- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adequate_cou
senior tag
válasz
adequate_cou
üzenetére
Használható lett a végeredmény megint a következőkkel: Sok kávé, 90% víz, előforralva, legnagyobb láng, durva őrlés.
Én hülye, a Latin negyedbe mentem kávét venni Szegeden. Na nem a minőség miatt, hanem mert ott le is őrlik és gondoltam durva őrlést kérek és megnézem azzal mit produkál a Brikka. A belvárosi helyen csak a legfinomabb porszerű őrlést lehetett használni az eladó hölgy elmondása szerint, a főnök megtiltotta, hogy eltekerjék a szemméret állítót mivel máskor eltört

Árkádban meg pont durva őrlésre volt állítva a gép, de az ottani eladó azt mondta, hogy már több mint fél éve el van romolva és nem tudja arrébb állítani(bár szerintem nem mondott igazat, csak a főnök itt is megtiltotta). Na szóval ott kértem 50g durva őrlést, aminek megint csak nem volt íz szempontjából értelme, hiszen tisztítás nélkül azon őrölnek minden aromásított chilis vaníliás szarízű mocskon át mindent, szóval mindent érzek csak a kávé ízét nem. Kérdeztem, azt mondta soha nem kérte még senki, hogy állítson a szemcseméreten, a főnök azt mondta ez mindenkinek jó lesz. Mondjuk az érdekes aki viszi törökösen inni meg presszógépbe a durva őrlést és azt hiszi, hogy ő most kemény mert drága kávét vett csicsás helyen és az milyen finom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De a lényeg, hogy durva őrléssel jobb a végeredmény.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral új állapotban
- DJI MINI 4 PRO Új Dron 2 év garanciával eladó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)