
Mármint arra reagálva, hogy megnézik a szép tárgyakat..
Szerintem az emberek jelentősebb százalékban megnézik ami szemrevaló, mint, hogy nem. Legyen az bicó, kocsi, nő...
Nincs ebben semmi különös, miért is lenne?!YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kupon kunyeráló
- Bitcoin topic
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gitáros topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest