Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz Apollyon #10280 üzenetére
Asszem 950-ért vettem legutóbb Schwalbit. Bár most így hirtelen nem tudok visszaemlékezni, mikor. A likas megragasztva meg pótbelsőnek jó még, már ha nem anyaghibás.
Viszont a Conti külsők, hát, vegyeseket írnak róluk az emberek... Legtöbben szidják, hogy rossz minőség, különösen a nagyon olcsó, párezresek, amit pl. a bringabutikban kapsz. Ezek másodosztályúak, tehát amit a minőségellenőrzésen hibásnak találnak, az kerül ebbe. Pl. felirat fordítva van rajta vagy hiányzik, de lehet ennél súlyosabb, használatban érezhető hibája is. Én ezek miatt bár nézegettem nagyon, de nem vettem Contit.
Schwalbe külsők viszont pl. megbízhatóak szoktak lenni.[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Formula-1
- Horgász topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Politika
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix Gaming i7-9750H , RTX 2070 8 GB , 16 GB DDR4 , 1 TB SSD és 500 GB SSD
- Gainward GeForce RTX 3050 Ghost 8GB+gari
- Csere-Beszámítás!Gamer PC! R9 5900X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest