Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Narancs
őstag
Köszi, megpróbáltam, de sajnos nem jön le. Szvsz 42 év alatt annyira berohadt, hogy nem lehet leszedni komoly szétkúrás veszélye nélkül. Azért még próbálkozom, bár csak poénból tettem fel tavasszal a két Csepel SR26 kereket, de annyira bejött, hogy nem is tettem vissza az eredeti jóval drágább és modernebb kerekeket. Csak a féken kellett kicsit barkácsolni, de amúgy simán befért. Maga a felni nagyobb mint 26", de vékony gumival alig nagyobb mint a rendes 26-os kerekeim ballonos gumikkal.
Annó azért vettem kazettás agyat, mert a menetessel állandóan elgörbült alattam a tengely. Biztosra vettem, hogy ha beteszem a régi kereket hátra, órákon belül elgörbül a tengely. De hónapok alatt sem görbült el, egy század millimétert se. Mert a mai gyors-záras tengelyek belül üregesek, ez a régi pedig tömör acél, jóval strapabíróbb. A kevesebb sebesség egyáltalán nem zavart, csak arra kellett vigyázni ne váltsak túl.
Na mind1, gondoltam, hogy előbb-utóbb elpusztul az öreg technika, mindenesetre abban már biztos vagyok, hogy a következő bringámon vékony kerekek fognak figyelni
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest