Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz
ludsimon #34486 üzenetére
Menni fog simán a leírásom alapján is, elég egyértelmű és általában vannak is fent páran bringások, meg útközben is lesznek tuti jópáran, tőlük is rá tudsz kérdezni.
Na meg emberemet is felbujtottam, hogy írja le, merre szép arra, ő volt már sokszor arra, emlékeim szerint azt mondják, kifejezetten nagyon szép, szóval biztos nem bánod meg. Az viszont fontos, hogy ahogy felérsz a Pap-rétre (ne számíts nagy dologra, egy rét egy bekerített vadászházzal), rosszul írtam először, nem balra kell menni az aszfalton, de talán tábla is van fent, hogy Visegrád merre.
Fülessel meg tényleg óvatosan, azért biztonságosabb, ha nem használod... (aggódós smiley)
Aktív témák
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest