- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
And06
aktív tag
válasz
gregg71
üzenetére
nem kell azt tuszkolni, peremig töltve belemegy kávétól függően 13-15 gramm, 58as tamperrel tömöritve. (ezt a verziót először SiD-től hallottam a másik fórumon) és szimplának nekem ez az etalon.
ahogy ronin is irja (5152), ez gép, és kávé függő is. na meg LM szimplából is van több fajta. nekem gyári LM van, és sokaknak van utángyártott. Parci már összevetette őket, keresd vissza. Én a sajátomról tudok nyilatkozni Gaggiával párositva: 41es tamperrel, 9-9,5 grammal egész szépeket húzok, de meg sem közeliti a peremig töltött verziót(13+g), Te magad irtad a túltöltött verzióra, hogy "tömény ízorgia". Ha elő lehet hozni ilyet is, miért innék 9grammos "vékony" szimplát?
szóval nálam a preferencia: 9g középre <<< 13g peremig < VST dupla.
amúgy meg, mindenki úgy issza, ahogy akarja, nekem épp a túltöltött verzió izlik.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest