Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz Apophis #193189 üzenetére
Ha tárcsást cserélsz tárcsásra, az kompatiilis, de a felnifékes országúti hátsó kerék 130mm-es, a trekking pedig 135.
(itt inkább a súlyt fogod megérezni, ha cserélsz, amúgy külsőt ugyanúgy cserélhetsz)Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
parandroid
félisten
válasz Apophis #193189 üzenetére
A józan ész azt diktálja, hogy a cross trekkingben kicsit nehezebb, de strapabíróbb kerék kerül - aztán a fene se érti a gyártókat, hogy ki mibe mit pakol. Szerintem nem éri meg a súlycsökkentés, főleg, hogy pont a szélesebb gumik használatának lehetőségét veszíted el vele. Ha az a lényeg, hogy könnyű legyen, és gyors, és úgyis csak aszfalton használod, akkor a fitness bringákat nézd, ott minden országúti (váz, kerék, hajtás, váltó), csak éppen a kormány egyenes a kos helyett.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz Apophis #193194 üzenetére
Ismétlem magam: nekem Conti Contact Speed lett a cross trekkingre. 22 eur volt darabja a 35 mm-esnek, és még reflektív csík is van az oldalán körben, szóval a felnit sem kell felmatricáznom, ahogy eredetileg terveztem. Ráadásul 30-50 mm között mindenféle méretben van.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Ringman
nagyúr
válasz Apophis #194183 üzenetére
félmillió alatt nem fogsz találni sajnos grx-szel+hidraulikus tárcsafékkel átütős gravelt.
cube nuroad ex (1X hajtással) - 540k és nuroad race a vetélytárs - 570k
más márkából kross esker 6.0, cannondale topstone 2; 1, giant revolt 1; 0, merida silex 600 (sram apex1), canyon grail 6, stb van, nem lesz olcsóbb egyik sem.
de azt kell venni, ami van raktáron
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz Apophis #194215 üzenetére
ez az, ugye? [link] (találtam 105-ös és grx600-as szettel is, nem tudom melyikről van szó)
a kellys papíron rendben van, de úgy is ki kellene próbálni, egyedül a 32 küllős 17 mm-es felni a furcsa, egyszerre keskeny és sok a küllők száma (kb trekkingen szokott ennyi lenni), de azt le lehet cserélni, ha nem válik be.
elvileg 47 mm-es külső megy bele, ami nem rossz, cube-nál ez 45 mm (kb egál)én megfontolnám a nuroad ex-et is az 1x hajtás miatt (emiatt könnyebb is kb 60 dekával), ennél is nehéz a gyári kerékszett.
nekem egy nuroad ws-em van tiagrával (ez kb. grx 400 clutch nélkül) és mechanikus fékkel, de az 150k-val olcsóbb volt a kellysnél, nekem nem érte meg a felárat ez a különbség.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz Apophis #195046 üzenetére
a 70-esen dropper post a nyeregcső: KS E20-I Remote Telescopic
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Apophis #287822 üzenetére
...ide csak így szabad fegyvert linkelni.
#287823 Weareus...ha 50%-nál nagyobbra saccolom valami komolyabb eső esélyét már én sem vezetem elő a lovat.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
nagyúr
válasz Apophis #287813 üzenetére
Köszi a tippet! A gázpisztolyt inkább kihagynám.. Szerintem első körben veszek egy nadrágra akasztható bors sparyt.
jjeahh: Megfogadom a tanácsodat! Köszönöm!
zsocy: Egyébként már nem olyan veszélyes az Avas, főleg a kilátó környéke. Ettől függetlenül nagyon ritkán járok már arra. Plusz idén inkább Budapest környékén fogok bringázni.
-
nagyúr
válasz Apophis #288870 üzenetére
Szerintem kis mennyiségben nem vizesít! Kb. 25 éve kreatinoztam először (45 éves vagyok), akkoriban még nagy dózisú feltöltéssel kezdtem, úgy tényleg vizesített és megvolt az on/off hatás is. Az elmúlt években már jóval kevesebbet használom, néha kimarad egy év is. Folyamatosan szedem kisebb mennyiségben három-négy hónapig (feltöltés nélkül), utána két-három hónap szünet. Így teljesen OK nekem, nem ad sokat, viszont nem is vesz el semmit amikor abbahagyom.
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
válasz Apophis #288870 üzenetére
Mi vizesit ? Hol? A modern kreatinok már rég nem vizesitenek.
Utána kellene nézni.A kreatint mindig is kúra szerűen kellett szedni. De ne keverjük már a szteroidokkal.
Ha már egyszer erőben fejlődsz az utána is megmarad.
Nem attól fogsz 30kgal többet nyomni mert a kreatint erőt ad 0 munkával hanem mert kitolja a határaid és javul a minőségi edzésed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest