Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
válasz
glutamin #34186 üzenetére
Ha ilyen shaigun "márkájú", shimano kínai másolatának indiai másolata váltókarod van, akkor a váltókarok tetején van 1-1 csavar, ezeken ha szorítasz egy kicsit, megszorul és megáll az adott recében, fokozatban.
El kell találni, hogy még tudj vele váltani, de mozgás, főleg nagy taposás közben ne lazuljon ki. Nem nehéz beállítani.
A hajtókar csapágy, kormány csapágy, ami szét fog menni. Én vagy 3 pedált letörtem a tesco bringámról. Utána a lánckerekek kopnak szét. Nekem egy hátsólánckerék egyszerűen széttört és elhagytam, egy másikból kitört két fog. Most hátul 1 használható lánckerekm van. Ha télen, esőben nem használod és nem állsz bele mindig a pedálba, akkor évekig is elműködhet kizárólag közlekedésre használva. Én a kihulló alkatrészekre költenék, nem a kényelmes váltóra. Nekem a váltóval van a legkevesebb gondom.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Android játékok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest