Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
Aktív témák
-
tag
válasz glutamin #34186 üzenetére
Ha ilyen shaigun "márkájú", shimano kínai másolatának indiai másolata váltókarod van, akkor a váltókarok tetején van 1-1 csavar, ezeken ha szorítasz egy kicsit, megszorul és megáll az adott recében, fokozatban.
El kell találni, hogy még tudj vele váltani, de mozgás, főleg nagy taposás közben ne lazuljon ki. Nem nehéz beállítani.
A hajtókar csapágy, kormány csapágy, ami szét fog menni. Én vagy 3 pedált letörtem a tesco bringámról. Utána a lánckerekek kopnak szét. Nekem egy hátsólánckerék egyszerűen széttört és elhagytam, egy másikból kitört két fog. Most hátul 1 használható lánckerekm van. Ha télen, esőben nem használod és nem állsz bele mindig a pedálba, akkor évekig is elműködhet kizárólag közlekedésre használva. Én a kihulló alkatrészekre költenék, nem a kényelmes váltóra. Nekem a váltóval van a legkevesebb gondom.Ha ezt olvasod a topik meghalt...
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Interactive Brokers társalgó
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest