- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
Aktív témák
-
válasz
glutamin #34186 üzenetére
Ha ilyen shaigun "márkájú", shimano kínai másolatának indiai másolata váltókarod van, akkor a váltókarok tetején van 1-1 csavar, ezeken ha szorítasz egy kicsit, megszorul és megáll az adott recében, fokozatban.
El kell találni, hogy még tudj vele váltani, de mozgás, főleg nagy taposás közben ne lazuljon ki. Nem nehéz beállítani.
A hajtókar csapágy, kormány csapágy, ami szét fog menni. Én vagy 3 pedált letörtem a tesco bringámról. Utána a lánckerekek kopnak szét. Nekem egy hátsólánckerék egyszerűen széttört és elhagytam, egy másikból kitört két fog. Most hátul 1 használható lánckerekm van. Ha télen, esőben nem használod és nem állsz bele mindig a pedálba, akkor évekig is elműködhet kizárólag közlekedésre használva. Én a kihulló alkatrészekre költenék, nem a kényelmes váltóra. Nekem a váltóval van a legkevesebb gondom.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest