Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CsST: Mi az az instant túra?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz
Apollyon #10280 üzenetére
Asszem 950-ért vettem legutóbb Schwalbit. Bár most így hirtelen nem tudok visszaemlékezni, mikor.
A likas megragasztva meg pótbelsőnek jó még, már ha nem anyaghibás.
Viszont a Conti külsők, hát, vegyeseket írnak róluk az emberek... Legtöbben szidják, hogy rossz minőség, különösen a nagyon olcsó, párezresek, amit pl. a bringabutikban kapsz. Ezek másodosztályúak, tehát amit a minőségellenőrzésen hibásnak találnak, az kerül ebbe. Pl. felirat fordítva van rajta vagy hiányzik, de lehet ennél súlyosabb, használatban érezhető hibája is. Én ezek miatt bár nézegettem nagyon, de nem vettem Contit.
Schwalbe külsők viszont pl. megbízhatóak szoktak lenni.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/32GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest