Hirdetés

Aktív témák

• Narancs

őstag

válasz Muton #39692 üzenetére

Köszi, megpróbáltam, de sajnos nem jön le. Szvsz 42 év alatt annyira berohadt, hogy nem lehet leszedni komoly szétkúrás veszélye nélkül. Azért még próbálkozom, bár csak poénból tettem fel tavasszal a két Csepel SR26 kereket, de annyira bejött, hogy nem is tettem vissza az eredeti jóval drágább és modernebb kerekeket. Csak a féken kellett kicsit barkácsolni, de amúgy simán befért. Maga a felni nagyobb mint 26", de vékony gumival alig nagyobb mint a rendes 26-os kerekeim ballonos gumikkal.

Annó azért vettem kazettás agyat, mert a menetessel állandóan elgörbült alattam a tengely. Biztosra vettem, hogy ha beteszem a régi kereket hátra, órákon belül elgörbül a tengely. De hónapok alatt sem görbült el, egy század millimétert se. Mert a mai gyors-záras tengelyek belül üregesek, ez a régi pedig tömör acél, jóval strapabíróbb. A kevesebb sebesség egyáltalán nem zavart, csak arra kellett vigyázni ne váltsak túl.
    Na mind1, gondoltam, hogy előbb-utóbb elpusztul az öreg technika, mindenesetre abban már biztos vagyok, hogy a következő bringámon vékony kerekek fognak figyelni :K

Beauty is pain

Aktív témák

Hirdetés